Şimdi Ara

TTNET'deyim KABLONET(UYDUNET) ÖNERİYORMUSUNUZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
12.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krm-iks

1 mb sınırsızın fiyatı orantısız. 36,06 TL

• 512 sınırsız abonesiyim. İçerenköyde oturuyorum 6 aydır daha 1 kere kesilmedi. Tv kesildi bu devam :) Online oyunlar cillop gibi. Kesinlikle öneririm
  • Uydu netin fiyatlandırmaları nasıl suan yeni kampanya olacakmı bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızıL_Şimşek

Uydu netin fiyatlandırmaları nasıl suan yeni kampanya olacakmı bilgisi olan varmı

http://uydunet.net/icerik/tarifeler.php

Şuanki tarifeler linkde. Yeni tarifeler hakkında sadece tahmin yürütebiliyorum.
  • Arkadaşlar tüm konuyu okudum. 1 Mb sınırısın TTnet aboneliğimi Uydunet'e geçirmek istiyorum. İnterneti bağlattığım zaman ki RT 205 1 Kablolu ve Kablosuz bağlantılı modeme sahibim. 1 Ay sonra Türk Telekom ile imzaladığım 24 aylık sözleşme bitecek. Bu şartlar altında değişiklik yapabilirmiyim. Evimde kablolu TV yok. Uydu kullanıyorum. Modem sıkıntı yaratırmı? Herhangi yapmam gereken ayrıca birşey var mı?

Ayrıca Superonline daha mı iyi yoksa uydu net mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmun_Dantes

Arkadaşlar tüm konuyu okudum. 1 Mb sınırısın TTnet aboneliğimi Uydunet'e geçirmek istiyorum. İnterneti bağlattığım zaman ki RT 205 1 Kablolu ve Kablosuz bağlantılı modeme sahibim. 1 Ay sonra Türk Telekom ile imzaladığım 24 aylık sözleşme bitecek. Bu şartlar altında değişiklik yapabilirmiyim. Evimde kablolu TV yok. Uydu kullanıyorum. Modem sıkıntı yaratırmı? Herhangi yapmam gereken ayrıca birşey var mı?

Kablo tv abonesi olmanız şart. Uydunetin modemi farklı, modeminizi değiştirmeniz gerekiyor. Ama RT-205 kablosuz adsl modeminizi kullanarak uydunet modeminizi kablosuz hale getirebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar tüm konuyu okudum. 1 Mb sınırısın TTnet aboneliğimi Uydunet'e geçirmek istiyorum. İnterneti bağlattığım zaman ki RT 205 1 Kablolu ve Kablosuz bağlantılı modeme sahibim. 1 Ay sonra Türk Telekom ile imzaladığım 24 aylık sözleşme bitecek. Bu şartlar altında değişiklik yapabilirmiyim. Evimde kablolu TV yok. Uydu kullanıyorum. Modem sıkıntı yaratırmı? Herhangi yapmam gereken ayrıca birşey var mı?

Kablo tv abonesi olmanız şart. Uydunetin modemi farklı, modeminizi değiştirmeniz gerekiyor. Ama RT-205 kablosuz adsl modeminizi kullanarak uydunet modeminizi kablosuz hale getirebilirsiniz.

+ olarak 31 Aralık'tan önce hallederseniz taahüt vermeden ücretsiz teledünya ve uydunet kurulumu yapıyorlar. Ancak kablo tv kurulum ücreti her halükarda alınıyor o da 43 lira 12x4 48 lira olarak da ödeme seçeneği var. Modem almanız da gerekecek...

Yok ağa ben taahhüt veririm 2 sene iptal etsem bile benden bedavaları alsın diyorsan 4-4 lük kampanya iyi gibi ancak onun da handikabı var. Şimdi ben taahhütsüz yaptırdım sadece kuruluma ücret ödemedim. İptal edersem benden bir ücret talep etmeyecekler. Sen edersen 4-4'lük kampanyadan alıp kurulum ücretlerini de talep edecekler. İptal olasılığını iyi düşün. Eğer varsa öyle bir olasılık kurulum için bence emanet modem bul 43 lira ver kablo tv için diğer kurulumları ücretsiz yaptır emanet cihazlar ile ertesi gün de 4-4lük kampanyaya başvurup bedava olarak modem ve teledünya box al. Böylece taahütün ile yeni abonelik tesisi olmasın iptal durumunda sadece cihazların parasını alabilsinler.

• arkadaslar sadece internet ucreti odemek istiyorum. bu kurulumlari yaptirdigimda ayrica tv ucreti de mi odeyecegim. sadece degistirip aylik internet ucreti odemek istiyorum.
  • quote:

arkadaslar sadece internet ucreti odemek istiyorum. bu kurulumlari yaptirdigimda ayrica tv ucreti de mi odeyecegim. sadece degistirip aylik internet ucreti odemek istiyorum.

Malesef kablo tv ücretinide ödemek zorundasınız.

Uydunet 2 Mbps sınırsız 54 tl + kablotv 7 tl = 61tl
    Adsl 2Mbps sınırsız = 63 tl
    Uydunet 1 Mbps sınırsız 36 tl + kablotv 7 tl = 43 tl
    Adsl 2Mbps sınırsız 63,81 tl = 45 tl

Uydunetde 1 Mbps abonesi stabil 120 k ile dl yapabilir.
  • quote:

quote:

arkadaslar sadece internet ucreti odemek istiyorum. bu kurulumlari yaptirdigimda ayrica tv ucreti de mi odeyecegim. sadece degistirip aylik internet ucreti odemek istiyorum.

512'de var. Limitsiz 512 + Kablo TV + Kablo TV kurulum ücreti taksidi toplam 29 lira ediyor.

ADSL naklini bugün yaptırdım yarın Telefon aboneliğini de iptal edip Telekom defterini kapatacağım. Sabırla bekledim rekabet gelsin; numara taşınsın; sabit ücret kalksın diye ama artık sabrın sonundayım. Rekabeti geciktirip Telekom'a rant sağlayan Telekom'un çok üst düzey gizli ortakları sayesinde tükenen sabırlar ile Telekomunikasyon pazarı küçülüyor. Siz de kapatın telefonu kurtulun. O istemediğim kablo tv'de bu arada çok hoşuma gitti. Gerek gelen ekibin görüntü netliğinde o eski kablolarımla mucize yaratmaları gerekse de mutfak yatak odasına uydu görüntüsü aktarmadaki biten eziyet yanı sıra discovery channel çok iyi geldi... Hiç pintilik yapmayın benim bir zamanlar yaptığım gibi kablo tv varlığı bir keyifmiş meğer...

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

quote:

512'de var. Limitsiz 512 + Kablo TV + Kablo TV kurulum ücreti taksidi toplam 29 lira ediyor.

ADSL naklini bugün yaptırdım yarın Telefon aboneliğini de iptal edip Telekom defterini kapatacağım. Sabırla bekledim rekabet gelsin; numara taşınsın; sabit ücret kalksın diye ama artık sabrın sonundayım. Rekabeti geciktirip Telekom'a rant sağlayan Telekom'un çok üst düzey gizli ortakları sayesinde tükenen sabırlar ile Telekomunikasyon pazarı küçülüyor. Siz de kapatın telefonu kurtulun. O istemediğim kablo tv'de bu arada çok hoşuma gitti. Gerek gelen ekibin görüntü netliğinde o eski kablolarımla mucize yaratmaları gerekse de mutfak yatak odasına uydu görüntüsü aktarmadaki biten eziyet yanı sıra discovery channel çok iyi geldi... Hiç pintilik yapmayın benim bir zamanlar yaptığım gibi kablo tv varlığı bir keyifmiş meğer...

ben geçen hafta uydunet 512k sınırsıza geçtim.gayet memnunum 60kb dl yapıyorum online oyunlarda takılma sorunum da yok.ping değerlerim 10.9 bile görüyorum.üstelik 512k sınırsız + kablo tv 29tl değil.17 tl net 7tl kablo olmak üzere 24tl.kota derdi de yok.şiddetle tavsiye ederim herkese.

• Şimdi arkadaşlar ben uydu kullanıyorum. Diyelim Uydunet ekibi geldi ve kurulum yapıyor. Benim uydu bağlantım ile alakalı ne yaparlar. Yukarıda arkadaş harikalar yarattı felan diyor ya. Ondan sordum. İnternet ücreti haricinde Sadece 7 TL mi ödüyorum Kablonet TV için ? Bana getirebileceği avantajlar var mı TV hususunda? 512 kb sınırsız ile birlikte toplam 29 TL mi ödüyorum? Türk telekomdaki telefon hattımı kapatmak zorunda mıyım?

Çok oldu ama cevaplarsanız sağolun.
  • quote:

Şimdi arkadaşlar ben uydu kullanıyorum. Diyelim Uydunet ekibi geldi ve kurulum yapıyor. Benim uydu bağlantım ile alakalı ne yaparlar. Yukarıda arkadaş harikalar yarattı felan diyor ya. Ondan sordum. İnternet ücreti haricinde Sadece 7 TL mi ödüyorum Kablonet TV için ? Bana getirebileceği avantajlar var mı TV hususunda? 512 kb sınırsız ile birlikte toplam 29 TL mi ödüyorum? Türk telekomdaki telefon hattımı kapatmak zorunda mıyım?

Uydu çanağınız ile ilgili bir müdahale yapılmayacak. Kablo tv için 7 tl ödiyeceksiniz.

512 kbps sınırsız için. kablo tv + internet = 24.57 tl

Telefonu kullanmıyorsanız kapatabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • benim 2 ayım kaldı smileadsl'de 8mbit sınırsıza 45tl ödüyorum(smile sağolsun tarifem 1mbit ama bilmediğim bir seepten dolayı 8mbit veriyorlar) ama doğru düzgün kullanmadığım halde 30tl civarı boşuna telefon faturası ödüyorum sırf bu telefon yüzünden uydunete geçeceğim
  • quote:

quote:

Şimdi arkadaşlar ben uydu kullanıyorum. Diyelim Uydunet ekibi geldi ve kurulum yapıyor. Benim uydu bağlantım ile alakalı ne yaparlar. Yukarıda arkadaş harikalar yarattı felan diyor ya. Ondan sordum. İnternet ücreti haricinde Sadece 7 TL mi ödüyorum Kablonet TV için ? Bana getirebileceği avantajlar var mı TV hususunda? 512 kb sınırsız ile birlikte toplam 29 TL mi ödüyorum? Türk telekomdaki telefon hattımı kapatmak zorunda mıyım?

Uydu çanağınız ile ilgili bir müdahale yapılmayacak. Kablo tv için 7 tl ödiyeceksiniz.

512 kbps sınırsız için. kablo tv + internet = 24.57 tl

Telefonu kullanmıyorsanız kapatabilirsiniz.

Telefonu kullanıyorum. Türk Telekomdan değişik midir tarifesi? Pahalı mıdır?

• quote:

Uydu bağlantınla alakalı hiç bir şey yapmıyorlar. 29 lira yuvarlak söyledim ve içinde de ilk 1 sene boyunca ödeyeceğim kablo tv kurulum ücreti vardır.

Kablo TV'yi evinde TV izlemek istediğin uydu bağlantısı olmayan bir yere kurdurt. Ben yatak odasına kablo çektirttim. Ya da en ideali eve giriş yapılacak noktayı bul ve de bütün evi dolaştıracak şekilde ayarla bağlantı istediğin yeri. Benim ki zaten dolanıyordu önceki kurulumlardan. Böylece basitçe bir splitter ile dilediğin zaman kabloyu bölüp farklı konumlara da kablo tv dağıtabilirsin. Artılarına gelince Teledünyasız alırsan benim gibi Discovery Ch, National Geographic kanalların artısı olur bir diğer artı da Teledünyaya dilediğin zaman geçih Sinema TV'leri ayda 7,5 lira Teledünya Temel Paket ücreti üzerine ödeyerek izleyebilirsin; 210 lira civarı olan Teledünya HD receiverı ile HD kanallar da izleyebilirsin. Teledünya temel paket de D-Yeşilçam, D-Çocuk, Bebe TV gibi kanalların yanısıra Türkçe altyazılı Sci Tech ve Animaux gibi belgesel kanalları (orjinal dilinde) mevcuttur.

Kablo TV analog aboneliği ve internet için ödemen gereken aylık kurulum ücreti ile beraber 28 lira 57 kr. oluyor. Kurulum ücreti peşin 43 lira ödersen de ödeyeceğin 24.57 oluyor. Modemin yoksa edinmen gerekecek eğer ki 4-4'lük kampanyadan alayım dersen 1 mbs en az almanı istiyorlar. Yani verdikleri bedava modemin parasını senden çıkarıyorlar ve 2 sene de taahhüt alıyorlar. En iyisi modeme, teledünya receivera tamah etmeyip taahhütsüz kampanyalı bir kurulum yaptırmak.

Telefonu arama almak için değil arama yapmak için kullanıyorsanız voipraider.com'dan hesap açıp hesabınıza 3 ayda 1 10 euro ekleyerek telefon görüşmelerinizi oraya kaydırıp evinizden telekomu da kovabilirsiniz. Ben bu hafta telefonu kapattıracağım mesela. Şu an gerekli yasal düzenlemeler tamamlanmadığından telefon hizmeti veremiyorlar. Süreç tamamlanıp piyasa rekabete açılınca kablo net şebekesinden telefon aboneliği de alabileceksiniz.

• TTnet yavaş diye çoğu arkadaşım bana sitem ediyordu ancak ufak bir ping testinden sonra (Yurtdışı çıkışnıda sorun olmadığını anlayınca) asıl sorunun TTnet değil bağlanılan server olduğunu anlatmaya çalıştım Çok iyi hatırlarım bir arkadaşın ram kaynaklı sorunu vardı oyun hep takılıyordu. Arkadaşta başladı ttnete yüklenmeye. Asıl sorunu anlatınca baya şaşırdı Aslında TTnet bir nevi günah keçisi oldu. Nerede yavaşlama orada ttnet. Sanki tüm suç ttnetteymiş gibi yükleniyor herkes Tabi ki bunca sözünde haklı tarafı yok değil.

Ben şehir merkezindeydim. Altyapı çok iyiydi. En ufak bir sorunum yoktu. Adsl Türkiye'ye ilk zamandan beri kullanıyordum taki geçen yaza kadar. En ufak bir kesilme olmadı bu yüzden TTnet müşteri hizmetlerini aradığımı hiç hatırlamıyorum onun için müşteri hizmetleri hakkında birşey söyleyemeyeceğim

Geçen yaz uydunete geçtik. Scientific Atlanta isimli bir modem verdiler. Arayüzüne girilmiyor çıldırttı beni. Tabi ki normal kullanıcılar için çok gereksiz ancak herkes standart ev kullanıcısı değil ki. Kablosuz modem kampanyasıda sadece kotalı tarifeler içinmiş. Bu uygulama kotalıya geçirmek için zorlama mı diye düşünmeden edemedim.

Benim laptopta Macbook Air. Etherneti yok mecburen wireless tek çare. Sınırsız aldığım mecburi kablolu modem aldım. Neyseki Airties RT-211 modemim router destekliydi, o sorunu da hallettik.

Geldiler teknis servis kurdular gittiler. Gerçekten çok temiz kurdular işlerini iyi yaptılar.

İkinci günde net gitti gece saat 3:30 dolaylarında müştrei hizmetlerini aradım. Açık olacağını pek ummuyordum. Açık olunca çok şaşırdım. Sorun sinyal anormalmiş. Arıza kayını verdim sabah 9 gibi gelip düzelttiler. Müşteri hizmetlerine gerçekten hayran kaldım.

Aynı sebep yüzünden 2 kez daha gitti, neyse birşey demedik müşteri hizmetleri memnuniyetinin yüksek olmasından Birkaç kerede şehirsel sorunlar yüzünden gitti. Tamam sorunları gideriyorlar ama en ufak bir kesinti bile benim gibi 7/24 download yapan kişileri çıldırtmaya yeter. Şuanda da 3-4 saatte bir hemen gidip geliyor. İyi güzel 120 ile dl ediyorum ancak yıllardır hiç kesilmeyen 108 kb lik bağlantıyı binlerce kez tercih ederim.

TTnette olupta benim yaşamadığım birçok sorun yaşayanlar var. Mesela kuzenlerimde ttnet çok sorunlu. Bağlantı gidip gidip geliyor.

Artılarıyla eksileriyle sonuçta Türkiyedeyiz. Pahalıya internet kullanıyoruz ve hangi firma sağlarsa sağlasın internetimiz hep sorunlu olacak. Bununda yakın bir zamana kadar düzeleceğini zannetmiyorum

Oturmuş düzenini değiştirme derim. Sonuçta ikiside aynı kapıya çıkıyor

• kablonete geçsem ,eskiden ttnetin verdiği kablolu modemi kullanabilir miyim?kablonet için farklı bir modeme gerek yok herhalde değil mi?
    peki wireless ozelligi kazandiran bu routerlar ne kadar?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozm
    kablonete geçsem ,eskiden ttnetin verdiği kablolu modemi kullanabilir miyim?kablonet için farklı bir modeme gerek yok herhalde değil mi?
    teşekkürler.

Uydunet(kablonet) modemi farklı. Adsl modeminizi uydunetde kullanamazsınız
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozm
    kablonete geçsem ,eskiden ttnetin verdiği kablolu modemi kullanabilir miyim?kablonet için farklı bir modeme gerek yok herhalde değil mi?
    teşekkürler.

Wireless için ne yapılabilir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.