Şimdi Ara

TTnet Dns ile düzelen internet problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde kullandığımız internetimiz durup dururken modemin tüm ışıkları olağan şekilde yanmasına rağmen sitelere girmemeye başladı. TTnet müşteri hizmetlerini aramamız sonucu bize dns ayarlarını değiştirmemizi söyledi ve 195.175.39.39 ; 195.175.39.40 numaralı iki adet dns girdirdi ve sitelere erişim sağladık.

Ancak internetimiz eskisi gibi hızlı değil ve mobilden girerken dns değiştirme sıkıntı yaşatıyor.

Dns yi otomatik yaptığımız haline (yani eski haline) nasıl döndürüp düzeltebiliriz?

şimdiden herkese teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan298

Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Evde kullandığımız internetimiz durup dururken modemin tüm ışıkları olağan şekilde yanmasına rağmen sitelere girmemeye başladı. TTnet müşteri hizmetlerini aramamız sonucu bize dns ayarlarını değiştirmemizi söyledi ve 195.175.39.39 ; 195.175.39.40 numaralı iki adet dns girdirdi ve sitelere erişim sağladık.

Ancak internetimiz eskisi gibi hızlı değil ve mobilden girerken dns değiştirme sıkıntı yaşatıyor.

Dns yi otomatik yaptığımız haline (yani eski haline) nasıl döndürüp düzeltebiliriz?

şimdiden herkese teşekkürler...

Dnsleri
    8.8.8.8
    8.8.4.4

Yapıp deneyin birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DNS yi değiştiririm problem değil . Ben dns ile hiç oynamadan internetin olduğu haline dönmek istiyorum. Mobilden dns değiştirme işlemleri zahmetli oluyor.
  • Çok merak ediyorum ttnet'i aramadan önce hiç modemi restart atmayı veya komple ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi?
  • Denedim kardeşim. Hatta modemi yeniden bile kurdum ama olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.