Şimdi Ara

TTNET e AKK için kızmıyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pekiyi,sizler asıl suçlu yerine kullanıcılara kızmaya devam edin.

Çoğu kişi AKN'nin ne olduğunu kavrayamamıştı, üstüne uygulanmayınca da kulak ardı edilmesi daha kolay oldu. Ve yine birçok kişiye 50gb fazlaymış gibi geldi, uygulanmayınca da boşverilmesi daha kolay oldu.
    Neyin ne olduğu bilen bizler bu işin pislik koktuğunu anladık ama bizlerde gerçekten birşey yapmadık, imza attık, kullandık vs.

Tamam kendimize kızalım ama hırsızın hiç mi suçu yok? Not: Burada "hırsız" mecazi anlamda kullanılmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jezter2k

Ben ttnet'e abone olurken "AKK" diye bir şart yoktu ozamanlar.Haziranın 1'inde sözleşme bitiyor Uydunete geçiyorum avatarımın altındaki ISS türünü bile uydunet yaptım

aynı şekil benim de haziranda bitiyor, sence uydunetteki en mantıklı tarife hangisi
  • Ben alırkende AKN yoktu...? Siz TTNET yetkilisisiniz galiba...
  • Ya tamamda tivibuweb ayda 4 tl veriyorum kotanın yarısını yiyor (abartmıyorum kendi odamda tv olarak kullanıyorum maç ara sıra cnbc de dizi izliyorum-

bizimkiler maçtan nefret ediyor) 1 mb oluncada neredeyse her 5 dk bir donuyor kanal değiştirince donuyor zaten geri filan aldığınızda ki almayın yayını

doğru dürüst izleyemiyorum. Diyeceksiniz eskidende 1mb di. (Santrale uzaklığından dolayı desteklemiyordu zar zor 3 mb yapabildik-Bağcılar) Tamam ama

programdan mı bilmem modemde tanımlanan hız 1 mb üstü olunca ve hızınız 1 mb e yeni sistemle düşürünce tivibu sapıtıyor. Çözüm bulsunlar artık buna

başkaları yüzünden (ayda 2 tb down yapanlardan bahsediyorum) artı ttnetin müşteri memnuniyetini sadece reklam yapmak Cem Yılmazı oynatmak

zanneden anlayışı ve politikası yüzünden parasını verdiğimiz hizmeti alamıyoruz. Yeter artık.......

• arkadaşlar ttnet in tekelleşmesi kötü oldu. smile, superonline, uydu net ve daha bir çoğunun yaygınlaşması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

nasıl kızabilirim ki? sözleşme şartlarında vardı bu, sözleşmeye imza atan da benim. bu AKK sebebiyle kızanlara da hiç bir anlam veremiyorum, farklı bir sözleşme miydi onlarınki?

yıllardır bu lanet olasıca kaliteyi bu fiyatta bize sundukları için ben her zaman eleştiriyordum ama millet mutlu gözüküyordu. işte "internet hızlarımız ss'li" tarzında konular açılıp aylık 50 liraya aldıkları "8mbite kadar internet hizmetini gururla gösterenler vardı, hala da var. dünyanın en pahalı internetini kullan sen ve bununla gurur duy, gerçekten olucak iş değil.

bütün samimiyetimle söylüyorum hiç bir şekilde şikayet etmeye hakkımız yok. bu sözleşmeyi imzalatacak kadar yüzsüz olmalarının sebebi zamanında bu milletin verdiği kararlar, başka bir şey değil. internet bu işin sadece bir kısmı, diğer tarafta da işte bildiğimiz gibi petrol, doğalgaz, elektrik-su-telefon faturları falan filan..

hocam başka secenegimiz mi vardi adam 20 tl ye 100 mbit hat verdi de biz mi almadik. tek secenek vardi bizde mecbur gittik onu aldık sacmala Allah aşkina. Bu olay da suc ttnet i satanlarin tekel bir şirketi özelleştirilmemeliydi. ama gel de anlat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

Şöyle diyelim, Çoğu kişi TTnet'te 25 GB a kadar AKK olduğunu, ama uygulamadığını biliyordu. Ayrıca 8Mbit'e kadar olan hızını daha da hızlı, 12285 Kb/s hızında verdi. Forumda 1.2-1.3 MB ile dosya çekiyorum, hızım bu SS'li topicleri arttı. Var olan bir şeyi aylarca limitli fiyatına limitsiz olarak kullandırttı. AKK ortaya çıkınca sayfalarca TTNET'e saydırıyor millet :)

Adamlar aslında interneti ucuza veriyorlar, açın faturayı vergilere bir göz atın. Ödediğin internetin yarısı vergi.

hocam hayatinda hic matematik dersine de mi girmedin. bakin internette %18 kdv + %5 ötv var.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/yeninesil500_500e.shtml

cep telefonu faturamizda %18 kdv + %25 öiv var. adam 500 dk hy + 2000 sms + sinirsiz internet veriyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: odessa.13

arkadaşlar ttnet in tekelleşmesi kötü oldu. smile, superonline, uydu net ve daha bir çoğunun yaygınlaşması lazım.

hocam ne alakasi var yaw. o saydigin şirketler ttnet ten interneti satin alip satiyor. ttnet tekel konumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuBBa123

quote:

Orijinalden alıntı: odessa.13

arkadaşlar ttnet in tekelleşmesi kötü oldu. smile, superonline, uydu net ve daha bir çoğunun yaygınlaşması lazım.

hocam ne alakasi var yaw. o saydigin şirketler ttnet ten interneti satin alip satiyor. ttnet tekel konumda.

işte bende onu diyorum zaten. ttnet tekel. alternatif i yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Ben alırkende AKN yoktu...? Siz TTNET yetkilisisiniz galiba...

tarife ilk çıktıgı günden bu yana akk vardı. ilk çıktıgında 15gb sonra 25 daha sonra 50gb. ancak uygulanmıyordu. bir kuralın uygulanmaması asla uygulanmayacagı anlamına gelmez. alt yapı hazır hale getirildi uygulanmaya başlandı. abone kendi rızasıyla akk kabul ederek tarifeyi seçti. burda kandırmaca ya da günah keçisi aramanın manası yok...
  • Sözleşmeyi imzaladın diye haksız duruma düşmüyorsun.

Araştır bakayım 20Mbit Fiber internet'e 50 Gigabyte AKK nerede görülmüş.

Mısır'da bile tüm ADSL tarifelerinde 150 Gigabyte AKK var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjk_1903 -- 29 Nisan 2012; 15:38:38 >
  • Bana ironi yapıyor gibi geldi ama...
  • Bence arkadaş pek ironi yapmış gibi gelmiyor. Ciddi yazmış gibi geldi bana.
  • Başlık başlı başına facia

Kardeşim eve telefon edip (büyük olasılıkla internetten hiç anlamayan) babanızla telefonda konuşup hızı 8'e yükseltmemizi istermisiniz diyorlar. 15 gb AKK var demiyorlar... Bu nasıl iş

Ben nasıl kızmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KVR1333D3N9 -- 29 Nisan 2012; 16:04:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.