Şimdi Ara

TTnet ekip göndermeyi reddediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hattını ADSL2+ alıp tekrar değer atmanı rica etmiştik.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam onu yaptım, değerlerde hiçbir şey değişmedi. Hatta modem ayarlarına tekrar baktığımda ulaşılabilir hız daha da düştü ve oyunda pingler daha da arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazochist -- 20 Aralık 2014; 19:19:24 >
  • mazochist M kullanıcısına yanıt
    Çok doğal bir şey bu, çünkü hattınız sağlıksız çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Aralık 2014; 11:02:19 >
    Hocam peki sizce yapılabilecek bir şey var mı? Dedikleri gibi mesele santrale uzak olmaksa ben yıllarca bunun 2 katı hızda interneti nasıl sorunsuz kullandım?
  • Ttnet çağrı merkezi ile uğraşma.Bağlı bulunduğun santrali bul .Orayı ara port değişimi iste.Banada fiberden önce aynı şeyi diyordu çağrı merkezi.bağlantımda kopma oluyordu her seferinde hızı düşüyorlardı.Sonra bağlı olduğum santrali aradım port değişimi yaptılar .Bana uzak olan santral alt katımdaymış gibi düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Santral taşıma diye birşey yok.

port değişikliği olacak o, öyle birşey var.
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Port değişikliği uzaklığa etkisi yok.
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin gibi doğru bilgiyi aktarmak benimde gayem, ancak çoğu zaman sanki karşimda 5 yaşında biri var gibi geliyor. İnan bana. Laf anlatmak hendek mevzusu gibi oluyor.

Yeniden belirtelim, port değiştirmek uzaklığı değiştirmez, hattın kalitesini ancak önceki port sorunlu ise değiştirir, hatta çoğu kez port değişikliği hattıda bozabilir.- iyileşme zıttına -

Genişbant kabinlerden uzak kalıyorsanız veya hiç.yoksa yatırım planı beklemek zorunda kalıyorsunuz. Bunun için dilekçe örneği konusu açmıştım.

Bu hatta bunun iki katı hız imkansız. Peki bize arkadaşının değerlerini atsan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Aralık 2014; 1:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazochist

Arkadaşlar sorunumu anlatayım, umarım yardımcı olabilen çıkar.

Ben müstakil evdeyim ve yıllardır maksimum 4 mbit internet alabiliyorum. Evimden 30 saniye yürüme mesafesinde oturan arkadaşım (yine müstakil) 8'in bile üzerini rahat görüyor. Buna rağmen kaç sene beni santrale uzaksınız diye oyaladılar.

Bir süre sonra yağmurlu havalarda hat değerlerim düşmeye başladı. Ne zaman kopma sorunu olsa 2mbite düşürdüler. Şu anda da öyle. Youtube'da video bile izlenmiyor.

Benzer sorunları yaşayanların evine ekip gelmiş, dışardaki kutu üzerinde birkaç işlem yapmışlar ve sorun düzelmiş. Ama defalarca aradım, şikayet.com'a yazdım, hep arayıp yapacağımız bir şey yok diyorlar.

Benzer durumda kalıp sorunu çözen var mı?

Btk ya sikayet et ilgilenirler.

O zamanlar değerler bu şekilde miydi hatırlamıyorum. Dediğim gibi yağmurlu havalarda değerlerin düşmesi belli bir yerden sonra başladı. Eskiden 4mbit'te sorunsuz çalışıyordu.

Yarın evine gidebilirsem onun değerlerini de atarım. 8 mbit kullanıyor ve hatırladığım kadarıyla onda SNR değeri 10'un altındaydı ama hat zayıflaması 10-15 arasıydı. Bende en kötü durumda olan o.
    Tamam sen onun değerleri at bize yardımcı olalım yeniden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missery

quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Arkadaşımızın yerine ben veriyim cevabını geçersin hattın gayet güzel kopma filan olmaz.

Hocam geçirdim, an itibari ile hat değerlerim bu şekilde

TTnet ekip göndermeyi reddediyor

umarım ttnet ilerki zamanlarda sorun çıkartmaz

Edit; Konu için özür dilerim, hazır hat değerleri konusu açılmışken bir de ben danışayım dedim.

Bende 16 Mbit bağlı ama 6 - 8 arası geliyor.

Nazar değmek üzereyim. :D

• ttnet daha 1 ay önce benim üzerime kayıtlı olan adsl ile eve internet hizmeti veriyordu. taahhüdüm bitti ablamına dına kayıt açtırdık "ağ yapınız yeterli değil" dediler.

gerçekten saçmalık...
  • Oo ne çektim o konuda. Telekoma gittim tamam yollayacaz, ama yok gelen giden. 444'ü arıyorum yok gelen giden. Arıza kaydını kapatıyorlar, hızı düşürüp, otomatik arama yapıyorlar. Twitter ve DH TTNet üzerinden yazdım, anca gelebildiler. Onda da daha fazla adamları uğraştırmamak için ikna etmeye çalışıyorlar seni. Israr edince anca düzelttiler sorunumu. Müşteri olarak hattın periyodik bakımını istemek bile suç olmuş bu firmaya göre.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.