Şimdi Ara

TTNET Fiber Hız Testi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheForge

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Metronet kullanıyordur, onunla 1 Gbit upload bile mümkün, kota falan da yok. Fiyatı da kim kaç bin TL. :)

bunu anlayabilen yok işte. 10 gbitlik simetrik bağlantıalr var ve kurumsal olduğu için biz ev müşterilerinden öncelikli.

Aptal değiliz bizde biliyoruz.

Arkadaşın verdiği speedtest'e dikkatlice bakarsanız ip ve lokasyon "TÜRK TELEKOM" olarak gözüküyor.

Bunun neresi metronet?

Vede benim akıllı arkadaşım konu başlığında "TTNET FİBER HIZ TESTİ" yazıyor baktın mı oraya?

metronet değil metro ethernet. bende sis651in yazdığını metroethernet diye okudum.zaten metroethernet fiber optik kablo ile veriliyor.ayrıca başlığa niye aldanıyorsun ahmet hız testi yazsa ahmetten mi çıkacaktı.benim verdiğim hız testinde bilgisayara ağ kablosu geliyor istersen foto da koyayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheForge

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Metronet kullanıyordur, onunla 1 Gbit upload bile mümkün, kota falan da yok. Fiyatı da kim kaç bin TL. :)

bunu anlayabilen yok işte. 10 gbitlik simetrik bağlantıalr var ve kurumsal olduğu için biz ev müşterilerinden öncelikli.

Aptal değiliz bizde biliyoruz.

Arkadaşın verdiği speedtest'e dikkatlice bakarsanız ip ve lokasyon "TÜRK TELEKOM" olarak gözüküyor.

Bunun neresi metronet?

Vede benim akıllı arkadaşım konu başlığında "TTNET FİBER HIZ TESTİ" yazıyor baktın mı oraya?

metronet değil metro ethernet. bende sis651in yazdığını metroethernet diye okudum.zaten metroethernet fiber optik kablo ile veriliyor.ayrıca başlığa niye aldanıyorsun ahmet hız testi yazsa ahmetten mi çıkacaktı.benim verdiğim hız testinde bilgisayara ağ kablosu geliyor istersen foto da koyayım

Burası TTNET forumu. Başlıkta "TTNET FİBER HIZ TESTİ" bana ne senin metro ethernetinden? Konuyla alakası ne?

edit://

Üstelik konuyu açan arkadaşta belirtmiş zaten;

"Şirkete TTnet 'ten aldığımız Fiber interneti test ettim ... "

Videodaki ip adresini sorgulatalım...

Buyrun...

http://www.whois.com.tr/?q=195.175.88.186

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The4841VFp -- 18 Nisan 2012; 16:40:30 >

• bizde becerebilirsek o ipye girelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

off kumandan süpersin yaa. O ne öyle 57 mb la indiriyon la. yaklaşık 550-600 mbit hız eder o .Neresi bura Türkiye mi yoksa rüya mı görüyorum?
  • quote:

@Kumandan

100 Mbit'lik tarife değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

quote:

off kumandan süpersin yaa. O ne öyle 57 mb la indiriyon la. yaklaşık 550-600 mbit hız eder o .Neresi bura Türkiye mi yoksa rüya mı görüyorum?

Aklı sıra sunucuyla bizi keklemeye çalışıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

@Kumandan

100 Mbit'lik tarife değil mi?

100 mbps ile saniyede 10mb anca indirir herif 57mb/sn indiriyor.

Resmen 1gigabit paylaşımlı sunucudan video çekip insanları salak yerine koyuyor başka birşey değil.

• yaw he he
  • Adam gibi bir teknolojiden uzak bir yerde olduğumdan, metro ethernet metronet vs. karışmış bir an. BPL hizmeti veren firmayı unutmuşum. Gerçi o da altyapıyı TTnet'ten alıyor.
    İzmir Netinternet veri merkezindeki ve İstanbul Radore'deki resellerlarımdan ikisinin de sunucularının çıkışı 1 Gbit. Sunucudan sunucuya 1.25 GB dosyayı FTP ile 10 saniyede gönderiyorum, İzmir İstanbul arasında. :D
    Yalnız evdeki Biri ADSL, ki önceden TTnet idi ama aynı halttı, Akilli.TV hariç hiçbir video sitesine videoları 10KB/s üzeri bir hızla yüklemiyor!
  • quote:

yaw he he

windows server kullanıyorsun kardeşim kasma kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

quote:

yaw he he

windows server kullanıyorsun kardeşim kasma kendini

Hyper V kurulu 2 tane daha windows ve 3 tanede Centos var failover cluster x 2

Okuma yazmaniz varmi ?
  • Bu sizi susturur umarım, şaka gibi ...

• yanilmiyorsan tarife bu değil mi?

http://www.ttnet.com.tr/web/258-1294-1-1/tur/is_yerinde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_metro_ethernet/kisaca

bunun için ne kadar ücret veriyorsunuz öğrenebilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rassilion -- 19 Nisan 2012; 17:53:24 >
  • quote:

Bu sizi susturur umarım, şaka gibi ...

şirket kapısından girrek bi video olursa inanadırıcı olması tartışılmaz

• bizim fakültede her bölümde var busistem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.