Şimdi Ara

TTNET FIBER INTERNET VE PIRELLI MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ttnet fiber internet ile birlikte TILGIN marka modem veriyor yalnız bu modemin çekim gücü çok düşük.
    Elimde PIRELLI DRG226G marka bir modem var. Modem kurulumunu yapıyorum. Ama internet çıkışı alamıyorum.
    Ttnet ile görüştügümde sadece TILGIN modem kullanabilirsiniz diyorlar.
    Problem MAC adresi klonlama yönetmi ile çözülebiliyormuş diye okudum bir sitede. TILGIN modem in mac adresini Pırelli modeme klonladıgımda problem çözülürmü?
    Modemimde Mac klonlama diye bir bölüm var. TILGIN modemin mac adresini yazıyorum ve uygula diyorum ama hala ınternete çıkamıyorum..

Konu hakkında bilgisi olan varmı?

• İnternete çıkmak , pırelli modem ve klonlamak...

Öncelikle belirtelim ttnet fiber interneti belirtildiği gibi tılgınla kullanabilirsiniz. Sinyal seviyesi zayıfsa modem arayüzünden sinyal değerleri ile ilgili bir bölüm olması gerekiyor birde oraya bakın.

Ayrıntılı bilgi için ;

http://forum.donanimhaber.com/m_57609021/mpage_44//tm.htm#68204216
  • Tılgın modem ile wifi salıklı degil kesinlikle. Problemım hız degil wifi çekim gücü.
  • Modem arayüzünde kablosuz sinyal gücü diye bir ayar var oraya baktınız mı hiç ?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Ttnet fiber internet ile birlikte TILGIN marka modem veriyor yalnız bu modemin çekim gücü çok düşük.
    Elimde PIRELLI DRG226G marka bir modem var. Modem kurulumunu yapıyorum. Ama internet çıkışı alamıyorum.
    Ttnet ile görüştügümde sadece TILGIN modem kullanabilirsiniz diyorlar.
    Problem MAC adresi klonlama yönetmi ile çözülebiliyormuş diye okudum bir sitede. TILGIN modem in mac adresini Pırelli modeme klonladıgımda problem çözülürmü?
    Modemimde Mac klonlama diye bir bölüm var. TILGIN modemin mac adresini yazıyorum ve uygula diyorum ama hala ınternete çıkamıyorum..

Konu hakkında bilgisi olan varmı?

Kardeş aynı konudan dertliyim.Nasıl çözdün bu sorunu yardımcı olursan sevinirim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.