Şimdi Ara

TTNET Fiber mi, Superonline Fiber mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiber internet 3 şekilde veriliyor en iyisi ftth... SOL daha iyidir... tırt telekomdada ftth var ama önermem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

fiber internet 3 şekilde veriliyor en iyisi ftth... SOL daha iyidir... tırt telekomdada ftth var ama önermem...

Önermeme sebebiniz upload hızı mı?
    Aralarında başka fark yok gibi..
  • Ben yaklaşık 1 yıldır süperonline kullanıyorum sorunlarıı var elbet ancak aynı paketi tt net daha düşük hızda 20 TL farkla satıyordu,

Arızaya geri dönüşleri çok hızlı sadece verdikleri modem bazen sorun çıkarıyor ttnet e göre daha iyi hiç düşünmeden superonline..
  • cagriyil C kullanıcısına yanıt
    hayır solda upload hızı 5Mbps + gerçek fiber... ftth...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalbim_nefretim

Ben yaklaşık 1 yıldır süperonline kullanıyorum sorunlarıı var elbet ancak aynı paketi tt net daha düşük hızda 20 TL farkla satıyordu,

Arızaya geri dönüşleri çok hızlı sadece verdikleri modem bazen sorun çıkarıyor ttnet e göre daha iyi hiç düşünmeden superonline..

Aynı paketi daha düşük hızda derken ne demek istediniz?
  • quote:

hayır solda upload hızı 5Mbps + gerçek fiber... ftth...

Ben de onu sordum, upload hızı farkı var. Yoksa fazla olmasada TT'nin ftth olarak sunduğu yerler de var.
    20mbps olsa gerek...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Gerçek fiber derken ikisi de FTTH değil mi ? Bir fark yok iki hizmetin teknoloji olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

20mbps olsa gerek...

TT'de 1000mbps ftth de var ama yaygın değil, 50 ve 100mbps kullanan bildiklerim var. ama tabi upload ve 50gb akk avantajı Superonline da var.
    8 mbit ttnet ile 25 mbit superonline
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

Bütçenizi bilemem fakat 99TL'ye AKKsız 24Mbit kampanyası devam ettiği sürece Superonline diyorum.
    Ayrıca upload hızı 5Mbit.

Üstadım merhaba superonline sitesinde baktım ama AKK'siz kampanya göremedim

Bahsettiğin kampanya acaba hangisi

Mümkünse link yollayabilir misin

Şimdiden teşekkür ederim

Saygılarımla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanıyorum bütün taahhütnameli firmalar aynı mantıkta çalışıyordur ama ttnet ile sorun yaşadığımda turk telekom görevlisi yönlendirebiliyorlardı, diğer firmalar kesinlikle yönlendiremediği için kafadan atmasyon bilgilerle sorununuzu algılamaya çalışıp size ek masraflar çıkarabilirler. Superonline yalanları yüzünden 2 kere elektrikçi çağırdım toplam 150 TL masraf ettim düzelmedi ve kesinlikle robotlar. Bakın aşağıdaki videoyu ben çektim :

https://www.youtube.com/watch?v=l_BWfgb6wKo&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jnky

quote:

Bütçenizi bilemem fakat 99TL'ye AKKsız 24Mbit kampanyası devam ettiği sürece Superonline diyorum.

Şimdiden teşekkür ederim

Saygılarımla

Buyrun hocam
    http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/akksiz-super-paket-kampanyasi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jnky

quote:

Şimdiden teşekkür ederim

Saygılarımla

Buyrun hocam
    http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/akksiz-super-paket-kampanyasi

Eyvallah üstadım gördüm sağolasın

Yalnız kampanya Fiber kampanyaymış

ve benim bulunduğum yerde fiber altyapı yok

yani kampanyadan maalesef yararlanamıyorum

çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım

Vdsl'ye uygun altyapı var ama onda da Akk'siz kampanya yok

Ne yapalım sağlık olsun

Saygılarımla

• tt fiber diye sattığı paketler apartman önüne kadar fiberoptik kabloyla gelir daireye yine bakır kabloyla çıkar amaTS de bina önünden dairenize kadar yine fiber kabloyla çıkar ve hız kaybı yaşamazsınız ayrıntı upload hızında saklıdır. sahte fibercilere kanmayın

• qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Hayır eksiklik var. Türk Telekom da Turkcell gibi FTTB/Eth. ve FTTH hizmetleri sunuyor ancak genelde FTTB/VDSL2 ve FTTC sistemler kullandığı için bu durum pek bilinmiyor. Ayrıca hangi iss olursa olsun tam manasıyla fiber yok başta uca fiberoptik olsa bile. Hatta Avrupa'da dahi sınırlıdır tam manasıyla fiber. Zira şuan Türkiye'de ki tüm iss ler ve Avrupa'daki bir çok iss fiber hatlar üzerinden fiber interneti elektrik ile taşıyor. Optik ile iletim sistemine geilirse tam olur. Şuan Türk Telekom'da T1, T9, T11 kabinleri (başka desteklemeyen olabilir şuanlık bunları biliyorum) dışındaki kabinler ve sistemler optik fiberi destekliyor. Turkcellcve diğer işletecierin sistemleri hakkında ne yazık ki bilgim yok bu konuda.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    bu söylediğin sistemler tt de sadece son dönem inşa edilen lüx toki konutlarının bazılarında var (gpon). Ts gibi bir yapılanması ve alt yapısı mevcut değil.

• ts sadece ankstereye kadar ve modem problemlerinden sorumludur. ev içi tesisat tamamen kullanıcı sorumluluğunda. bu konuda tt nin avantajı daha fazla iç tesisatıda kontrol edip sorunun neden kaynaklandığını size söylüyor yeni kablo çekilecekse müşteriye bilgi veriyorlar. ts de ise bu hizmeti kısmen dçm lerin randımanlı çalıştığı bölgelerde veriliyor. örnek bu hizmeti ordu da sağlıklı alamıyor ama trabzon da dsl bölgesinde de sorunsuz alabiliyor

• qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Son dönemde diyemeyiz bu sistemleri TT fiber hizmeti sunmaya başladığından beri kullanıyor ha sayılı yerde vardır o ayrı. Aslında TT zamanında fiber projelerinde çok ciddi bir oranda FTTH planlamış ama yatırımlar yetersiz kalınca pln yürümemiş ne yazık ki ?

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    2012 ye tt bayi 2012 den sonra ts sam bayi olarak sektördeyiz sadece şunu söyleyebilirim Turkcell tt den çok sonra sahaya girmesine karşın hem fiber internette hemde tv hizmeti olarak çok daha kaliteli hizmet vermekte. burada şirket ceo larının bakışı çok önrmli keza tt halen devlet işletmesi psikolojisinden çıkabilmiş değil, kalifiye personelden ziyade bizim adamımız mantığı yürütmekte

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.