Şimdi Ara

TTNET FİBER SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Modemin desteklediği için bir nevi zorlayarak 2.4 de 40 MHz çalıştırırsın, bir zararı yoktur, hatta daha iyi performans alacaksınız. Ama modem üreticileri tarafından önerilmemektedir. Yani bu olay nasıl anlatayım android telefona root veya iOS e jailbreak yaparak daha çok özelliğe erişirsin yani cihazın kök klasörüne erişirsin ya, ama nasıl root veya jailbreak önerilmez onun gibi düşün. Tam olarak öyle değil mesela modemin garantisi vs. iptal olmaz ama önerilmez yani. Bir de çevrede çok ağ var ise veya modeme aynı anda çok cihaz bağlanıyor ise sorun çıkacaktır, yavaşlayacaktır, etrafta çok ağ yoksa modeme bir iki cihaz bağlanıyorsa aynı anda kullanabilirsin. Ne kadar güçlü MHz frekansı olursa o kadar iyi olur ama ÇEVREDE BAŞKA AĞ YOKSA, ne kadar güçlü ise çevre ile o kadar çakışacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biradam0000 B kullanıcısına yanıt
    Şuanki adsl baglantımla test ettim. Bulundugum ev toprak oldugu için ne kadar duvar girse aşırı fazla yavaşlıyor malum topragın betona göre iletkenligi çok az. araya 3 duvar olacak şekilde normalde 14 mbpsiken internetim 8 alırken, 40 mhz ye aldıktan sonra 14ün 14 ünü alabiliyorum şuan. Sadece 2 kişi baglanıyoruz o yüzden pek sorun teşkil etmeyecek gibi.
    Birde telefondan baktıgım zaman 72 mbps'ye kadar hız alabileceğimi görüntülüyorum modemin yanında, laptop ile baktıgımda 150 mbps'e kadar hız alınabilecegi yazıyor internet ayarlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clastro -- 10 Eylül 2020; 11:36:8 >
  • Clastro C kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.