Şimdi Ara

ttnet fibernetin verdiği tilgin ile airties 4452 yi baglamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba yardimci olursaniz duaciniz olurum yoksa netimi kapattiracagim malesef.

ttnet fibernet abonesiyim. tulgin modem verdiler evimin projesi dikdörtgen cogu odasinda çekmiyor ben tilginden airties ile baglantiyi kablolu alip kablosuz dagitmak istiyorum.

1-) elimde airties 4452 ve airties rt205 var. bu iş icin bunlar uygunmudur. uygunsa hangisini kullanmam daha sağlıklı olur?

2-) ne yaptiysam yapamadim airties 4452 ile internete cikabildigim yontemlerde bu sefer tilgin ile cikamadim. aradaki kabloyu kaldırdığımda. tilgin ile çıkabildim bu sefer. bir defa tek ikisinden ayni anda cikabildim airties 4452 yi default ayarda sifresiz calistirdigimda. o sekilde calistiramam uygun değil.

lutfen bana çare bulun ne olursunuz.
    yardimci olmak isteyenlerden simdiden allah razi olsun birsuru insan burdan yararlanır belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lütfen yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megalomanyag kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Benzer problem bende de var. Ttnet musteri hizmetleri vasat otesi oldugundan, cozumu bana en yakin mudurlukte aradim.. Bana bayram sonrasi tilgin modemler yerine yeni modemlerin gelecegini soylediler, ne derece fark ettirir bilmem ama tilginlardan iyi dediler.
    Ek olarak ben powerline cozumlerine bakiyorum. Yogun olarak kullanacagim 1 odaya bu adaptorlerden takip neti bu sekilde yaymayi planliyorum..

Saygilar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.