Şimdi Ara

TTnet.. Guya internetim kesikmiş.. 7 aydir fatura ödemedim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telekom ne yapar eder o parayı senden alır merak etme
  • Düşünün bir modem veriyolar .Bas bas bağırıyorlar Bedava modem Hayrınamı veriyor...
    24 ay tahatüt imzalattırıyor..Sonra sen napıyorsun gidiyorsun 24 ay olmadan sözleşmeyi iptal ettiriyorsun..Sonra senden paşalar gibi alıyorlar modem ücretini ayrıca yaptıkları indirimleride alıyorlar

buda onun gibi birşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webisweb -- 17 Ocak 2009; 1:23:25 >
  • cok riskli bi durumdasın. şuan önüne ne kadar fatura gelse verebilecek bi cevabın yok. ki ttnetten bahsediyoruz. inan acısını fena cıkartırlar.
  • normali 3 ay ödemezsen kesiyolar kesik kaldığı süre içinde de normal fatura geliyo senin ki nasıl olmuşsa sistemden netin kesilmemiş çok cuzi bir faizle ödemediğin ayların parasını alırlar korkacak biişi yok
  • aralk ayı faturamda kotayı aşan miktar 600 mb yazıyordu halbuki 5 gb aştım ben ama 600 mb olarak geldi bakalm bu ay çıkıcakmı kokusu tedirginim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtztkn

aralk ayı faturamda kotayı aşan miktar 600 mb yazıyordu halbuki 5 gb aştım ben ama 600 mb olarak geldi bakalm bu ay çıkıcakmı kokusu tedirginim :)

Faturanı inceledinmi ilk ay..ADSL kıst ücreti alıyorlarr...

alakası var mı bununla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webisweb -- 17 Ocak 2009; 1:56:39 >
  • arkadaşlar internetten e-faturaya da üyeyim internetten de bakabiliyorum.. ve ben ttnet'i 2003 yilindan beridir kullaniyorum eski kullanicilarindanimdir.. yani yeni ttnet li degilim.. sözleşme fln filan kalmadi artik kullaniyorum taaaaaa o zamandan beri.. her yerde borcunuz yok diyo.. işin ilginci ttnet dairesinde de borcunuz yok diyo.. nedeni benim geçen sene ttnet üyeligimi iptal ettirmeye çalişmiş olmam ama onlarin sistemlerinde hata yapmalari sonucu şu an ttnet'i pandikliyo olabilirim.. bende emin degilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddoo. -- 17 Ocak 2009; 2:30:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.