Şimdi Ara

ttnet hızı arttırmış bizimki ne zaman artacak??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu bdk kimine kavun yedirirken kimine kelek mi yediriyor. SOL adil kullanım kosullarını bdk ya baglamamısmıydı.bu aynı bdk ttnete karısmıyor herhalde baksanıza 512kb hızı 1 mbit yapmıslar.
  • http://cooolbox.bg/home/cooolnet/ bu site bulgaristanıın fiber internet bağlantı fiyatlarıdır sıkı durun anlamayanlar için anlatıyorım bakın burda adil kulanım mı falanmı filamnış yok gerçek sınırsındır bunlar milet uyanın burası yanı başımızdaki bulgaristandır japonya falan değil fiyata bak kaliteye bak sen adamlardaki bunları yazdım ama gözlerime hala inanamıyorum

15download /15upload 29 TL 100mbit
    30download/30upload 48 TL 100mbit
    40download/40upload 104 TL 1gbit!
    60download/60upload 67 TL kampanya
    bunlara stataik ıp bedava vede bunlar sadece fiber yalın fiber istersen tefonda var hd tv de var varda var daha ne diyim girinde bakın siteye sonra süper onlinenin sitesine bakmayın sakın mazalah felç falan geçirisiniz benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

http://cooolbox.bg/home/cooolnet/ bu site bulgaristanıın fiber internet bağlantı fiyatlarıdır sıkı durun anlamayanlar için anlatıyorım bakın burda adil kulanım mı falanmı filamnış yok gerçek sınırsındır bunlar milet uyanın burası yanı başımızdaki bulgaristandır japonya falan değil fiyata bak kaliteye bak sen adamlardaki bunları yazdım ama gözlerime hala inanamıyorum

bunlara stataik ıp bedava vede bunlar sadece fiber yalın fiber istersen tefonda var hd tv de var varda var daha ne diyim girinde bakın siteye sonra süper onlinenin sitesine bakmayın sakın mazalah felç falan geçirisiniz benden söylemesi

15 down 15 up demiş daha sonra 100Mbit demiş. O ne demek oluyor anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

http://cooolbox.bg/home/cooolnet/ bu site bulgaristanıın fiber internet bağlantı fiyatlarıdır sıkı durun anlamayanlar için anlatıyorım bakın burda adil kulanım mı falanmı filamnış yok gerçek sınırsındır bunlar milet uyanın burası yanı başımızdaki bulgaristandır japonya falan değil fiyata bak kaliteye bak sen adamlardaki bunları yazdım ama gözlerime hala inanamıyorum

100 mbt bağlantı hızına ister 15upload/15download ister 30upload/30 download 1gbt bağlantı hızıyla 40upload/40download istersen60download/60 upload alırsını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 15 Ocak 2011; 12:56:13 >

• Yurt dışı bağlanrıları kuvvetlendirip iyileştirsinlerde ben hız artımı flan istemiyorum 10mb imle mutluyum ben ..

quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

Orijinalden alıntı: aenyy

daha ne kadar arttıracak ?
    kafan mı güzel

Superonline 10mbit 50GB AKN tarifesi: 49 TL
    TTNet 16mbit 50GB AKN tarifesi: 59 TL

Arttırmazsa hızı tarife fiyatlarını indirmesi lazım.

Superonline 10mbit sınırsız tarifesi: 99 TL
    TTNet 16mbit sınırsız tarifesi: 120 TL
    Superonline 20mbit sınırsız tarifesi: 199 TL
    TTNet 32mbit sınırsız tarifesi: 149 TL

Superonline'ın fiyat avantajının eridiğini net bir şekilde görebiliyoruz.
    Denklemde tek eksik olan adil kullanımın başlaması. Bu son tarifelerin çıkması büyük ihtimalle bu olayı yakınlaştırmıştır...

Fiberin prestiji açısından bence derhal hızları 2 katına çıkartması lazım ve/veya upload hızını yükseltmesi gerek.
    10mbit --> 20mbit
    20mbit --> 50 mbit (40?)
    50mbit --> 100mbit

Adamlar daha kişi başı 10mb yurt dışı bağlantı veremezken sen gelmiş süperonline hızlarını artırsın diyosun , ne işe yaarayacak peki ??
    Arkadaşının bilgisayarından oyunmu indiriceksin :D yada süperonlinenin test için yaptırdığı gibi pardısmu indiriceksin ?
    ben youtubeyi 10mb le izliyemiyorsam bağlantım 1000 lik olsa ne yazarki ? yurt dışı bağlantıları iyileştirmesi gerek ilk başta ,
    10mb zaten oldukça yeterli bi hız açıkçası , torrent indirmeninde bi kuralı var şahsen ben 10 saniyede inen filim istemem , çunki 10mb ile inerken 2 saat bekliyosun ve bu işe bi heycan katıyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 15 Ocak 2011; 13:52:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kernell

quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

Orijinalden alıntı: nacer

SOL Fiber zam yapmasın yeter.

Ya da Adil Kullanım.

evet adil kullanım 1 mb olacak mı?

Oldu. Adil kullanım bundan böyle 1 megabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

15 download ve upload yurt dışı, 100 Mbit ise yurt içi bağlantı hızı. Mesela adamların yurt dışı 60 Mbit hızı varken 1 Gbitte yurt içi bağlantıları var :)

• ben bunu bbaştan beri söylüyorum avrupadaki 2-3 ülke böyle yapıyor, ülke içi ip başına hız intranet 16-50-100-1000Mbps neyse o olsun yurtdışı çıkışı 1-2-5-10Mbps gibi.Böyle giderse zaten mecbur kalacaklar yapmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels#8482; -- 15 Ocak 2011; 16:51:54 >
  • Yurtiçi 1Gbps olsa ne olacak. Kaç tane server var Türkiye'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Yurtiçi 1Gbps olsa ne olacak. Kaç tane server var Türkiye'de.

Hem size katılıyorum hemde eğer öyle olursa daha yararlı olacağını düşünüyorum. Çünkü mesela bakın Bulgaristan'a uyguluyorlar ve çok büyük t*rrent siteleri var (zam.). Sizin dediğinizede şu açıdan katılıyorum şuanda kullandığımız herşey neredeyse yurt dışı kaynaklı. Türk Telekom yurt dışı çıkışlarını biraz daha genişletirse sorun kalmayacak ama işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aenyy

daha ne kadar arttıracak ?
    kafan mı güzel

anlamadan dinlemeden verdiğin cevaba bak utan kendindn. adam kesinlikle haklı.
  • bulgaristandaki fiber fiyatlarına bak nasılmış ayrıca bir yıılık sözleşme imzalarsan fiyatı dahada düşürüyorlar ben başlangıç paketini 19 tl ye alıyorum.aşağıdkai adrese hızlara ve fiyatlara bakın.ayrıca 45 tl gibi bir fiyata hem kablo tv hem telefon hem de internet alabiliyorsunuz.

http://www.pon.bg/?res=3
  • Bulgaristanda bir sürü lan firması var rakamlara bakıp değerlendirmemek gerek. Yurt dışı ve yurt içi internet hızları aynı değil. Ayrıca bu firmalar sofiq, burgas, varna ve plovdiv gibi büyükşehirlerde sınırlı alanlara hizmet sunuyorlar. Ama türkiyeden daha hızlı internet bağlantılarına sahip oldukları bir gerçek. Mladenbmv, A ti kade u4i6 sega?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pomakk
    Bulgaristanda bir sürü lan firması var rakamlara bakıp değerlendirmemek gerek. Yurt dışı ve yurt içi internet hızları aynı değil. Ayrıca bu firmalar sofiq, burgas, varna ve plovdiv gibi büyükşehirlerde sınırlı alanlara hizmet sunuyorlar. Ama türkiyeden daha hızlı internet bağlantılarına sahip oldukları bir gerçek. Mladenbmv, A ti kade u4i6 sega?

Aynen oyle. Birkac kisi de diline dolamis bunu gidip her konuya yaziyor. Halbuki bu hiz sinirli bir bolgeye veriliyor ve yurtici hizlari. Zaten bu sayede mamunda, arenabg gibi tor. siteleri var Bulgaristan'in :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pomakk

Bulgaristanda bir sürü lan firması var rakamlara bakıp değerlendirmemek gerek. Yurt dışı ve yurt içi internet hızları aynı değil. Ayrıca bu firmalar sofiq, burgas, varna ve plovdiv gibi büyükşehirlerde sınırlı alanlara hizmet sunuyorlar. Ama türkiyeden daha hızlı internet bağlantılarına sahip oldukları bir gerçek. Mladenbmv, A ti kade u4i6 sega?

tamam internetleri bizde hızlı amam benim varmak istediğim olay hızlı internet de olsun ama kalite fiyat politikası daha çok daha iyi vede adil kulanımış falanmış olmaması. Hizmete öyle 45 liraya internet vercen içinde ne telefon var ne tv var üstüne üstlük kesinti olcak eee ha bide her yere gitmicen önce siteler ve çok katlı apartmanlar ne zaman yayğınlaşçak interneten alınan vergilere hiç girmiyorum kdv , öiv, damga yoksa daha çoook uzar maliye bakanı vatandaşı rahatlatacak verği düzenlemeri yapçaz diyodu ama telefondaki vede adsldeki bu sende pahalı verğilerle devam

• arkadaşlar bişey sormak istiyorum bulgaristandaki insanların gelir düzeyleri ne durumdadır? belkide ordaki fiyatlar birazda onunla alakalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saulreaver

arkadaşlar bişey sormak istiyorum bulgaristandaki insanların gelir düzeyleri ne durumdadır? belkide ordaki fiyatlar birazda onunla alakalıdır.

devlet memurları şahsen dayım orda 150 leva alıyo oda aşagı yukarı 150 lira yani gelir düzeyi okadarda yüksek değil orda vergilerde ucuz suda ucuz, elektrikte ucuz sanki bizim gelir düzeyi çok yüksekte değil ama burda vergiler öyle bi yüksekki maliye bakanı bile diyo verğiler yüksek amam genede düşürmüyolar seçimden sonra diyor kendileri reform yapçakmış hade hayırlısı zam çıkmasa bali

• mesajım bulunsun
  • Ttnet hızını artırmışmış 16mb deyil 106 mb yapsa ne yazar benim gibi bir çok abonenin hattı 3-4 mb ten yukarısını kaldırmatıktan sonra Ben 1 mb lizmitsizden birkaç ay önce 8 mb limitsize geçtim. net sık sık düşmeye başladı. bir sürü tlf görüşmesinden sonra hatların 4mb den yukarısını kaldırmadıgı anlaşıldı. sonunda hızımı 4 mb ye düşürdülerde kopmadan baglanabildim.
    TT net şimdi benimgibi yüzbinlerce abonesi varken hızınızı artırdım kandırmacası ile zam yapıyor. Neyze inşallah haftaya iptal ettirip sol e geçecegim
  • Merhaba arkdaslar gercekten denilen hızlarda bir hizmet var
    ben bulgaristanda yaşıyorum ve cooolbox duo kullanıcısıyım
    fakat cooolbax trio daki paket fiyatları şöyle
    vergiler dahil
    40/40Mbit yurt dışı (100mbit bölgesel)+80 ve fazlası dijital tv kanalı +100dk bedava bulgaristan içi telefon görüşmesi 36,90lv yaklaşık 40 lira
    http://cooolbox.bg/home/cooolboxtrio/
    http://cooolbox.bg/pricelist/trio_standard_ratesheet.pdf
    60/60Mbit yurt dışı (100mbit bölgesel)+80 ve fazlası dijital tv kanalı +300dk bedava bulgaristan içi telefon görüşmesi 54,90lv yaklaşık 61 lira

bu benim hız testim mesela
    http://www.speedtest.net/result/1186506658.png

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.