Şimdi Ara

TTNET - HUAWEI HG630a Wireless Sorunu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
42.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayni modemden mi verdiler yoksa farkli marka modem mi?
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Aynı modem
  • Arkadaşlar benim bu marka model modem ile aşağıdaki gibi bir sorunum var ve çözüm bulamadım yardımcı olurmusunuz ?

Sorun :

telefon wifi ye bağlı ve iphone telefonumdan icloud otomatik yedekleme ve şimdi yedekleyi tıkladığımda şirketimizin ağındaki kablolu ve kablosuz hiç bir bilgisayar internete giremiyor, yani iphone diğer bilgisayarların ( ağın ) internetini kesiyor sadece kendi kullanıyor, ttnet ile görüştüm çözüm bulamadılar apple ile görüştüm ilk defa duyuyoruz dediler ve çözüm bulamadık, bu konu hakkında bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey Business

Selam Arkadaşlar;

-TTNET Hipernet paketi ile 24mbit bağlantı ile interneti kullanıyorum yalnız "Wireless" bağlantıda bir sıkıntı yaşıyorum.

-Hız testinde sorunsuz olarak 24 mbit bağlantıyı görüyorum ve kablolu bağlantı sağlayarak bilgisayardan sorunsuzca interneti kullanıyorum ancak wifi üzerinden kullanımda sorunlar yaşıyorum.

-Mobil cihazımdan whatsapp,facebook gibi sosyal medya kullanımlarında veya download yaparken sorun yaşamazken "Skype" üzerinden görüşme yaparken wireless bağlantımın anlık olarak koptuğunu görüyorum,telefondaki wireless simgesi kaybolduktan 1 sn. sonra geri geliyor ve tekrar örneğin "TTNET Ağına Bağlandı" ibaresi gelip bağlantı tekrardan sağlanıyor tabi bu arada benim görüşme de kapanıyor

-TTNET'e arıza kaydı bıraktım ve gelip baktılar suçu kabloya attılar bende dışarıdan teknisyen çağırarak kabloyu iyice kontrol ettirdim ve teknisyen tarafından yapılan ölçümler sonucunda kabloda hiçbir sorun olmadığını öğrendim.

-PlayStation'da online oynarken bile hiçbir sorun yaşamıyorum ama dediğim gibi özellikle Telefonumdan "Skype" kullanırken bağlantım anlık olarak gidiyor,acaba Skype'da mı bir sıkıntı var deyip Tango ile denedim ama aynı sorun yine oluyor.

-Telefonum Samsung Galaxy Note:3 (Samsung Galaxy S4 ile de denendi sonuç aynı)

-Modemim resimdekinin aynısı,başına bu tarz bir olay gelen veya fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum...

TTNET - HUAWEI HG630a Wireless Sorunu!

Hocam aynı dertten bende muzdaribim benim koymuyor fakat son bir haftadır yavaş akk den sandım fatura ödendi hâlâ aynı 24 mbps benim pc 23 altına düşmüyor fakat wifi ile bağlandığımda internet vasat film vs şeyler izlemek imkansız sorunu sadece servise göndererekmi çözdünüz? Telefonum Xperia Z

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorunsuz cihaz diye aldım kabloyla giriyorum internete resmen. güzel bi firmware cıkarsalar da düzelse...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu model biraz sıkıntılı,sorunlarınızı TTNET'in Huawei Modem hattına bildirmenizi tavsiye ederim...
  • arkadaşlar merhaba
    bende bu modeme sahibim HG630a ve ttnet 16mbit gelen hızım test yapınca ancak 2.6 küsür çıkıyor kotam yenilendi ve teknik ekip gelip dsl takibi yaptılar ve 16 gözüküyor dediler ama modem çıkışı 2.6-3 arası oluyor dediler ve modemde sıkıntı var dediler
    bu sorunumu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisiniz
  • Modem için arıza kaydı açtır ve modemi servise gönder,yapamazlarsa yeni modem gönderirler
  • hat zayıflama var bu yüzden ve santral e uzaksın ayırca internet de kesinti de yaşaya bilirsin Modem değiştirmek hat zayıflama değerlerine gelende fayda etmez.
    Var olan modeme FW güncellemesi yapmak iyidir ama.
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için teşekkürler
    Güncelleme yaptım değişiklik yok ve aynı katta ki komşular 24 alabiliyor
    Teknik servisi aradım modem modelini söylediğim gibi adres verdi hemen bize gönderin dedi yarın gönderecem

İlginiz için çok teşekkürler arkadaşlar

• Bana göre üretilen en rezalet modem. Türk Telekomdan almıştım. Sürekli kopma sorunu yaşıyorum. Tam 4 kere servise gitti geldi. Her seferinde problem yok dediler geri gönderdiler. TT Net sürekli modem arızası diyor. Kaç kere geldiler ölçtüler. Huawei servise gidiyor, aynen geri gönderiyor. Şikayet var sitesine yazdım. Adamlar tınlamadılar bile. Böyle kalitesiz ürünleri Türkiye'ye sokmayacaksın. Nerede rezil ucuz dandik malzeme var hepsi bizim ülkemizde. Ne bir internet siteleri, nede modem le ilgili bir site var . Nereden nasıl geldiği belli değil.
  • merhaba. arıza kaydını nerden oluşturabiliyoruz. birde bende başka bir sorun daha var. mesela foruma sizin cevabınıza cevapla dedikten sonra hemen hata veriyor ve siteyi açmıyor. 2-3 klere denedikten sonra açıyor. açmazsa ethernetten kabloyu çıkarıp takıyorum düzeliyor.
  • acheron34 kullanıcısına yanıt
    0850 532 29 99 nolu telefondan müşteri hizmetleri ile görüşmen gerekiyor.
  • Aynı sorun bende de var. Genelde android tablet ve telefonlarda kopma oluyor. Bu sorunu çözen bir firmware lazım anlaşılan
  • Sorun donanım bazlı olduğunda firmware pek işe yaramıyor hocam,genelde değişim yapıyorlar...
  • Benim modem servise dört kere gitmesine rağmen aynı şekilde geri geldi. Kopmalar devam ediyor. Eski modemim Inca 204w çok kopardı 5 yıllık neredeyse. Geçen gün forumda bir yazılım buldum tesadüfen. yükledim. Bir kere dahi kopmadı. 5 yıllık modem.
    Huawei 630 modeme buradaki ingilizce yazılımı yükledim. Ondada PPPoE olmadığı için bir daha bağlantı kurulamadı. Tekrar yazılım attırmam gerekiyormuş serviste. Başka yazılım yo piyasada Onun yerine bugün önce Türk Telekom a ardından tüketici haklarına. Şikayetvar.com a Huawei yazın yeter. Ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • Atalay35 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • Selam arkadaşlar hortlatmak gibi olacak ama. sonunda modemin yaptıklarına dayanamayıp pazartesi günü servise gönderdim. bakalım sonuç ne olacak.
  • Aynı sorun bizdede oldu. 192.168.1.1 den modeme giriyoruz. Kullanıcı adına admin şifreye ttnet yazıyoruz. Karşımıza gelen seçeneklerden temel'i seçiyoruz. Ordanda wlan'ı seçiyoruz. Karşımıza çıkan sayfada otomatik seçeneğini 1 yapıyoruz. Sorun çözülüyor.

• Selam arkadaşlar.

Modemi servise göndermiştim. tamir edip gönderdiler sözde ama aynı olay devam etti. şimdi yeniden gönderdim. Değişim talep ettim bakalım ne olacak.
    Şeytan diyo git al bitane VDSL modem ASUS. ama onlarda da elektirik kesilince kendini, sıfırlama sorunu var. ne yapacağımı şaşırdım.

Değişim yaparsanız hangi model göndereceksinzi dedim aynısından gönderecez dediler. tüylerim diken diken oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.