Şimdi Ara

TTNET'i seviyorum. 8 Mbitlik internet kullanıcısıyım :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bile bile çekiyorsunuz bu rezilliği kardeşim hayret bişey ya

gidin iptal ettirin,senelik ortalama 100 aboneden 100 milyar kazanıyor bu keneler,fazla değil 1000 abone iptal ettirse 1 tirilyon senelik kaybı olacak adamların.

ben tepkimi koydum iptal ettirdim sizde koyun,yoksa daha çok süründürür bu telekom.

merak etmeyin 1 ay internetsiz kalırsanız ölmessiniz,yada başka alternatiflere yönelin
  • hiç bir zaman 8 olmadı
     TTNET'i seviyorum. 8 Mbitlik internet kullanıcısıyım :)
  • AVEA dan 2 gb akk paket alcam . vodafon akk 100 mb cok az ve yavas. avea akk den sonra 128 kbit video izlenmesi ama radyo dinlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

bile bile çekiyorsunuz bu rezilliği kardeşim hayret bişey ya

gidin iptal ettirin,senelik ortalama 100 aboneden 100 milyar kazanıyor bu keneler,fazla değil 1000 abone iptal ettirse 1 tirilyon senelik kaybı olacak adamların.

ben tepkimi koydum iptal ettirdim sizde koyun,yoksa daha çok süründürür bu telekom.

merak etmeyin 1 ay internetsiz kalırsanız ölmessiniz,yada başka alternatiflere yönelin

haklısın.hizmet düzgün sağlanmıyorsa kapattırmak en mantıklısı.hiç olmadı sattıkları hizmetleri almazsın tivibu,oyun satışı falan.benim net hızımda problem yok ama adil kullanım kotası olayı yüzünden hiç hiçbir hizmetlerini kullanmam.gerçi tv de bedavaya izleyeceğim yayın ı para ile satın almak ne kadar mantıklı o da tartışılır ya.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.