Şimdi Ara

TTNet ile Savaş inşallah önümüzdeki sene zaferle bitiyor hedef 2015 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankaranın Akyurt ilçesindeki bir tarladaki sokakta tek bina idik 16 Mbit net geliyordu sabit.
  • Bizim köyede fiber internet çektiler kutu koydular 2 ay oldu, daha devreye girmedi. 1mbt almıyorduk, 20mbt kesin alırsınız dediler. en azından çektiler, şükür.
  • ttnetmi yalanın daniskası

bakın şuan oturduğum sem izmir-bornova ve 1 yıl önce bütün her yere fiber çektiler bizim mahalledede var her yerde ve sadece bizim sokakta yok nedeni fiberler çekilmeden 1 ay evel kaldırımlar yenilenmiş ve suan fiber cekemiyorlarmiş kadırımların sökülüp değişmesi gerekiyormuş 1 yıl oldu halen değişmedi soruyorum kısa sürede yapıcaz diyorlar sadece 90mt mesafe kaldırımların değişmesi gereken yok ve yapmıyorlar adsl ile sürünüyoruz.hatta bana ilk zamanlar var altyapı dediler gitti 200tl ye airties 5650 aldım elimde kaldı kaldırdım kösede duruyor.aşadaki sokaktaki arkadaşım 50mb kullanıyor.bizim sokakta yok
  • Artık 2015'in sonuna kadar ilçe merkezlerine kadar bile fiber çekmek kolay değil. Çünkü adamlar çok yavaş çalışıyor, bir de tüm Türkiye mümkün değil. Adamlar 2010'dan beri İstanbul, Ankara gibi şehirlerin merkezlerini tam döşeyemediler. Şu anda İstanbul'da birtek 3. köprü güzergahında fiber yatırımı varmış çalışanların dediğine göre. İstanbul'un Kadıköy, Moda, Pendik, Beşiktaş gibi büyük merkez ilçelerin bir yerinde fiber var, bir yerinde yok. İlçeler büyük olduğu için zaten tek saha dolabı 1 mahalleye zor yeter.

Ama Anadolu'ya çekmek daha kolay ve az masraflı olur. Mesela Adana'nın Karataş ilçesine gittim her yerde Telefon yazan rögar kapakları var ve düzenli kaldır, geçir fiberi tamam. Tek masraf saha dolabı, işçi ve kablo. Bence 2020'ye kadar ancak tüm ilçeleri fibere geçirirler. Tabii yatırım yapılıp eş zamanlı çalışılırsa yoksa dünya havadan Wi-Fi sistemine geçer, hatta Google Türkiye'ye balon internet hizmeti verir bunlar hala fiber planları yapar.

• mustifb M kullanıcısına yanıt
    Havadan wi-fi ne yapıyım kullanmam benim modem gözümün önünde duracak.
  • Vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam arkadaşlar gerilmeye ve ortamı gerrmeye gerek yok surada bisey öğrenmeye calisiyoruz evet bizim köyde bakir hat var ve burasi ilçeye merkeze 36 km, yol olarak uzakta ve biz müşteri hizmetleri ADSL var dedi ama gelen tt yetkililer bu hattan internet verilemez çekmez demisler ve bizden yakin 8 km otedeintenet bulunmakta ve bizede 2015 te burayada internet hizmeti verileceği soylendi

• İnternet gelirmi gelmezmi yada istenilse getir ile bilinir mi nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAMASYA0505

Tamam arkadaşlar gerilmeye ve ortamı gerrmeye gerek yok surada bisey öğrenmeye calisiyoruz evet bizim köyde bakir hat var ve burasi ilçeye merkeze 36 km, yol olarak uzakta ve biz müşteri hizmetleri ADSL var dedi ama gelen tt yetkililer bu hattan internet verilemez çekmez demisler ve bizden yakin 8 km otedeintenet bulunmakta ve bizede 2015 te burayada internet hizmeti verileceği soylendi

Aynen bizim köyü (pardon yeni yasaya göre mahalleyi) tarif ettin.
    güya büyükşehire bağlıymışız yer samsun ilkadım
    ama gel görki senelerdir 1 mbit hız veriyorlar kavga gürültü şikayet üstüne şikayet senede 1 Vey 2 ay 3 mbite çıkıyoruz arada arızalanıyor kayıt bırakıyoruz santral hiç araştırmadan hoooop 1 mbite düşürüyor.
    yıllardır böyle öyle bir illetki hem nefret ediyor hemde bırakamıyoruz ttnetciği....
    kopamıyoruz birbirimizden.
    zamanla alışıyor insan.
    bazen çok kızıp iptal ediyoruz ya 2 ay bedava ya 6 ay yüzde 50 indirim verip yine bağlıyorlar...
    yok yok biz ayrılamayız bu ttnet belasından.
    Ekleme: Mahallemizde vodafone vericisi var aslında full çekiyor ama 3g mi ne öyle bir alet yokmuş vericide, bu yüzden edge ile bağlanılıyor o da hızı çok düşük olduğu için her halukarda ttnete mahkumuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 5 Kasım 2014; 0:42:47 >

• Valla keşke 3G olsa ttnete yalvaran kim ama o da yok gencler

• Bekle ki hala internet gelcek 2015 in sonuna geldik

• quote:

Orijinalden alıntı: Antartika05

Bekle ki hala internet gelcek 2015 in sonuna geldik

• Yapacak bisey yok hala beklemedeyim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.