Şimdi Ara

Ttnet interneti iptal ettiler modem elimde kaldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 7 ay once internet basvurusu yaptik imzamizi attik modemi verdiler sonra geri arayip internetinizi alt yapi olmadigindan dolayi iptal ettik dediler madem alt yapin yok niye basvurumu aliyorsun modem elimde kaldi ne arayan var ne soran, ttneti aradim borcum var mi diyorum yok diyor modem bende diyorum o zaman kargoyla bize yollayaksin diyolar e iade ile ilgili fis kagit elimde olmasi lazim diyorum kargo fisinizi saklayin diyor bunun iade olarak gecmeyecegini herkes bilir. Yarin basvuru yaptigim yere ugrayacagim ordan iade ile ilgili bi fis makbuz almalimiyim eger alamazsam ilerde sorun cikartirlar mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• redcool R kullanıcısına yanıt
    Teslim ettiğinize dair kesinlikle bir belge alın daha sonra bir sorun olursa ispat edecek bir belgeniz olur yoksa kendinizi savunacak hiçbir yasal hakka sahip olmazsınız. Digitürkte başıma geldi çünkü aynı olay. Bana yeni kutu verdiler eskiyi de götürdüler meğerse eski bana aitmiş ama götürürken hiçbir belge vermediklerinden digitürk ile yaptığım görüşmelerde iade belgeniz olmadan hiçbir şey yapamayız dediler. Neyse ki bayiye gidip durumu anlattım da benim kutuyu depodan buldu verdi. Başka bir bayi olsa belki de boşu boşuna ücretini ödediğim kutum gitmiş olacaktı.

• redcool R kullanıcısına yanıt
    Benimde altyapı ile ilgili bir sorun oluştu modem elimde kaldı.Tarafıma ödediğim tutarları iade olarak aldım.
    Modemi isterlerse veririm ama 1 yıldır ne arayan var nede soran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 17 Haziran 2016; 13:27:12 >
  • Ayni sekilde banada modem yollamislardi bos port olmadigi icin aboneligimi kendi kendilerine iptal etmislerdi. 5 aya yakin bir sure gecti modemi ne arayan var nede soran. Kullan gitsin derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.