Şimdi Ara

TTNET & KABLONET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 Mbps'e kadar : 69 TL / AY (AKK'sız)

4 mbit (AKK'sız) :92 tl

kablonet e gecsemmi ??

• bölgenizde bilinen veya forumlara yazılan sorunlar yoksa bence geçin

dedikleri doğruysa tüm altyapıyı fiberle değiştiriyorlarmış ki bu iyi haber demektir.
  • fiber konusunda bizim burada bir calısma yok O konuyu sordum.
  • Sözde internetimiz hızlı olsun diye ttnet fibere geçtik ama şu AKK!!!!
  • 69 ile 92 tl arasında uçurum var ve adamların kafa basıyorsa 5mbit e kadar der 2 mbit verir sana sonra şikayette edemezsin.
  • TTNet te 4 mbit AKK sız bir tarife mevcut mu? ben yok diye biliyorum. en az 8 mbit AKK sız tarife var.

vermis oldugunuz fiyatlara gore ise TTNet ten ben hic bir zaman soylenen hızlarda baglantı alamadım. 8 mbit uyesiydim, maks 6-6.5 aldım. 16 mbit e gectim 12-13 mbit arası aldım. 4 mbit in tamamını alabilir misiniz bilemiyorum. Kablonet te ise tarifedeki degerin aynısını alındıgını duyuyorum hep.

aylık 23 TL fark var. kablotv kullanmayacaksanız 9 TL de o farkı dusun 14 TL kara gecersiniz aylık. ama Kablonet icin de baglantı+modem+kablo tv yoksa onun baglantısı vs masrafları var.

kablonet baglantı 43 TL + uydunet baglantı 27 TL, 70 TL baglantıya ve de modeme masraf yapacaksınız. belirtilen netmaster modem uzerinden konussak 175 TL, ilk giriste toplam 245 TL masrafınız olur. kablotv den fayda getirecekse aylık 23 TL kar ile 11 ayda, kablotv yi hic kullanmayacaksanız ayda 14 TL kar ile 18 ayda masraflarınızı cıkarır sonra kar a gecersiniz.

bir de tabi bir yandan 4mbit, diger yandan 5 mbit baglantınız olacak.

ben su anda 16 mbit net limitsiz paketindeyim. ciddi ciddi uydunet 5mbit sınırsıza gecmeyi dusunuyorum. ancak AKK uygulanmaz ya da 200-250 GB gibi degerlere cekilirse ki hic sanmıyorum, o zaman TTNet ile devam ederim

• ben ttnet en yuksek hız 512 kbit varken girmiştin adsl'e o donemde hızlar otomatikman arttırıldı.
    O zaman AKK'sız 4mbit vardı. Kazanılmış hak devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Hipernet 20Mbps
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: herodoot

bölgenizde bilinen veya forumlara yazılan sorunlar yoksa bence geçin

dedikleri doğruysa tüm altyapıyı fiberle değiştiriyorlarmış ki bu iyi haber demektir.

Arkadaşım Uydunet Türkiye genelinde fiber alt yapısını kurdu. Fakat sizin tahmininize göre evlere kadar kurmuyor. Ana dağıtım kutularına kadar fiber döşeniyor. Uydunet alt yapısı fiber fakat dağıtımlar kaliteli Koaksiyel kablolarla sağlanıyor ki 20 mbit hızı rahat rahat alabiliyorsunuz.

• uydunette docsis 3 çoklu kanal olayı geldi eskisi gibi dar boğaz olmuyor, ana omurgada zaten güçlendiriliyor yani altyapı saglam. sokakta, binada kullanan birine sorun sorun yok diyorsa geçin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.