Şimdi Ara

Ttnet Kablosuz Modem RT-205 Dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
21.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yemek üzerine bol kahkaha iyi gitti ilahi tt
  • ilk çıktığında RT205 modemimi aldım kurdum geçen gün sitesinden son firmwire update inide indirdim ayrıca kurdumda ingilizceydi ama yinede problem değil bnm için ingilizce olarak giriş yapıorum firmwire a macbook pro ile wireless imi sorunsuz kullanıyorum bu tip bi problem hiç yaşamadım defalarca okumama rağmen nasıl böyle saçma bi sorun olduğunuda halen daha anlayabilmiş değilim bi yanlışlık olmalı
  • Ya boşverin airties i ya çok dandik bir marka. Bana sorarsanız Linksys, D-Link falan alın.
  • Aynı problemi ben yasadım dostum meğer siteye ingilizce :) olarak giriyormusuz türkçe olarak giriş yapıldığında siteye tr için firmware de war ben denedim şimdi arayuz tr :)bilginize arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: u_haluk

ilk çıktığında RT205 modemimi aldım kurdum geçen gün sitesinden son firmwire update inide indirdim ayrıca kurdumda ingilizceydi ama yinede problem değil bnm için ingilizce olarak giriş yapıorum firmwire a macbook pro ile wireless imi sorunsuz kullanıyorum bu tip bi problem hiç yaşamadım defalarca okumama rağmen nasıl böyle saçma bi sorun olduğunuda halen daha anlayabilmiş değilim bi yanlışlık olmalı

• arkadaşlar soruma cvp almak için tam doğru yerdeyim yazı yazan herkez bu modemi kullanmış çnkü,özelliklerinide biliyorsunuz,RT-205TT sahibiyim modemi sırf üniversitede okulun internetinden yararlanmak için aldım okulun hemen karşısında evim yani accespoint gözümün onünde duruyo galiba accespointti yani o cihazın adı interneti yayan aletin neyse benbu modemle eve masaüstü pcme internet bağlayabilirmiyim sorum bu yardım ederseniz çok sevinirim!!!
  • bendede var 205 hiç sorun yok teknosadan aldım bide firmware yükledim
    ayarlarda antidos falan var ondan olmasın yada erişim engelleme
    bide tabi tt dağıttığı modemlerde bi sakatlık olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahit.as

arkadaşlar soruma cvp almak için tam doğru yerdeyim yazı yazan herkez bu modemi kullanmış çnkü,özelliklerinide biliyorsunuz,RT-205TT sahibiyim modemi sırf üniversitede okulun internetinden yararlanmak için aldım okulun hemen karşısında evim yani accespoint gözümün onünde duruyo galiba accespointti yani o cihazın adı interneti yayan aletin neyse benbu modemle eve masaüstü pcme internet bağlayabilirmiyim sorum bu yardım ederseniz çok sevinirim!!!

sen yanlış alet almışsın, wireless kart alıcaktın...senin modemin sadece wireless vericisidir...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=410&productid=bd1132

Ayrıca konuyla ilgili ayrıntılı bilgi aşağıdaki linkte...

http://aliboyaci.com/blog/2006/12/11/wireless-kart-secimi/

• Sorunlular TT için üretilenler.Kampanyadan verilenler.Benimki gibi.Ama bende sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 7 Eylül 2007; 19:00:16 >
  • arkadaşlar ben de ne yazıkki bu modemden aldım ve herkes gibi bağlant ısorunu yaşıyorum.bağlantı mükemmel gözüküyor ama hiçbir sayfa açılmıyor.firmware yükledim dün sitesinden akşam da güncelledim ama sorun düzelmedi.turk telekom yazan sürümü yüklemiştim.standartı ya da ingilizceyi yükleyip denesem düzelir mi.yardımcı olacak var mı?
  • Airties ler biliyorsunuzdur Türk girişimcinin yapıtı modemler; ama kendiside TT a uydu problemli ürünler üretmeye başladı.Tencere yuvarlandı kapağını buldu.
  • bende airties rt205 tt kullanıcsıyım. daha geçen gün firmware ve hizmet programı update yaptım sorunsuz. bi kere bile modem sorun çıkarmadı. şans işi bence
  • arkadaşlar ben bi cafe ile anlaşıp onların kullanmadığı saatte wireless ile giriyorum fakat arkadaşlar demiş 12 kişi sınırlaması wireless bağlantı için var. fakat kablo ve switch ile 12 kişi bağlandığında tek ben wireless ile bağlandığımda max 12 kablosuz kullanıcıya ulaşıldı altrenatif olarak kablo ile bağlanıp işlerinize dewam edebilirsiniz diyor. yani kablosuz bağlan 1 kiş fakat yine bu uyarıyı veriyor. kim kablolu kim kablosuz alet çözebilmiş değil. rt 205
  • arkadaşlar 2 adet yeni wireless modemde de denedik (airties ve zyxell) , bazı sayfalar açılmıyor, mesela yahoo. ayrıca ilk bağlandığım an çok hızlı bazı siteleri açıyor, bir 30 dk sonra bunlarıda açmaz oluyor, bağlantı donuyor, msn düşüyor. giderek daha beter oluyor, sonra düzelir gibi oluyor.. sorun nedir anlayamadık, daha önce benzeri sorun yaşayıp çaresini bilen varmı, teşekkürler şimdiden.
  • Airtiesla bi ilgisi yok. turk telekomun istegi sekilde uretilmiş olması kısıtlı olmasını 6 kişiden fazla baslananaması kısıtlı çekim. bu sartlar altında ihale yapılıp seçiliyo.
  • İadesi Zor olur
  • arkadaşlar yokmu cevap verecek kimse, internal modemle hiç bir problem yok, wirelesleri takıyorum ikisinde de yahoo açılmıyor.

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

arkadaşlar 2 adet yeni wireless modemde de denedik (airties ve zyxell) , bazı sayfalar açılmıyor, mesela yahoo. ayrıca ilk bağlandığım an çok hızlı bazı siteleri açıyor, bir 30 dk sonra bunlarıda açmaz oluyor, bağlantı donuyor, msn düşüyor. giderek daha beter oluyor, sonra düzelir gibi oluyor.. sorun nedir anlayamadık, daha önce benzeri sorun yaşayıp çaresini bilen varmı, teşekkürler şimdiden.
  • Turk telekomun kampanyasından RT 205 modem aldım Wpa şifreleme(63 karakter)ve Mac filtreleme yaptım. Ama modem durmadan ağıma 12 kişinin bağlandığını düşünüyor. Durmdan bu mesaj karşıma çıkıyor(kablosuz ağınıza bağlanan kişi sayısı 12ye ulaştığı için alterntif olarak kabloyla bağlanabiirsiniz). Ken kucuk bir kasabada yaşıyorum ve burada 63 karakterli wpa şfreyi hemen kırıp 12 kişiyle paylaşacak biri yok. Ayrıca çevremdeki evlerin çoğunda bilgisayar yok çoğu bilgisayarı grse tost makinesi sanar. Modemin firmwareini guncellememe rağmen bağlantıta kopukluklar ve aynı hata mesajını görmeye devam ediyorum. Kablo ile bağlanınca mukemmel çalışıyor fakat ben kablo ile bağlanmak istesydm bu modemi tercih etmezdim
  • ates olmayan yerden duman cikmaz... herhalde ttnetin kampaya dahilinde verdikleri modemden ( airties RT 205 TT ) bi hayli ceken sorun yasayan arkadas var...ben biraz once meraklanip 444 0 239 dan (airties teknik destek hatti , bu numarayida telekomun destek hattindaki bilgisiz gorevliden aldim..beni buraya yonlendirdi herneyse ) Piyasada bulunan airties RT 205 modelinden tek farki TT yle ; yaziliminin oldugu, bu yaziliminda ttnetle yaptiklari sozlesmeden oturu oldugu farklarininda sadece 12 kisi sinirlandirilmasi ve wlan i sifrelendirmeden kullanmaya izin vermedigi oldu..guncel yazilimlari firmwarelarin sorunsuz bi sekilde yuklendigini ancak bu iki ozelligin yeni firmwarelar yuklensede gecilemiyecegi sinirlandirilma getirilen TT modellerinin 12 den fazla kullanicinin kullanmasinin hic bi sekilde mumkun olmadigi yonundeydi...Yani donanimsal olarak butun ozellikleri ayni piyasaya surdukleri RT 205 modelleriyle tek farki bu iki sinirlandirilma getirilmesi...biri zaten guvenlik sebebiyle olmasi gereken ayar digeri ise Telekomun i$guzarligi 12 kisiye sinirlandirma yapilmasi cok sacma gercekten...ama ne beklenir ki adsl faturalarinda cikan ek brosurlerle AYNI HATTI BIRDEN FAZLA KULLANICIYLA PAYLASMAK TEHLIKELI VE YASAKTIR diye aboneleriyle dalga gecen bi kurulusun yapacagi bir is zaten.Allahtan 1 kisi olarak sinirlandirilma getirilmemis...neyse sadece cafe sahiplerini uzecek bi haber bu bence normal kullanicilari etkilemez ama yinede sinir bozucu bi durum sanane ulan telekom istersem switch veya hubla 32543253426 kisiyle paylasirim hattimi allal ala ilginc uygulamalar tabi bunlar...

Bu cumleleri telekomdan duysaydim inanmazdim kesinlikle ama airties cagri merkezinin yalan soyluyecegini dusunmuyorum dogru olmasini umit ediyorum en azindan boyle avutuyorum kendimi cunku bende bu kampanyaya abone olmak istiyorum...12 sinirlandirilmasi beni etkilemez gerci ama dedigim gibi sinir bozucu ozgurluk kisitlamasi bi yerde.. ayrica airties cagri merkezinden duymam bile hala kafamdaki soru isaretlerini giderebilmis degil...bu kadar kullanici bi sorun oldugundan bahsediyosa hikaye degildir herhalde

• quote:

Orjinalden alıntı: boritz

Turk telekomun kampanyasından RT 205 modem aldım Wpa şifreleme(63 karakter)ve Mac filtreleme yaptım. Ama modem durmadan ağıma 12 kişinin bağlandığını düşünüyor. Durmdan bu mesaj karşıma çıkıyor(kablosuz ağınıza bağlanan kişi sayısı 12ye ulaştığı için alterntif olarak kabloyla bağlanabiirsiniz). Ken kucuk bir kasabada yaşıyorum ve burada 63 karakterli wpa şfreyi hemen kırıp 12 kişiyle paylaşacak biri yok. Ayrıca çevremdeki evlerin çoğunda bilgisayar yok çoğu bilgisayarı grse tost makinesi sanar. Modemin firmwareini guncellememe rağmen bağlantıta kopukluklar ve aynı hata mesajını görmeye devam ediyorum. Kablo ile bağlanınca mukemmel çalışıyor fakat ben kablo ile bağlanmak istesydm bu modemi tercih etmezdim

of of bunlari duydukca delirmemek elde degil... bu dedigini arkadasim sadece bu forumda sen degil onlarca kisinin bahsettigini duydum...cozumune raslamadim ama 12 sinirlandirilmasindan dolayi modeme erisilenemiyormus resmen...Telekom nasi bi amac guder anlam veremiyorum...airties yetkilisi sadece yazilimlarinda bi fark oldugunu solemesine ragmen burdakileri okusalar nasil izah edecekler acaba cok merak ederim... napsam ki simdi almaya niyetlendik kimilerinde hic bi problem yok cok memnunlar kimileri ustunde yazan seri numarasi altindaki seri numarasiyla bile tutumuyor diyor kimisi 6 kisiden fazla baglanamiyorum modeme diyor...airties 12 sinirlandirmasini ustune basa basa solemesine ragmen...yazik gunah boyle sorunlarla kullanicilari kendilerinden sogutuyorlar

pf kusura bakmayin gene ust uste mesajlar atiyorum sinirim tepeme cikti...ne bicim is bi iside dogru yapsalar kafami kesecem

• Arkadaşlar bende de Arties RT-205 modem var.bir siteyi engellemek istiyorum ama bilemedim.acaba nasıl yapılıyor??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.