Bildirim
ttnet kampanyası bilgi lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şuan kullandığım smile adsl 6ay 29 geri kalan 6 ayda 49 tl ödüyordum. ama 8mb kadar veriyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: cem_uar2
şuan kullandığım smile adsl 6ay 29 geri kalan 6 ayda 49 tl ödüyordum. ama 8mb kadar veriyordu.
ttnetin verdiği teklif çok iyiymiş..
şu anda ki kullandığın 8 mbps e kadar olan hız 50 gb akk olmasından ötürü pek bişe ifade etmiyor.ttnetin sana sunduğu teklifte de 50 gb kota var.16 mbps ile 50 gb daha çabuk bitiyor teorik olarak:) sonra 3 mbps ye talim..
eğer smile adsl daha iyi teklif yapmıyorsa bence hemen geçiş yap,çünkü sadece boş tlf hattına 22 tl istiyorlar artık.yalın alsan her ay 15 tl + adsl -
smile teklif olarak verse verse 6ay 29 geriye kalan 49 verir diye düşünüyorum. oda 8 mb kadar. hoş şuan en fazla 3 mb alabiliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: cem_uar2
smile teklif olarak verse verse 6ay 29 geriye kalan 49 verir diye düşünüyorum. oda 8 mb kadar. hoş şuan en fazla 3 mb alabiliyorum.
kotan dolu diyemi 3mb alıyosun yoksa surekli mi 3 mb -
Az önce smile 12 ay 45 teklif etti kabul etmedim ilk 6 ay 24 ikinci 6 ay 49 bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eresgü -- 17 Kasım 2014; 20:54:03 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ttnet bana 12 ay 16mbit sınırsız için 49tl önerdi? -
quote:
Orijinalden alıntı: tashunkee
ttnet bana 12 ay 16mbit sınırsız için 49tl önerdi?
nası akk yokmu? -
quote:
Orijinalden alıntı: eresgü
Az önce smile 12 ay 45 teklif etti kabul etmedim ilk 6 ay 24 ikinci 6 ay 49 bitti
+ olarak sabit tlf parasıda veriyosun ama dimi? -
telefon hattımda sorun varmış. hoş huawei hg521 kullanıyorum. belki modemi değiştirsem değişir. umut tabii. -
quote:
Orijinalden alıntı: Xtracer
quote:
Orijinalden alıntı: eresgü
+ olarak sabit tlf parasıda veriyosun ama dimi?
Artı sabit hat faturası var 16 mb için 12 ay 46 tl teklif verdiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
nası akk yokmu?
var var heyecan yapma -
quote:
quote:
quote:
nası akk yokmu?
var var heyecan yapma
başta söylesene panik yaptım boşa :D -
Arkadaşlar şimdi bugün TTNET sözleşmemin son günü yeni sözleşme yaparsam kotam sıfırlanır mı yoksa aynen devam eder mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X