Şimdi Ara

TTNET kazanmakmak 700 puana AVEA Her Yöne Aylık 100 Dakika (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
4.729
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mkarpuz61

arkadaşlar ben bu hediyeyi 2 kez alarak kullandım hemde bimcell hattıma. avea altyapısı olduğu için bimcell ile de alınabiliyor hediye ve denildiği gibi 100 dk değil 40 tl yükleniyor.asıl bomba ise bu 40 tl bimcellin kendi tarifesi üzerinden ücretleniyor. yani 40tl=400 dk oluyor. siz de doya doya konuşuyorsunuz. iki kez aldım kullandım. tavsiye ediyorum

Bu iyiymiş. Annemin hattını bimcell yapmıştım. 250 dakika 10 tl kullanılsa 4 ay kullanır. Ama ay sonu siliniyormu bu 40 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

quote:

arkadaşlar ben bu hediyeyi 2 kez alarak kullandım hemde bimcell hattıma. avea altyapısı olduğu için bimcell ile de alınabiliyor hediye ve denildiği gibi 100 dk değil 40 tl yükleniyor.asıl bomba ise bu 40 tl bimcellin kendi tarifesi üzerinden ücretleniyor. yani 40tl=400 dk oluyor. siz de doya doya konuşuyorsunuz. iki kez aldım kullandım. tavsiye ediyorum

Bu iyiymiş. Annemin hattını bimcell yapmıştım. 250 dakika 10 tl kullanılsa 4 ay kullanır. Ama ay sonu siliniyormu bu 40 tl

malesef 30 gün süreli. 30 gün içinde 400 dk kullandı kullandı, değilse devretmiyor siliniyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

quote:

malesef 30 gün süreli. 30 gün içinde 400 dk kullandı kullandı, değilse devretmiyor siliniyor.

Teşekkür ederim bu yaramadı maalesef....

• soruyu bende tekrarlayım bu teknosa vs hediye çeklerinin değeri ne kadar???? hiç bir açıklama yok sitede sadece sepete ekle çıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

soruyu bende tekrarlayım bu teknosa vs hediye çeklerinin değeri ne kadar???? hiç bir açıklama yok sitede sadece sepete ekle çıkıyor?

50TL
  • Ben şimdiye kadar puan ile birşey almadım ama Ağustostan beri her yöne 1000 dakika yı kullanıyorum...Cep, yurtdışı çok kullandım...İnşallah 2013 tede devam eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Ben şimdiye kadar puan ile birşey almadım ama Ağustostan beri her yöne 1000 dakika yı kullanıyorum...Cep, yurtdışı çok kullandım...İnşallah 2013 tede devam eder...

ne ki bu kazanmakmak kampanyası mı ?
  • ttnet müzik paketi de mantıklı. 100 şarkı indirme hakkı veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Ben şimdiye kadar puan ile birşey almadım ama Ağustostan beri her yöne 1000 dakika yı kullanıyorum...Cep, yurtdışı çok kullandım...İnşallah 2013 tede devam eder...

ne ki bu kazanmakmak kampanyası mı ?

Evet ana sayfasında var...

https://www.kazanmakmak.com.tr/Kampanya-Detay/2
  • quote:

oo arkadasım süpermiş.babama göndereyim hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 27 Aralık 2012; 22:27:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

oo arkadasım süpermiş.babama göndereyim hemen

kesinlikle. ben baktım baktım, alınabilecek en güzel hediyenin o olduğunu düşündüm.imkanınız varsa kullanın tabii

• Delireceğim. "Sistemlerimizde belirtmiş olduğunuz bilgilere göre bir kayıt bulunamamıştır. Lütfen kontrol ederek tekrar deneyiniz."
    diyor sürekli. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Malesef muhatap telekom yetkilileri kazanmakmakın sadece adını biliyorlar detaya ait hiç birşeyi bilmediklerini iddia edebilirim.Bilen arkadaşlar varsa buradan yardım almak isterim.Kazanmakmak programından 770 puana 30/09/2013 saat 21,30 da her yöne 300 dk ( sabit telefonumda tanımlanmak üzere ) sepete ekleyip kullanım şartlarını kabul ettim.
    Bundan sonrası önemli,ben bu her yöne 300 dakikayı ne zamandan itibaren kullanmaya başlayabileceğim,bu yönde bana sms,mail vs bir bilgi gelecek mi? Yine bu 300 dakikayı Türk Telekom online işlemle merkezinde görebilecek miyim? ( görmeliyim) Bu hususlarda az önce aradığım telekom yetkilisinin verebildiği tek bilgi puanlarınızı kazandığınız tarihten 3 ay sonra kullanabilirsiniz!!!!!!!!! Ya benim puanlarım zaten harcanabilir durumda ben ne soruyorum sen ne söylüyorsun de ki sorduğunuz soru hakkında cevap bilgisine sahip değilim.

Korkum ne biliyor musunuz,ben 30 eylül tarihinde saat 21,30 da bu işlemi yaptım diye bu 300 dakikayı bunlar o saniye kullanma hakkı başlatmışlardır ve 1 ekim 00,00 da süresi dolmuştur.OLur mu olur.

Daha önce kazanmakmaktan ev telefonuna süre alan arkadtaşlar varsa bilgi istiyorum acilllll,teşekkürler..

• kendi soruma telekomun bana verdiği cevap ile cevap vereyim,kazanmakmak sayfasından süre tanımladığınızda bir iş günü sonra aktif oluyormuş,ne yazıkki online işlemler merkezinde kullanım bilgileri bölümünde görmek mümkün değilmiş,bu süreler mevcut paketlerinizden önce bitiyormuş.
  • Arkadaşlar her yöne 100 dk aldık mesela. Yurtdışından Türkiyeyi ararkan dk 50 kuruş tarifesiyle hediye dakikaları kullanabiliyor muyuz bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hortlamış madem ben de bir açıklama yazayım. Bugün mail geldi.
    Kullanılmayan puanlar 21 Mayıs 2014 tarihinde silinecekmiş. Gerçi düzgün bir şey yok ama boşa gitmeden kullanın bari.
  • Daha önce forma filan vardı. Şimdi dergiden başka hiç bir şey kalmamış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.