Şimdi Ara

Ttnet mi Uydunet mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BLACKTARIUS

yorumun için sağol kardeşim.Bir isteğim olucak Almanya Berlin Ping'ini ve Download hızını deneyip SpeedTest ten buraya ekran görüntüsü yada url olarak atarmısın

Buyrun

Ttnet mi Uydunet mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten hizliymis sağoolun.Peki kista,yağmurda ve tipide kesintiler oluyormu cok dillenmis bu olay?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKTARIUS

Gercekten hizliymis sağoolun.Peki kista,yağmurda ve tipide kesintiler oluyormu cok dillenmis bu olay?

Kadikoy'de sikinti olmuyor, suan kar goturuyor biliyorsunuz. Hizda dusme lag vs. yok. Daha once sel gibi yagan yagmurlarda bile sorun olmamisti. Ancak bu tamamen bolgenizle alakali, etrafinizda kullananlara sorun. Uydunet performansi burada muthis, teknik destegi de muthis ancak her yerde boyle olacagi anlamina gelmiyor maalesef.

1 hafta icinde tahaddutten cayma hakkiniz var zaten, baglatin deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 17 Şubat 2015; 10:56:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakirkoy ist yine kesik, telefonlar mesgul. Yahoo api sitesine baglanti yoktu, 3 gundur mail atacaklar cevabi bana, genel sorunmus ama kendileri girebiliyor :( daha fazla dayanamayacagim kisa zamanda cikarim, paramla rezil oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: m3Rt26

Oyun oynuyorsanız Uydunet'ten uzak durun. Pingler son zamanlarda berbat.

AyNen hocam.

• Arkadaslar uydunete gectim kendi modemleri cok mu kalitesiz yani illa kaliteli bir modem almam gerekir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Arkadaslar uydunete gectim kendi modemleri cok mu kalitesiz yani illa kaliteli bir modem almam gerekir mi?

verdikleri cihaz buhttp://www.turksatkablo.com.tr/internet-Cihazlar
    baskada sitesinde cihaz gözükmüyor
    şimdilik memnununum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Bakirkoy ist yine kesik, telefonlar mesgul. Yahoo api sitesine baglanti yoktu, 3 gundur mail atacaklar cevabi bana, genel sorunmus ama kendileri girebiliyor :( daha fazla dayanamayacagim kisa zamanda cikarim, paramla rezil oluyorum.

Ayni sorun :(

• Uydunet rezilliktir kesinlikle önermem ping sorunu hak getire artık sinir hastası oldum iki aydır konusu var artık geçrek anlamda sıkıldım taahütüm olduğundan çıkamıyorum ve sorunumu çözmüyorlar hayatımda bu kadar zorba bir şirket görmedim. Hakkkımı helal etmiyorum her oyunumda sülaleniz kanser olsun demekten dilimde tüy bitti.

8 yıllık profesyonel CS oyuncusuyum böçyle bir rezillik görmedim 100 ping fix, sürekli olarak dalgalanma var.

Detaylı kanıtlar ile birtlikte konu :http://forum.donanimhaber.com/m_101304339/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 1 Mart 2015; 15:32:30 >
  • Maalesef hangi sağlayıcıya bakarsanız bakın, şikayetler ve memnuniyetler muhakkak vardır;
    Kimisi kişisel sıkıntılardan, ikili ilişkilerden kaynaklanır,
    Kimisi o bina da ya da bölge de altyapı problemidir,
    Kimisi tamamen bahtsızlıktır vs vs vs...

Yani sorunsuz bir hizmet olması neredeyse imkansız ülkemizde...

TTNET Müşteri hizmetleri herhangi bir arıza için aradığınızda halen modemin ışıkları yanıyor mu diye soruyor :)
    Benzer durumlar diğer sağlayıcılar için de geçerli,
    Ama çok özel durumlar hariç en uygun fiyat perfomans uydunet de,
    Arıza sonlandırma süreci 5 saat,
    Alın deneyin , memnun kalmazsanız yasal haklarınız mevcut...

Seçim yapmak zor iş,
    Keyifli Forumlar
  • Ben 1 hafta önce TTNET'den Uydunet'e geçiş yaptım gayet memnunum hiç bir sıkıntım yok. Ping değerleri TTNET ile aynı Lol'de TTNET'le de 68 sabit ping alıyordum şuan Uydunet ile de aynı pingi alıyorum. TTNET'de 4 mbit 50 GB AKK pakete 70 lira ödüyordum şuan Uydunet 25 Mbit Download 2 Mbit Upload 50 GB AKK + Teledünya (30 civarı HD kanal) + Modem + HD Reciver ile 49 TL ödüyorum aynı zamanda ilk 3 ay ücretsiz.

Daha ne olsun ?

İstanbul/Bakırköy

Ttnet mi Uydunet mi ?

Ttnet mi Uydunet mi ?

Bunlarda Uydunet'e geçtiğim gün karşılaştırma amacıyla yaptığım testler.

Ttnet mi Uydunet mi ? Ttnet mi Uydunet mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokbu -- 23 Mart 2015; 19:37:04 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.