yok yahu yok çalışmıyor parçaları itunes'a atabiliyorum fakat parçalar sadece cazırtı şekline dönüşmüş
quote:
Orjinalden alıntı: 1.1.1iphoneumvar
quote:
Orjinalden alıntı: 1.1.1iphoneumvar
quote:
Orjinalden alıntı: MrConqueroR
Ben de naçizane cevap vermeye çalışayım. Her ne kadar bir Macintosh kullanıcısı olsam da zamanında Windows ile de az teşrik-i mesaimiz olmadı. O nedenle Windows kullanan arkadaşlarımız için kesin bir çözüm yolu biliyorum.
Bu programla DRM 'leri kaldırabilir, MP3 yapabilir ve hatta wma, m4p, aac, wmv, m4v, avi, wav, ogg, rax, ra, aa, mp4, snd, aif, ses kitabı ve Media Player 'ın desteklediği herhngibir formata çevirebilir, sonra da iTunes aracılığı ile iPhone' unuza aktarabilirsiniz.
Kolay Gelsin
program freeware'mi?
arkadaşım şimdi baktım program paralı zaten para vererek aldığım müzik parçalarını tekrar para vererek convert etmek istemiyorum
Peki o zaman, madem para vermek de istemiyorsunuz, bahsettiğim programı;
adresine yükledim. İlacı falan da içinde. Kolay gelsin
Gerçekten çok fazla istiyosan iPhone'a atmayı, önce ttnet'ten indirdiğin parçaları audio CD olarak kaydet. Sonra da o Audio CD'deki parçaları MP3'e çevir ve direkt at iPhone'a ;p
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme