Şimdi Ara

TTNet Online İşlem Merkezi'ne giremiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok böyle birşey ya bendede aynı problem var.

Edit : Varsa Akıllı telefonunuzdan TTNET ONLINE ISLEMLER uygulamasını indirerek giriş yapın Adamların herşeyi ofsayt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 9 Mart 2015; 21:35:24 >
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    hocam kimlik numarasını nereden tanıtıyorum bilmiyorum. yani öyle bir yer de yok.
  • https://teksifre.ttnet.com.tr/ adresinde login olunca üyelik hakkında bölümünde ADSL bilgilerinizle giriş yaptınız var mı ? ( Resimdeki kırmızı bölüm yanlış hatırlamıyorsam buradan ADSL bilgilerinizi güncelleyin gibi bir link falan olması lazım.. ) Yanlış hatırlamıyorsam bu kırmızılı yerde ADSL bilgilerinizi ekleyin güncelleyin diye bir link vardı.. ve oradan düzenlemiştim.. İnan ben de hatırlamıyorum tam net....

TTNet Online İşlem Merkezi'ne giremiyorum

• Sene olmuş 2048 bunlar hala aynı hatayı düzeltemiyorlar. Neymiş efendim yeni bir maille hesap oluşturacakmışım. Ttnet için yeni bir mail mi açaçaz dedim. O zaman 20 gün kullanamazsın diyor online işlemler merkezini. Zaten 1 aydır kullanamıyoruz ki ne kadar saçma bir hizmet kalitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    kendinizi üzmeyin ve de sadece yutkunun.
    Yapılacak bişey yok,idare ediyorlar...
    yazıklar olsun
  • ulan ne kadar aciz bir şirket bunlar daha sitelerine giriş yapılamıyor sene 2017 hala aynı.
  • aynı sıkıntı bende de var. giriş yapamıyorum doğal olarak kotamıda göremiyorum
  • adslkota.turktelekom.com.tr adresine modeminde bulunan adsl kulalnıcı adı ve şifreni yaz
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    çok sağol hocam eve gidince bakayım bu linkten
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım sorunu buldum

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/internet/Sayfalar/mobil/sectionList.jsf?sectionId=4

burada diyorki modem arayüzünüzdeki şifreniz ile online işlem şifreniz aynı olmalıdır. benim ikisi farklı. ondan girmiyor muhtemelen online işlemlere. senin verdiğin kota sorgulamaya baktım yine kabul etmedi. büyük bir ihtimalle iki şifre çakışıyor ondan girmiyor kota sorgulamaya ve işlemlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

hocam sanırım sorunu buldum

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/internet/Sayfalar/mobil/sectionList.jsf?sectionId=4

burada diyorki modem arayüzünüzdeki şifreniz ile online işlem şifreniz aynı olmalıdır. benim ikisi farklı. ondan girmiyor muhtemelen online işlemlere. senin verdiğin kota sorgulamaya baktım yine kabul etmedi. büyük bir ihtimalle iki şifre çakışıyor ondan girmiyor kota sorgulamaya ve işlemlere

hocam tivibu uyeliginiz varmi? varsa onun icin ayri bir mail adresi ve sifre belirledinizmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mrlion83 kullanıcısına yanıt
    tivibu yok hocam bende. bu yöntemde işe yaramadı bir türlü şu kotayı göremedim gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

tivibu yok hocam bende. bu yöntemde işe yaramadı bir türlü şu kotayı göremedim gitti

benimde ayni sikinti vardi. yalniz benim tivibu uyeligi icin ayri mail sifre vermislerdi. onla girmeye calistigimda giremiyordum. boyle bisey olabilirmi diye sordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrlion83 kullanıcısına yanıt
    yok hocam keşke öyle bir yanlışlık olsaydı benimkide

edit: hocam çok şükür çözüldü aynen senin durumundaymışım bende babamın bir email adresi varmış çok eski, ona kayıtlıymış internet. bana başka bir e mail vermişti zamanında yanlışlıkla. bende pek girmediğimden önemsememiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 10 Mayıs 2017; 16:12:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.