SNR sınırı gelen / giden kısmı eşit olması gerekiyor sanırım, bu ikisinin arasında çok fark var. anladığım kadarıyla bu hız düşümünde sinyal daha da yükselip sağlıklı bağlantı alabilicem
bebopB
kullanıcısına yanıt
100 mbps'i günün diğer saatlerinde alabiliyor musunuz?
Maksimum değerlerle buluşmuş bu haliyle.
turk telekomdan fındık kabuğu bile alırken önce gidip il gıda kontrol laboratuvarında test ettirmek lazım. verdikleri hizmetlerin neredeyse tamamının bir kusuru var.
bebopB
kullanıcısına yanıt
Hayır eşit olmasına gerek yok, 10 seviyesinden yukarda olmaları gerekiyor sağlıklı olabilmesi için.
XpressMusic34
kullanıcısına yanıt
50mb iken 15 civarlarındaydı ve aynı sorun devam etti. malesef bunun tamamen kullanıcı fazlalığı olduğundan , ttnet'in de paraya kıyıp bu dağıtıcıların sayısını yükseltmemesi sebebinden oluyor diye düşünüyorum. superonline veya başka ISS'den bağlantı alsam sorun çözülürmü bilmiyorum .
100mb olduğu zamanda gelen 68mb gündüz saatleri içerisinde alıyordum. şimdi 50mb geri düşürdüler gündüz 48'e kadar bağlantı gelebiliyor. ve aynı sorun devam ediyor
bebopB
kullanıcısına yanıt
Hocam bölümden anladığımız kadarıyla 50mbit tarifesinde olanlar sorun yaşıyor hep. 32 hız size yetiyorsa ona düşürebilirsiniz. Sözleşme yaptınız mı acaba? Öyleyse düşmüyor çünkü.
Hem zaten bu kadar yüksek hızlar sadece eve kadar fiber çekilerek verilebilir, ancak sen gel tt ye anlat. Bakır üzerinden fiber veriyor adamlar malesef. Yapacak pek bir şey yok. Dolaba yakınsan ayrıyeten kablo çekme ihtiyacı duymuyorlar yani, dolaptan kullanıyorsun bu da haliyle sorunlara yol açıyor.
Bölgenizde SO var mı? Varsa bir araştırın isterseniz. Onun fiberi çok güzel.
XpressMusic34
kullanıcısına yanıt
tarife olayını ttnet ile görüşeceğim, sözleşme yaptık ama bitti neredeyse üç aydır bu sorunu çekiyorum, üç ay öncesine kadar bir sene kullandım 50mb tarife üzerinden hiç bir problem çıkmamıştı, sonrasında muhtemel kullanıcı fazlalığından önceden verilebilen bu bağlantı sağlıklı verilememeye başladı. superonline var fakat fiber yok, alanyada yaşıyorum antalyada bile fazla gelişmemişken buraya gelmesi biraz zor. Ama düzeleceğini bilsem superonline'ın adsl hattını bile kullanabilirim. hızdan çok gecikme önemli benim için, çünkü 50mb veriyorlar akşam 10-15 çıkıyor, download yaptığınızda 200-300kb max görüyor.
bebopB
kullanıcısına yanıt
32ye düşürebilirsiniz paketinizi öyleyse hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme