Şimdi Ara

TTNET PING SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8.8.8.8 ip sine normalde 35- 50 ms arasında olması gerekiyor,yani standart seviye bu
    Bazı arkadaşlarda 70+ gibi cıkmış ama yinede belli saatlere göre doğal sayılır..

Demekki bazı bölgelerde sorun mevcut 1 haftadırda düzeltemediler
    Şuan bu saatte 8.8.8.8 e 120 ms de ulaşıyorum
  • Ben bu sorunu sadece son 1 haftadır kendi bölgemde yaşıyorum. Her ne halt yedilerse 15-19ms olan izmir-istanbul pingim 40ms oldu yurt dışı ise 85ms oldu.Şimdi 20ms den ne olur demeyin zaten avrupa LOL serverına en düşük 70ms ile bağlanabiliyorum birde 90ms attı mı oynadığım online oyun işkence oluyor.Gerekli arıza kaydını bıraktım araştırıp dönüş yapacaklar. Olumlu bi yanıt alırsam yada sorunum düzelirse size de aktarırım. Fakat dediğim gibi son 1 haftadır bir anormallik var. Bunu bölgesel yoğunlukla karıştırmamak lazım
  • 1 hafta oldu 2 tane telefonla arıza kaydı bıraktım,1 kerede mail attım hala geri dönüş yok... Bilinçli olarak yaptıkları bir durum o yüzden sesleri çıkmıyor bandgenişliğini kısıyorlar oda mslerin yüksekmesine sebep oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 20 Mayıs 2011; 15:12:46 >
  •  TTNET PING SORUNU

1 ocaktan beri yurtiçi pingim akşam 5 ten sonra 150-200 arası müşteri hizmetlerini arıyorum pingin ne oldugunu bilmiyor,internet kaynaklı diyorum bilgisayar kaynaklı diyor,santralle görüşün diyolar santrali arıyorum smile ile görüşün diyolar, smile ı arıyorum santral ile görüşün diyolaryok mu bunun bir çaresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiberius -- 20 Mayıs 2011; 16:24:27 >

• arkadaşlar son günlerde yurt dışı çıkışlarda ve pinglerde sorun mu var neden sürekli laglar yaşanıyor.
  •  TTNET PING SORUNU

Bendede aynı problem var. Ping yurtiçi 20 ye sabitken ara sıra bişeyleri kurcalayıp 40 a sabitliyorlar. Ben de arayıp internet aşırı yavaş diye arıza kaydı oluşturuyorum. Şanslıysam eğer pingi 20 ye düşürüyorlar tekrar. Ping 40 oldukça aynı şeyi yapıyorum. Sizede tavsiye ederim. Ping fazla olduğu için arıza kaydı oluşturmuyorlar o yüzden download değeriniz 8 mbit bile olsa test sonucunun 1 mbitten az gösterdiğini söyleyin ki arıza kaydını oluştursunlar. Şanslıysanız düzelir pinginiz.

---------2 SAAT SONRA ---------

Bu sabah arıza kaydı oluşturmuştum. Yukardaki gibiydi durum. Az önce aradılar ping düzeldi.
     TTNET PING SORUNU

Ayrıca bu olay sık sık başıma geldiği için tesadüfen birşey farkettim ne kadar doğrudur bilmiyorum. İnternet ip adresleri değişiyor ara sıra speedtest den hızı test ederken görüyorum. Pingim 2 katına çıktığında ip adresim 78 veya 85 ile başlıyor. Normal değerine döndüğünde 88 ile başlıyor. Bunun pingle bir alakası var mı emin değilim ama 3-4 kez test edip onayladığım bir durumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrdRTcR -- 21 Mayıs 2011; 15:26:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SrdRTcR

TTNET PING SORUNU

Bendede aynı problem var. Ping yurtiçi 20 ye sabitken ara sıra bişeyleri kurcalayıp 40 a sabitliyorlar. Ben de arayıp internet aşırı yavaş diye arıza kaydı oluşturuyorum. Şanslıysam eğer pingi 20 ye düşürüyorlar tekrar. Ping 40 oldukça aynı şeyi yapıyorum. Sizede tavsiye ederim. Ping fazla olduğu için arıza kaydı oluşturmuyorlar o yüzden download değeriniz 8 mbit bile olsa test sonucunun 1 mbitten az gösterdiğini söyleyin ki arıza kaydını oluştursunlar. Şanslıysanız düzelir pinginiz.

Bu sabah arıza kaydı oluşturmuştum. Yukardaki gibiydi durum. Az önce aradılar ping düzeldi.
     TTNET PING SORUNU

Ayrıca bu olay sık sık başıma geldiği için tesadüfen birşey farkettim ne kadar doğrudur bilmiyorum. İnternet ip adresleri değişiyor ara sıra speedtest den hızı test ederken görüyorum. Pingim 2 katına çıktığında ip adresim 78 veya 85 ile başlıyor. Normal değerine döndüğünde 88 ile başlıyor. Bunun pingle bir alakası var mı emin değilim ama 3-4 kez test edip onayladığım bir durumdur.

şerefsizim benim sorunun aynısı
    normalde 19 olması lazım şimdi 40 bağlantı hızımda hiç bir problem yok benimkini bir kez normal hale getirseler tekrar yine 40 olursa cinayet cıkar 2 haftadır böyle hala bi müdahelede bulunmadılar bekliyoruz
     TTNET PING SORUNU

TTNET PING SORUNU

TTNET PING SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 21 Mayıs 2011; 13:44:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: indem

şerefsizim benim sorunun aynısı
    normalde 19 olması lazım şimdi 40 bağlantı hızımda hiç bir problem yok benimkini bir kez normal hale getirseler tekrar yine 40 olursa cinayet cıkar 2 haftadır böyle hala bi müdahelede bulunmadılar bekliyoruz

Arıza kaydı bıraktınız mı ki? Bıraktıysanız bile 2 haftadır dönmüyolarsa bir daha bırakın ve download hızı düşük diye değil de internete bağlanma hızı, sayfa açılma hızı düşük diye bırakın. Durumu da abartın biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrdRTcR -- 21 Mayıs 2011; 15:51:34 >

• hacı adamlar gelir de evde hız testi yaparlarsa döverler beni
  • MH ye arıza kaydı bıraktığınızda direk teknik ekip göndermiyorlar sanırım. Çok ararım MH yi bana hiç göndermediler şimdiye kadar. Onlar santrale bildiriyorlar durumu. Santral sizi arıyor düzeldi mi diye düzelmedi derseniz gönderiyor ekibi. İş oraya gelirse düzeldi dersiniz olur biter ama büyük ihtimalle düzeltiyorlar zaten. Çok nadir ekip gönderme aşamasına geldim ben Hem aramaktan çekinmeyin ya! Siz aradıkça santralin kafasına kazıncaksınız hızınızı yüksek tutacaklar uğraşmayalım bunla diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrdRTcR -- 21 Mayıs 2011; 16:12:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrdRTcR

TTNET PING SORUNU

TTNET PING SORUNU

Bende az önce kontrol ettim ama 78 ve 88 le başlayanlarda da pingler ara sıra 53 lere kadar çıkmış. Bende genelde 24-25 seviyelerindedir. Birkaç gündür benimde ara sıra 40 kusurlara kadar çıkıyor.

• Bende de bu ping sorunu baş gösterdi son 1.5-2 aydır. 1mbit kullanıyordum pingler feci haldeydi. Netlimitsize geçtim pingim düzeldi yaklaşık bir 3-5 gün rahat kullandım böyle sonra birden yine yurtiçi ping 40ın altına yurtdışı ping (neresi olursa olsun) 90 ın altına inmemeye başladı. O zamandan beri bu şekilde kullanıyorum. 4440375 i arayıp uğraşmak istemediğimden de aramıyorum çünkü biliyorum orda oturan cahiller pingin ne olduğunu dahi bilmiyor. Servisi falan arayıp düzelttiren arkadaşlar hilesini söylerse bizde düzelttirelim santral falan arayalım. Yer: Demetevler/Ankara bu arada...7
  • selam öncelikle benim rahat 4 ay önce pingim 25-35 arasiydi 8mb netim var.. ama 4 aydir pingim 60-80 arasi online oyunlarda. 1 mb kullanırken zaten 50 - 60 ping oluyordu. bu biraz saçma değilmi. download hızımda sorun yok 800 ile çekiyorum ama bu ping geçmiyor kablo degiştim olmadı ne yaptıysam boş . şimdiden teşekkürler.
  • 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
    2 21 ms 20 ms 20 ms 95.10.208.1.dynamic.ttnet.com.tr [95.10.208.1]
    3 26 ms 23 ms 22 ms 81.212.77.153.static.turktelekom.com.tr [81.212.
    7.153]
    4 22 ms 25 ms 21 ms antlya-2-2-antlya-3-3.turktelekom.com.tr [81.212
    201.121]
    5 29 ms 29 ms 30 ms uls-2-1-antlya-2-2.turktelekom.com.tr [81.212.20
    .141]
    6 32 ms 33 ms 32 ms uls-2-2-uls-2-1.turktelekom.com.tr [81.212.203.3
    ]
    7 91 ms 90 ms 90 ms ms-col-2-uls-2-2.turktelekom.com.tr [212.156.102
    101]
    8 203 ms 203 ms 204 ms 212.156.102.14.static.turktelekom.com.tr [212.15
    .102.14]
    9 96 ms 98 ms 96 ms 209.85.254.92
    10 99 ms 98 ms 103 ms 209.85.255.70
    11 101 ms 100 ms 100 ms 216.239.49.28
    12 * * * ˜stek zaman aŸmna u§rad.
    13 102 ms 114 ms * google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]
    14 101 ms 111 ms 101 ms google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]

zleme tamamland.

benim internette sorun var mı ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.