Şimdi Ara

TTNET ROKET (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugun denedim hala basvuru talebiniz alinamadi diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman geçmiş olsun arkadaş yılbaşından sonrada paralı olur bitti gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

O zaman geçmiş olsun arkadaş yılbaşından sonrada paralı olur bitti gitti.

Zaten yeni yıl ile birlikte 73 liraya çıkıyormuş fiber 20 mbit... Daha neyin ücreti Allah aşkına ayıptır yahu. Ciddi ciddi başka iss'ye geçmeyi düşünüyorum yemişim fiberini ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

O zaman geçmiş olsun arkadaş yılbaşından sonrada paralı olur bitti gitti.

Zaten yeni yıl ile birlikte 73 liraya çıkıyormuş fiber 20 mbit... Daha neyin ücreti Allah aşkına ayıptır yahu. Ciddi ciddi başka iss'ye geçmeyi düşünüyorum yemişim fiberini ..

Ayıp denen bir şey var diyeceğim ama eşek hoşlaftan ne anlar !! illa hakaret edeceğiz.Tevekkeli değil telefon ile arıyorlar bu aralar cart curt diye gelecek kazığın habercisi.
  • anlaşılan bu ayda roket kullanamayacağız.
  • Kaldıracaksanız adam gibi kaldırdık deyin.

Müşteri hizmetlerini her aradığımda farklı bir şey sallıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de dediğim gibi, BTK üzerinden TTnet roket kampanyasından yararlanılmasını engelliyor diye şikayet edin.

https://tuketici.btk.gov.tr

Eğer çok sayıda kişi aynı konu hakkında şikayet iletirse bir şeyler yapmak zorunda kalabilirler.
  • arkadaşlar ben şikayetvar sitesi uzerınden sıkayette bulundum. Bugun aradılar ılgılenecegız yalanını soyledır. Sizlerde sikayetvar sitesi uzerınden şikayet acar ısenız daha cok dıkkat cekecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scaevola

Daha önce de dediğim gibi, BTK üzerinden TTnet roket kampanyasından yararlanılmasını engelliyor diye şikayet edin.

https://tuketici.btk.gov.tr

Eğer çok sayıda kişi aynı konu hakkında şikayet iletirse bir şeyler yapmak zorunda kalabilirler.

aynen hep birlikte btk'ya şikayet edelim arkadaşlar
  • Dun hem BTKya hem de Sikayetvar sitesine sikayetimi yaptim bakalim ne olacak

• varsın roket vermesin bana 2 aydır akk uygulamıyor zaten Allah razı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImaginePerest -- 10 Aralık 2013; 12:28:40 >
  • Bugun gerizekali bir musteri temsilcisi aradi hiz probleminiz varmis diyor bunlarin IQ seviyesi yerlerde surunuyor valla

• Yaklaşık 2 hafta önce BTK üzerinden yaptığım şikayete cevap geldi. Daha önce müşteri hizmetleriyle yaptığım tüm konuşmalarda "hattınızda sorun olabilir", "arıza kaydı açıyoruz" diye geçiştiriyorlardı.

BTK üzerinden yaptığım şikayette mecburen dürüst davranıp "Müşteri hizmetleri yönetim sistemimizde sizden bağımsız olarak diğer müşterilerimizi de etkileyen bir sorun var. Giderilmesi için çalışıyoruz, bilgilendirme amaçlı olarak size dönüş yaptık" şeklinde bir bildirimde bulundular.

En azından, sonunda genel bir sorun olduğunu kabul ettier, bu da bir şey. :)
  • Hayır genel bir sorun olduğunu insanlara dürüst bir şekilde söyleseler yine kimse bir şey demeyecek sorundur olur sonra halledilir. Ama insanları aptal yerine koymaları yakışmıyor. Sorun da ne acaba ki 2 ay oluyor neredeyse ?
  • Az önce mail geldi. Size özel roket diye. Mobil de olduğum detayları yazamıyorum.

• Roket servisi icin mail atmis ttnet artik aktif edilebilir sanirim eve gidince deneyecegim

• bana da sms atıp roket servisi hizmetinizde demişler. Ama yine talep alınamadı diyor.
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Aktif oluyorsa haber bekliyoz.
  • hala talep alınamadı diyor Allah belanı versin ttnet!!!!
  • Terbiyesizler bugün beni arıza kaydıma göre aradılar ve alt yapınız yetersiz dediler. Kendilerine 3 aydır roketı kullandıgımı ve bahanelerının anlamsız oldugunu soyledım. Karşımdaki teknık yapıdan anlamayan bır bayan idi. Banada mail geldi tekrar denedim roket gene çalışmadı.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.