Şimdi Ara

TTNET ROKET (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayda 1 defa 24 saat boyunca adil kullanım noktalarına takılmadan, ücretsiz 100 Mbps’ye kadar fiber hızlı internet keyfini doyasıya yaşayın!
    Diyor TTnet sayfasında
    Yani kotayı doldurmaması lazım.
    Benimki yine katılım alınamadı diyor, BTK ya şikayete devam.
  • Akk dolduktan sonra rokete geçmek en mantıklısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son guncel haber olarak.
    Adil kullanım kotanızı aşmadan roketi açar iseniz roket adil kullanım kotanızıda kullanıyor ve roket kapandıktan sonra hızını akk kullanmış olarak düşüyor.
    Bu nokta yapacagımız en iyi işlem akk dolduktan sonra roketi aktif hale getirmektir.
  • 31 aralık 2013'de aktif ettim ilk defa roketi 1 ocakta sona erdi 4 ocakta tekrar kullanmaya başladım.(müşteri hizmetleri bir dahaki sefer kullanabilmeniz için en az 30 gün geçmesi lazım dedi fakat ben aralık ve ocak aylarındaki haklarımı 4 günlük arayla kullandım benim gibi bilmeyen varsa fikir olsun diye söylüyorum)Yer Eskişehir.2013 yılında hiç aktif edememiştim onlarca arıza kaydı sonucu aktif oldu daha önce alt yapınız desteklemiyor diyorlardı fakat 31 aralıkta online işlemlerde gördüğümde olmayacak ama deneyeyim dedim ve oldu.Darısı olmayanlara ama peşinden koşun derim çünkü herhangi bir altyapı çalışması olduğunu sanmıyorum bizim buralarda yani birden bire düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheva_1905

31 aralık 2013'de aktif ettim ilk defa roketi 1 ocakta sona erdi 4 ocakta tekrar kullanmaya başladım.(müşteri hizmetleri bir dahaki sefer kullanabilmeniz için en az 30 gün geçmesi lazım dedi fakat ben aralık ve ocak aylarındaki haklarımı 4 günlük arayla kullandım benim gibi bilmeyen varsa fikir olsun diye söylüyorum)Yer Eskişehir.2013 yılında hiç aktif edememiştim onlarca arıza kaydı sonucu aktif oldu daha önce alt yapınız desteklemiyor diyorlardı fakat 31 aralıkta online işlemlerde gördüğümde olmayacak ama deneyeyim dedim ve oldu.Darısı olmayanlara ama peşinden koşun derim çünkü herhangi bir altyapı çalışması olduğunu sanmıyorum bizim buralarda yani birden bire düzeldi.

benimde aynı durum halen gecerli, alt yapınız sadece 83 mbit destek veriyor diyorlar ve yetersiz diyorlar :) onu aktif edin diyorum yapamayız dediler :)

sizin mah. neresidir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tsunami155

quote:

Orijinalden alıntı: sheva_1905

31 aralık 2013'de aktif ettim ilk defa roketi 1 ocakta sona erdi 4 ocakta tekrar kullanmaya başladım.(müşteri hizmetleri bir dahaki sefer kullanabilmeniz için en az 30 gün geçmesi lazım dedi fakat ben aralık ve ocak aylarındaki haklarımı 4 günlük arayla kullandım benim gibi bilmeyen varsa fikir olsun diye söylüyorum)Yer Eskişehir.2013 yılında hiç aktif edememiştim onlarca arıza kaydı sonucu aktif oldu daha önce alt yapınız desteklemiyor diyorlardı fakat 31 aralıkta online işlemlerde gördüğümde olmayacak ama deneyeyim dedim ve oldu.Darısı olmayanlara ama peşinden koşun derim çünkü herhangi bir altyapı çalışması olduğunu sanmıyorum bizim buralarda yani birden bire düzeldi.

benimde aynı durum halen gecerli, alt yapınız sadece 83 mbit destek veriyor diyorlar ve yetersiz diyorlar :) onu aktif edin diyorum yapamayız dediler :)

sizin mah. neresidir ?

Bahçelievler

• Buda ikinci başka bir yerdeki fibernet aboneliğim. ADSL varken internet daha iyiydi akşamları böyle oluyor birde roket bana zor. :) Bu arada ne yapmalıyım var mı önerisi olan gündüz 15 mbitlere kadar geliyor.

TTNET ROKET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertozsen340 -- 4 Ocak 2014; 23:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozsen340

Buda ikinci başka bir yerdeki fibernet aboneliğim. ADSL varken internet daha iyiydi akşamları böyle oluyor birde roket bana zor. :) Bu arada ne yapmalıyım var mı önerisi olan gündüz 15 mbitlere kadar geliyor.

TTNET ROKET

bu hızı fiberde ilk kez görüyorum, hattınızı paylastırmadığınıza emin misiniz ?

adsl bir reset atın akabinde test edin bakalım aynı sonucu verecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tsunami155

quote:

Orijinalden alıntı: mertozsen340

Buda ikinci başka bir yerdeki fibernet aboneliğim. ADSL varken internet daha iyiydi akşamları böyle oluyor birde roket bana zor. :) Bu arada ne yapmalıyım var mı önerisi olan gündüz 15 mbitlere kadar geliyor.

TTNET ROKET

bu hızı fiberde ilk kez görüyorum, hattınızı paylastırmadığınıza emin misiniz ?

adsl bir reset atın akabinde test edin bakalım aynı sonucu verecek mi ?

Wireless kapalı modda reset attım modeme hepsini denedim. Sadece aklıma VDSL2 destekli modem almak geliyor. Ancak modemdeki SNR değerleri müthiş düşük. Yükleme 4.8db Gönderme 10db gibi bir değer. Bağlantı kurup hiç olmazsa nete girebildiğime şükrediyorum. Çünkü ilginçtir bağlantı kopmuyor ve ping sorunu pek olmuyor. Ve günün bazı saatleri 15mbit gibi değerlere geri dönüyor. Evdeki tesisatı yenilemeyi planlıyorum. Çok alakası olduğunu düşünmüyorum. Ama Türk Telekomu çağırdığımda tesisata çamur atmasınlar.

• Sadece fiber kullananlar mı geçebiliyor
    İndirme hızı kaç oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clokcpq

Sadece fiber kullananlar mı geçebiliyor
    İndirme hızı kaç oluyor?

sade fiber heralde hiper geçiyor mu bilmiyorum roket yaptığım zaman en iyi indirme hızım 11.5mb/s gördüm. torrentte falan 12 en fazla 13 gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImaginePerest -- 6 Ocak 2014; 18:22:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

quote:

İndirme hızı kaç oluyor?

sade fiber heralde hiper geçiyor mu bilmiyorum roket yaptığım zaman en iyi indirme hızım 11.5mb/s gördüm. torrentte falan 12 en fazla 13 gördüm.

Tamam sağolun fibere geçiyorum deneyeceğim akn bitince açınca oluyordu değil mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

quote:

İndirme hızı kaç oluyor?

Tamam sağolun fibere geçiyorum deneyeceğim akn bitince açınca oluyordu değil mi

akk bitince aç zaten bitmeden açma.
  • Tilgin modem kullanip roketleyenler en fazla kac mbit hiz almistir? Kullanan arkadaslarin cevaplarini bekliyorum?

• 1 haftadır deniyorum başvuru talebiniz yapılamadı diyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don't Stop The Party

1 haftadır deniyorum başvuru talebiniz yapılamadı diyor ?

Son Ödeme Tarihi Geçmiş Faturanız Varsa Bu Uyarıyı Verebiliyor
  • hala hiper için gelişme yok değil mi? illa fiber mi olası gerek?
  • 1 hafta boyunca 100 mb kullandım tşkler ttnet:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tilgin ile roketleyip max hiz nedir acaba?

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    En fazla saniyede 4.5 mb görmüştüm galiba torrentte.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.