Şimdi Ara

TTNET Selfy Paketi (50MBPS 108TL 12 Ay Taahhüt) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: temhemrime

Arkadaşlar bugün başvurmak için aradım 16 mbps 80 lira olan pakete başvuracaktım.Ama bana kampanyanın bittiğini söyledi ve üniversitelim kampanyası 85 liraya önerdi ben de kabul ettim.Hata mı ettim sizce sitesinde duruyor ama anlamadım.
    31 aralık 2020'ye kadar diyor halen de sitede var hocam acaba aradığınız kişi mi yanlış bilgi verdi? Bakalım bana ne diyecekler.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Bakalım ben de anlamadım tekrar aramayı düşünüyorum hatta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bakalım ben de anlamadım tekrar aramayı düşünüyorum hatta.
    Online başvuru mu yaptınız direk müşteri hizmetlerini mi aradınız hocam?
    Online başvuru yaptım onlar beni geri aradı.Selfy paketimiz kapandı dedi.

• quote:

Online başvuru yaptım onlar beni geri aradı.Selfy paketimiz kapandı dedi.
    Çok kötü oldu onun dışında cezbeden paket yokki hay allahım ya bakalım bana ne diyecek.
  • quote:

Arkadaşlar bugün başvurmak için aradım 16 mbps 80 lira olan pakete başvuracaktım.Ama bana kampanyanın bittiğini söyledi ve üniversitelim kampanyası 85 liraya önerdi ben de kabul ettim.Hata mı ettim sizce sitesinde duruyor ama anlamadım.
    Kampanya bitmiş hocam onaylattım 3 farklı yerden.

Aynı pakete geçtim ben de 50 mbps için fark 6-7 TL ama 35 mbps olmaması üzdü.

Turknet, Mileni gibi telekom altyapısının türevleri ile uğraşmamak için 20 tl fazla olsun dedim en azından sorun olursa yakasına yapışırım santralin diğer türlü Turknet'e gidin diyorlar biz bir şey yapamayız vb. vb. yeni abonelik olmasa geçiş yaparım da yeni abonelikte diğer firmalar daha büyük sorun.

Hattım 46 mbps çıktı, 50 mbps paket veriyorlar ama 24'den başladım müşteri hizmetleri yükseltebilirsiniz dedi aynı tarifede aynı taahhütle baktım varmış böyle bir hak olur da hat değerlerim 40-45 kaldırırsa 50 mbps geçicem.

Şimdi 50 geçsem 30larda çıksa hat boşuna fazla para vermiş olurum diye düşündüm.

Hayırlısı olsun hocam umarım memnun kalırız.Türknete geçmeyi düşündüm ama netspeedde yaşadığım sıkıntılardan dolayı vazgeçtim.Belki daha hızlı olacaktı internetim ama geleceklerini düşünmüyordum.

En azından karşımızda bizi muhatap alabilecek birileri var sırf bu yüzden seçtim Telekom'u. 1.5 aydır bir kablo bırakmasını bekledim netspeed'in ve sonra bana şebeke arızası olduğunu söylediler.Bakalım inşallah hemen hallederler yarın geleceklerini söylediler bana.

• quote:

Hayırlısı olsun hocam umarım memnun kalırız.Türknete geçmeyi düşündüm ama netspeedde yaşadığım sıkıntılardan dolayı vazgeçtim.Belki daha hızlı olacaktı internetim ama geleceklerini düşünmüyordum.

En azından karşımızda bizi muhatap alabilecek birileri var sırf bu yüzden seçtim Telekom'u. 1.5 aydır bir kablo bırakmasını bekledim netspeed'in ve sonra bana şebeke arızası olduğunu söylediler.Bakalım inşallah hemen hallederler yarın geleceklerini söylediler bana.
    Sağolun hocam kurulunca yazarsınız.
  • Dün ve bugün 5 farklı mh ile görüştüm. Acil ihtiyacım olduğu için 16mbps üniversiteli paketini aldım. Şans yok ki bizde. Mh dedi ki 5 gün önce bitti o kampanya

• 2 aydır bu kampanyadayım bugün iptal ettirmek istedim 986 lira cayma bedeli çıkardılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieForMC

Dün ve bugün 5 farklı mh ile görüştüm. Acil ihtiyacım olduğu için 16mbps üniversiteli paketini aldım. Şans yok ki bizde. Mh dedi ki 5 gün önce bitti o kampanya
    16 mbps ve 50 mbps de 5-10 TL fark var hocam.
  • Satoshi Nakamoto kullanıcısına yanıt
    bende 3. aydayım boşuna aramıyım ozaman turknete geçicektik yalan oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.