Şimdi Ara

ttnet tam bir fiyasko (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Değerlerin kötü bu şekilde kalsın iç tesisatında problem yok ise santrale uzaksın büyük ihtimal bölgede altyapı çalışması yapılıp geniş bant kabini konulması lazım kopma vs yaşıyorsanda arıza kaydı bırak baksınlar gelip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Materyal_Clock

quote:

Orijinalden alıntı: Anteke31

quote:

Neyse uzakmayalim

Ben hatami kabul ettim ama siz işinize gelmeyince uzatmayalim. peki uzatmayalim.

Bak kendin uzatiyorsun hem suçlusun hem güçlü benim işime niye gelmesin yaptığın yanlısı söyledim sana seni uyardım uzatmaya heveslisin sanırım ben konuda b mesajlarla laf kalabalığı olmasın diye dedim

Kardeş tamam da işine geldiği gibi cewap verme bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse uzakmayalim

Ben hatami kabul ettim ama siz işinize gelmeyince uzatmayalim. peki uzatmayalim.

Bak kendin uzatiyorsun hem suçlusun hem güçlü benim işime niye gelmesin yaptığın yanlısı söyledim sana seni uyardım uzatmaya heveslisin sanırım ben konuda b mesajlarla laf kalabalığı olmasın diye dedim

Kardeş tamam da işine geldiği gibi cewap verme bana.

Hadi işine bak

Herşeyi bilme haddini bil yeter. Önce düzgün konuşmasını ogreneceksin karsindakilerle hatani kabul edeceksin şimdi sen işine bak ok

• Hayır benim ne hatam var seni uyarmaksa sana insan gibi yanlış yönlendirme yapma dedik zaten yaptigin yorumlar belli çoluk çocuk doluyor ya şu foruma

Tamam ben haksızim sen haklısın oldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 1 Ağustos 2016; 20:36:48 >
  • quote:

Hayır benim ne hatam var seni uyarmaksa sana insan gibi yanlış yönlendirme yapma dedik zaten yaptigin yorumlar belli çoluk çocuk doluyor ya şu foruma

Tamam ben haksızim sen haklısın oldumu

Ben hatani kabul ettikten sonra sen demissin ki yanlış yönlendirmeden dolayı üst paket alıp fazla para oder gibisinden demissin. Ben zaten olan paketi 16mbps olarak belirtmiş arkadaş ama bu paketini 4mbps olarak sabitlemisler m.h arayarak bunun yükseltmesini talep etsin dedim sen konuyu yanlış anlayıp paket yükseltmesi demissin burda senin hatani var ben bunu belirttim ama sen.kabul etmeyip lagaluga yapıyorsun bana ve çocuksu demissin bana senin yaşın kaç kardeşim havan kime senin bana burda adamlık yapma ekmeğine bak simdi.

• tmm tmm boşverin ttnet yüzünden tartışmayın o salakların ne yaptığı belli değil
  • deskdoug D kullanıcısına yanıt
    Slm hocam bir gelisme varmi

• hala bekliyorum gelip kontrol edicekler dışarıyı ve içeriyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.