|
TTNET TD-W9970 WİFİ SORUNU VE ÇÖZÜMÜ (4. sayfa)
-
-
Cihazı neredeyse 3 yıldır kullanıyorum. Son zamanlarda bu problemi yaşamaya başladım. Söylenildiği gibi iyi bir modem değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar soruma cevap verecek kimse yok mu ?
ethernetle 33 mb hız alırken wifiyla 15 mb hız alıyorum ne yapmalıyım -
Bu sorunun tek çözümü modemi parçalamak. Başka modem aldım kurtuldum. Allah belasını versin!
Seçme şansınız varsa ZyXel isteyin, TP-Link'e gore daha sorunsuz ve stabil. TP-Link'in ucuz ürünleri tam bir baş belasıdır, ki TT'de en ucuz ne varsa onu yollar.
Tabii mümkünse sağlayıcınıza güvenmek yerine kendi modeminizi kendiniz alın. Ucuz etin yahnisi böyle oluyor işte.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cümlemizden kardeşim.. ne güzel sözler yazmışsın öyle. teşekkür ederim.
insanın birilerine faydasının olması süper bişey.. 3 seneden fazla olmuş. o günden beri sorunsuz kullanıyorum.. -
Burnunum dibinde wi-fi çekmiyor komedi valla..birde o kadar para verdik
Verdikleri dandik modemler için kira bedeli alacaklarmış artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Modemi sıfırlayıp yine giriş bilgileri olarak kullanıcı adı: admin şifre: turktelekom olarak gir. Zaten modem Dsl bağladığında otomatik olarak Türk telekom modemin ayarlarını yapacaktır.
Lanet ettiğiniz modeme bende zamanında çok lanet okumuştum. Fakat ne kadar iyi bir modem olduğunu ayarlarını yapınca anlıyorsunuz. Şimdi hemen yapacaklarınıza geçelim.
1. Kablosuza tıklayın. Sırasıyla ayarlar şu şekilde olacak
Mod: 11bgn karışık
Kanal: 9-10-13 (istediğinizi seçin)
Kanal genişliği:40MHZ
2.DHPC Sunucu ayarlarına gidin. Lan ayarlarına tıklayın. Burada yapacağınız değişiklik şu olacak, örneğin;
Başlangıç IP Adresi: 192.168.1.1
Bitiş IP Adresi: 192.168.1.50
Kira Süresi: 2880 dakika
Bitiş Ip adresinde 50 yerine istediğiniz değeri yapabilirsiniz. Ev içinde çok sayıda kullanıcı varsa en az 15 yapmanızı öneririm.
Modemin kablosuz ayarlarını yukarıda anlattığım gibi yaparsan problemin çözülür. Şuan bende bu modemi kullanmaktayım ve gayet memnunum. Hiçbir problemi yok.
Alıntı sahibi: Doğukan Tavlacı / Tecnopaht. Emeğine sağlık Doğukan.
-
150 kere denedim şu ayarladı hiçbirşey değişmiyor. ya modemi kırcam ya kırmadan satıcam -
Kablosuz Güvenlik Ayarlari sayfasindan,
Kimlik Dogrulama Türü diye bişey yok..lütfen yardımcı olun
-
üstat tplink td 9970 v3 00000001 modem için önereceğin başka bi şey var mı ttnette iken kablolu kablosuz hız(22)benzer iken turknete geçtim kablolu 33 iken kablosuz 11gibi.benim tüm işim wifi ve dağınık . dediğin ayarları da yaptım. modemin son güncellemesi 20.08.05.01006 dhcp başlangıç ip 192.168.1.100 bitiş 192.168.1.199 kira sr 2400
-
quote:
Orijinalden alıntı: rifkican
Modemi sıfırlayıp yine giriş bilgileri olarak kullanıcı adı: admin şifre: turktelekom olarak gir. Zaten modem Dsl bağladığında otomatik olarak Türk telekom modemin ayarlarını yapacaktır.
Lanet ettiğiniz modeme bende zamanında çok lanet okumuştum. Fakat ne kadar iyi bir modem olduğunu ayarlarını yapınca anlıyorsunuz. Şimdi hemen yapacaklarınıza geçelim.
1. Kablosuza tıklayın. Sırasıyla ayarlar şu şekilde olacak
Mod: 11bgn karışık
Kanal: 9-10-13 (istediğinizi seçin)
Kanal genişliği:40MHZ
2.DHPC Sunucu ayarlarına gidin. Lan ayarlarına tıklayın. Burada yapacağınız değişiklik şu olacak, örneğin;
Başlangıç IP Adresi: 192.168.1.1
Bitiş IP Adresi: 192.168.1.50
Kira Süresi: 2880 dakika
Bitiş Ip adresinde 50 yerine istediğiniz değeri yapabilirsiniz. Ev içinde çok sayıda kullanıcı varsa en az 15 yapmanızı öneririm.
Modemin kablosuz ayarlarını yukarıda anlattığım gibi yaparsan problemin çözülür. Şuan bende bu modemi kullanmaktayım ve gayet memnunum. Hiçbir problemi yok.
Alıntı sahibi: Doğukan Tavlacı / Tecnopaht. Emeğine sağlık Doğukan.Kardeş sen nasıl bir kralsın ya? yemin ediyorum ilk defa modemle ilgi birşeyde internette gördüğüm şey işe yaradı şoklardayım...
pingim azaldı birde internet wifi uzakta daha iyi çekiyor artık
Ama halen inanamıyorum :D
-
ping aynı
-
merhaba benim sorunum sürekli net 7 mb düşmesi
ara sıra yapar fortmat atardım sonra düzelirdi
dün en son tamamen fabrika ayarlarina çekince düzeldi
bu gün yine aynı
bunun çözümü var mıdır ?
modem değiştirmem gerekli midir ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X