Şimdi Ara

TTNET'TEN yeni indirimler gelebilir! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne yıl sonu, bence en az 2 sene beklerler indirim yapmak için.
  • Hızı (Kbps) Bağlantı Ücreti Aylık Ücret
    128/32 14.000.000 40.000.000
    256/64 14.000.000 139.000.000
    512/128 14.000.000 424.000.000
    1024/256 14.000.000 1.140.000.000
    2048/512 14.000.000 1.931.000.000

ilk çıktığındaki fiyatlar.

10 senede fiyatlar ne kadar inmiş. adam sabit ücret bağlantı ücreti vs. adı altında bizi sağdılar hala yetmedi.

indirimmiş 3 milyon indirim yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutku

quote:

Orijinalden alıntı: karabasmayan

quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

1 - 3G hiçbir şekilde adsl e rakip olmadı olamadı.
    2 - İndirimleri Türk Telekom yapar TTnet değil. Tüm firmalar TTnet superonline biri smile vs. TT dan alır tarife bilgisini.

Tarifeleri Telekomünikasyon Kurumu denetliyor olmasın ? Türk Telekom ne alaka ??

http://www.tk.gov.tr/Kurum_Hakkinda/Kur_Gorevleri.htm

7. Telekomünikasyon hizmetlerinden ve altyapısından yararlanacak kullanıcılara ve telekomünikasyon şebekeleri arasındaki ara bağlantılar bakımından diğer işletmecilere uygulanacak ücret tarifelerine ve sözleşme hükümlerine ve teknik hususlara ilişkin genel kriterleri ve görev alanına giren diğer konularda uygulama usul ve esaslarını belirlemek, tarifeleri incelemek, değerlendirmek, gerekenleri onaylamak ve bunların uygulanmasını izlemek

Bilmeden atıp tutmayı ne çok seviyoruz milletçe...

Bu mesajı sen yazmadın mı? Ben yanlış mesajı okuyorum galiba. Hunter_one iss'ler Tarifeleri Türk Telekom'dan alır yazmış sen ona cevap olarak Telekomünikasyon Kurumu denetliyor olmasın diyorsun. Alakayı ben çözemedim.

bak ne yazmış güzel arkadaşımız yukarda.

İndirimleri Türk Telekom yapar TTnet değil. Tüm firmalar TTnet superonline biri smile vs. TT dan alır tarife bilgisini.

- Superonline sadece adsl hizmeti vermiyor!!Sadece adsl ile ilgili tarifelerinin bilgisini telekomdan alıyor!!!

Fiber internet içinse tarifelerini tk'ya sunuyor tk da onaylıyor veya onaylamıyor.Şimdi bunu lastik gibi oraya buraya çektiniz ama amacınız .... yarıştırmak geç de olsa farkettim.

Ben ilişkilendirmedim bunları ayrıca.Ortak milli dava gibi görüp günlerdir alıntılayıp cevaplayan sizsiniz.Öyle yazıyorsunuz ki alaycı tavırlarla cevap hakkı doğuyor ve yazmak zorunda bırakıyorsunuz.

Ukala bir şekilde siz karıştırdığımı söylediniz fakat benim bir şey karıştırdığım yok.Daha da cevap yazmayacağım çünkü tavrınız ve amacınız sadece küçük düşürmeye çalışmak.Bir post'ta söylediğim bir şeyi diğer post'ta başka bir şeyi alıntılıyorsunuz 1 gün arayla.Elinize ne geçiyor onu da anlamadım.Neyi ıspat etmeye çalışıyorsunuz onu hiç anlamadım.

Tamam siz biliyorsunuz her şeyi.

Hayatta başarılar ve bol şanslar.

• Bekliyoruz...
  • çok sık arıza alıyor bu aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

indirimler ip tvnin gelmesi ile başlayacak..yıl sonuna kadar iptv ile birlikte indirimleri görebiliriz..

ip tv nin sağlıklı çalısması için minimum bağlantı hızı nedir?

8mbit ile hd olmayan normal yayınları kesintisiz olarak verebilirler. Ancak 8mbit stabil olarak çalışmıyor çoğu yerde. Hd içinse 12mbit ve üstü stabil bağlantı gerekiyor. İdeali 20bmit ve üstü HD için.
  • sizi doğrular nitelikte bir kaynak var... TK sitesinde IPTV ve VOIP ile ilgili bir araştırma yazısı...

link :http://www.tk.gov.tr/Yayin/Raporlar/2008/IP_Hizmetleri_Raporu_V5.pdf 31. sayfadan alıntı ile...

TTNET'TEN yeni indirimler gelebilir!

MPEG4 WM9 diye geçen bölüm ise WM9 formatı H264/AVC ile çok benzer formatlardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 6 Ekim 2009; 20:07:30 >
  • Bence gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemecek

Bence gelmez.

Sence gelmez ise Yalın ADSL konusunda bir gelişme varmıdır?
  • Gelse çok iyi olur. Superonline'ın yaptığı 5mbit fiyatına 10mbit gibi bir şey yapsalar 2 mbit kullanırız biz de.
    Ama her yere fiberoptik döşerlerse ancak iyi bir indirim gelir ve ya hız arttırımı
  • muhtemelen telekom yalın adsl sunacak ama parasınıda alacaktır...burada bakmamız gereken nokta YAPA ile smile, biri, superonline, gibi şirketlerin triple play hizmet paketlerinin (televizyon, telefon ve internet hizmetinin beraber verildiği paketler) in aylık bedelleri içerisinde yansıtılacaktır yalın adsl maliyeti çünkü size bu hizmetleri verecek şirketin fiilen telefon üzerinde çevir sesine ihtiyacı olamayacak size verdiği modem vasıtasıyla telefon, tv, internet veri alışverişi modem üzerinden dijital olacak.... avrupada şu an uygulanan model budur bunun haricinde sadece internet bağlantısı alacaksanız yalın adsl opsiyonu mevcut olacaktır önümüzdeki günlerede..

rekabet kurumunun türk telekom'u yalın adsl konusunda izlemeye aldığı haberi nedense internet medyasında 2-3 gün önce tekrar servis edildi...

link :http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=25181

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.