super onlineye geçip ttneti iptal edeceğiz. ttnet vitamin kullanabilmek için ttnet abonesi olmak lazımmış. geçen sene satın almıştık mayıs 2012de biticek. süperonlineye geçince varolan ttnet vitamin hesabını kullanabilirmiyiz? sırf fizik özel dersleri için istiyorum zaten başka bişey için alınmaz vitamin.dersler tam olarak tamamlanmış %60ı bitmiş. sanırım mayısa kadar bitirirler ama benim vitamin hesabı kapanırmı?
SuperOnline'ın Supersınıf diye bir hizmeti olması lazım...
Sanırsam süper sınıf ilkokul için bu fizik dersleri yüksek düzeyde sadece ttnet vitaminde var. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Ahmet Nuri AKAY anlatıyor. (Vitaminin sizin için hazırlamış oldugu vs diyor...) çok aradım süper online,smile ... ile ilgili googlede bu dersleri sadece ttnette gördüm. Newton fiziğinin bütün temel formüllerin ispatı (eğik atış,pike atış,newton yasaları...)
Acaba hesap kapanırmı? Sonuçta vitaminin ayrı bir servisi. İnternetini beğenmedim ve süper onlineye taşıyacağız. Sanırsam vitamini aktif ederken hizmet numarası soruyor ondan ttnet abonesi olmak lazım. aktif olan bir hesap kapınırmı o öğrenmek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: emre1012
super onlineye geçip ttneti iptal edeceğiz. ttnet vitamin kullanabilmek için ttnet abonesi olmak lazımmış. geçen sene satın almıştık mayıs 2012de biticek. süperonlineye geçince varolan ttnet vitamin hesabını kullanabilirmiyiz? sırf fizik özel dersleri için istiyorum zaten başka bişey için alınmaz vitamin.dersler tam olarak tamamlanmış %60ı bitmiş. sanırım mayısa kadar bitirirler ama benim vitamin hesabı kapanırmı?
Vitamin hesabı kapanmaz.Vitamini sadece ttnet de aktif edip dilediğiniz internet üzerinden kullanabilirsini.z Özetle tek şart ilk altivasyonu ttnet üzerinden yapmanız.Konuyla ilgili ne probleminiz olursa pm atabilrisiniz.