Şimdi Ara

Ttnet Yazlık İnternet (2aylık) kaça patlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
13.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

4 GB AYDA 69 TL yazıyor. 2 aylık olan süre taahüdü. Oyuna gelmeyin. Muhtemelen Netlimitsiz için 129 TL aylık fiyat. Yani 2 aylık 258 TL oluyor. Fiyat aşırı fahiş. Ayda 40 TL'ye Turkcell 4GB var 3G'li.

Ttnet Yazlık İnternet (2aylık) kaça patlar?

Yok hocam öyle olmamalı, öyle bakılırsa 2 aylık ayda 69 tl, 3 aylık ayda 99 tl yani 2 aydan 3 aya gidince aylık fiyatı 69 dan 99 oluyor
    yani azalacağına artıyor.

Oradaki fiyatlar toplam fiyat olmalı, ben de 3 aylık yalın düşünüyorum, toplam 214+8 tl vereceğim yani aylık 73 tlye gelecek internet...

Yaz için düşünürlerse idare eder gibi millet 12 aylık sözleşmede aylığına toplam 63 tl veriyor, bunda sözleşme de yok hem de 3 aylık.

Bence alınabilir ama alacağın yerde hızı ne olur hiç bilmiyorum, aldıktan sonra 1 mb hız olursa ne anlarım ben bu işi.

Fiyattan emin oldun mu bu arada? Sözleşmenin PDF'sini inceledim ama bunlar adam gibi ücret tablosu bile yapamamışlar. Tabloda mesela Net4 için 'Süre (2 ay)' ve altında 69 TL yazıyor. Halbuki adam gibi açık açık '2 AYLIK' diye ibare yok.

Hiç hoşlanmadım bu dolandırıcılık kokusundan. Siteleri bile dandik.

Aynen hocam durum hoş değil diğer paket tarifelerinde de böyle çok karışıklık var.
    Ben bu tarifeyi tam alacaktım ki üniversiteli kampanyasına katıldım, ev telefonu yok sınırsız internet toplam 53 liraya geldi ve
    köy gibi bir yerde 7mbit hız alıyorum şuan, 4 ay sonra da 5tlye başka yere aktaracağım interneti.
    Müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım ama aylık 69 tl kotalı paket için çok pahalı.

• Şimdi bi açıklık getirirsem fiyatlar şöyle
    2 aylık için paket fiyatı 129 tl vergiler dahil.
    2 ay için her ay 15 litradan 30 lira yalın internet ücreti
    devre hazırlama 8 tl

Toplamda 167tl vergiler dahil faturaya yansıyor. Modem alırsanız o da 72 lira
  • bende türkcell vın vardı. 3 ay 10 gb yükleme yaptım. toplam 79 liraya. TTNet kampayasından daha ucuza geliyor.
    ttnet 2 ay 69 tl diyor buna aylık 15 lira yani 2 aylık 30 lira yalın internet bedeli ekliyor. Size maliyeti 4 gb 99 liraya geliyor.
  • İnternetimi yazın kullanmayacağım için devrediyorum. Taahhüt bitiş tarihi: 30/10/2013

Bursa'da oturuyorum. İnternet paketinin özellikleri:

Ttnet Yalın (Telefonsuz İnternet) Net Limitsiz. 8 Mbps hız sınırsız internet.

İlgilenenler mesaj atabilir.
  • dün gittim 2 aylık yalın yazlık nete başvuru yaptım.görevli kadın 2 ay sonunda internet kapanmıcak günlük 2.5 tl de hazır nete geçiceksindedi.sormasam söylemicekti -.-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

bende türkcell vın vardı. 3 ay 10 gb yükleme yaptım. toplam 79 liraya. TTNet kampayasından daha ucuza geliyor.
    ttnet 2 ay 69 tl diyor buna aylık 15 lira yani 2 aylık 30 lira yalın internet bedeli ekliyor. Size maliyeti 4 gb 99 liraya geliyor.

Hocam o paket bildiğim kadarıyla her ay 10 gb şeklinde 3 ay boyunca yükleniyor ve 3 ay boyunca her ay 79 tl alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eowina

Şimdi bi açıklık getirirsem fiyatlar şöyle
    2 aylık için paket fiyatı 129 tl vergiler dahil.
    2 ay için her ay 15 litradan 30 lira yalın internet ücreti
    devre hazırlama 8 tl

Toplamda 167tl vergiler dahil faturaya yansıyor. Modem alırsanız o da 72 lira

hocam senin net geldi mi?öglen geldiler kablolar için;ama internet yok :/ müşteri hizmetlerini aradım 7 gün içinde baglanırdedi.

• quote:

quote:

bende türkcell vın vardı. 3 ay 10 gb yükleme yaptım. toplam 79 liraya. TTNet kampayasından daha ucuza geliyor.

Hocam o paket bildiğim kadarıyla her ay 10 gb şeklinde 3 ay boyunca yükleniyor ve 3 ay boyunca her ay 79 tl alıyorlar.

böyle birşey mümkün değil. benim hattın faturasız yani ön ödemeli. 3 ay içinde tek sefer 10 gb yüklendi. Şu anda vın ile bağlanınca 28.09.2013 tarihine kadar kullanabileceğiniz 9.83 gb hakkınız var diye uyarı veriyor.

• quote:

quote:

quote:

böyle birşey mümkün değil. benim hattın faturasız yani ön ödemeli. 3 ay içinde tek sefer 10 gb yüklendi. Şu anda vın ile bağlanınca 28.09.2013 tarihine kadar kullanabileceğiniz 9.83 gb hakkınız var diye uyarı veriyor.

Doğrudur hocam ama benzer tarifeyi ben de kullandım yani 3 aylık 10 gb diye turkcell wınn kullandım bana her ay 10 gb yüklediler
    her ay 79 lira alacaklardı ki zar zor parayı vermedim ama 3 ay boyunca her ay 10 gb yüklediler.
    Size ilk yüklenen 10 gb da 3 ay boyunca kullanılabiliyor, diğer yüklenen de 3 ay olacak bende öyle olmuştu.
    Umarım bir yanlışlık olmaz çünkü kelime oyunu yapmışlar ben bunu yedim ama müşteri hizmetleri bile olur mu öyle
    şey 10 gb yükleniyor 3 ay boyunca kullanılıyor demişti ama içerikte olay öyle değildi.

• kendi başlarına yükleme yapamazlar. ellerinde kredi kartı bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

dün gittim 2 aylık yalın yazlık nete başvuru yaptım.görevli kadın 2 ay sonunda internet kapanmıcak günlük 2.5 tl de hazır nete geçiceksindedi.sormasam söylemicekti -.-

15 TL HAZIRNET AYLIK ÖDEMESİNE DİKKAT!

Kullanmanız halinde günlük 2.5 TL ödediğiniz HAZIRNET paketinde aylık 15 TL yalın internet bedeli ödeyeceğinizi unutmayın. Bu konuda ttnet'in açıklaması
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/HAZIRNET-Paketi.aspx
    adresindeki koşullar bölümünde aşağıdaki gibidir.

"TTNET Yalın İnternet hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilere aylık 15 TL yalın internet hizmeti erişim ücreti, günlük kullanım bedelinden bağımsız olarak ayrıca yansıtılacaktır. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni müşterilerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır."

Bu nedenle yazlık paketiniz bittikten sonra sözleşmenizi Hazırnet paketinide içermeyecek şekilde mutlaka TÜMDEN İPTAL EDİN. Aksi takdirde ttnet'in tuzağına düşer ve aylık 15 TL ödersiniz. Belki de faturalar bulunmadığınız yazlığa gider bir süre sonra siz birikmiş borcunuzu faiziyle ödemek zorunda kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbulur -- 26 Temmuz 2013; 0:10:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbulur

quote:

dün gittim 2 aylık yalın yazlık nete başvuru yaptım.görevli kadın 2 ay sonunda internet kapanmıcak günlük 2.5 tl de hazır nete geçiceksindedi.sormasam söylemicekti -.-

Kullanmanız halinde günlük 2.5 TL ödediğiniz HAZIRNET paketinde aylık 15 TL yalın internet bedeli ödeyeceğinizi unutmayın. Bu konuda ttnet'in açıklaması

"TTNET Yalın İnternet hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilere aylık 15 TL yalın internet hizmeti erişim ücreti, günlük kullanım bedelinden bağımsız olarak ayrıca yansıtılacaktır. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni müşterilerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır."

Bu nedenle yazlık paketiniz bittikten sonra sözleşmenizi Hazırnet paketinide içermeyecek şekilde mutlaka TÜMDEN İPTAL EDİN. Aksi takdirde ttnet'in tuzağına düşer ve aylık 15 TL ödersiniz. Belki de faturalar bulunmadığınız yazlığa gider bir süre sonra siz birikmiş borcunuzu faiziyle ödemek zorunda kalırsınız.

Teşekkürler hocam.çakal bunlar ya sinirim bozuldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbulur

quote:

Teşekkürler hocam.çakal bunlar ya sinirim bozuldu.

günlük 2.5 lira aylık 75 lira birde 6gb insan en azından 25 gb yapar böylesini görmedim

TTNET İLE HERŞEY MÜMKÜN

• Bu sene icin ttnetin sitesinde goremedim. Bu sene acmayacaklarmi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.