Geceden önce modemi resetlememe rağmen gece 12 den sonra yaptığım tek iş bir iki site gezmek 5 dakikalık maç özeti izlemek az önce işlem merkezinden bir gireyim bakayım dedim. Ekim ayı indirilen 4.28gb, upload 3.35 gb? evet 2mbit upload hızıyla bir de 2 saat içinde 3 küsür gb upload yapmışım! zaten son bir kaç aydır akn ye erken girdiğimden işkilleniyordum. 75gb olur olmaz da tak diye 3mbite düşürüyor bu kanı bozuklar.
Resetlemekten ziyade kapatip 5 dk kadar bekleyip oyle acmak lazim. Ayrica ucu ucuna da yapmamak gerek. Sizin saatinizle santralin saati ayni olmayabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: tizar
Geceden önce modemi resetlememe rağmen gece 12 den sonra yaptığım tek iş bir iki site gezmek 5 dakikalık maç özeti izlemek az önce işlem merkezinden bir gireyim bakayım dedim. Ekim ayı indirilen 4.28gb, upload 3.35 gb? evet 2mbit upload hızıyla bir de 2 saat içinde 3 küsür gb upload yapmışım! zaten son bir kaç aydır akn ye erken girdiğimden işkilleniyordum. 75gb olur olmaz da tak diye 3mbite düşürüyor bu kanı bozuklar.
kapatıp 3-5 saniye sonra açmak genelde bu tip sorunlara neden oluyor o yüzden yarım saat önce 2-3 dakikalık modemi kapatmak kesin çözüm.
quote:
Orijinalden alıntı: tizar
+++++++++++++++++++++++++ yav işte bu 4 5 aydır 4mbps yi geçemedim hiç.ve kullanmadığım veya az kullandığım halde kotayı geçiriyolar durmayın başka servis sağlayıcılarına geçin.taahhut için olan bedeli ödüyolar bazı sağlayıcılar.
Varsa öyle bir servis sağlayıcı söyle de hemen geçeyim*
quote:
Orijinalden alıntı: Raphaeljoe
Varsa öyle bir servis sağlayıcı söyle de hemen geçeyim*
vodafone sitesinde taahhut bedeli 120 tlye kadar karşılanır yazıyodu.ayrıca superonlineye geçen bi arakadaşım, ttnetin taahhutunu superonline ödedi demişti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme