Şimdi Ara

TTnet Yurtdışı Bağlantısı Çöktü !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eziyet is continue........ sınavlar var gerçi ama düzelsin artık ya
  • Yavaş yavaş düzeliyor galiba bugün daha iyi gibi internet NOT:Dial-up

Saygılar
  • superonline'ın kendi uydu çıkışları var sanırım o yüzden süperonline kullanıcıları rahat.
  • ben bi proxy buldum fazla problem yaşamadan bağlanabiliyorum yurt dışına eskisi gibi değil ama idare ediyoruz işte
  • e DaRt bizimle de paylassan o zaman?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by RazorJimmy</i>
    <br />622+150Mbit ne demek siz biliyor musunuz? ;-) Türkiyenin toplam yurtdışı çıkışı 1-1.2Gbit civarında zaten..

Türkiye şu anda amerikaya ping atmak için kaç milyon node geziyor haberiniz var mı?
    Siz 5-10 km uzaktaki arkadaşınıza ICQ mesajı atacaksınız diye mesaj tüm dünyayı 10-15 kere turluyordur heralde..

İnternet'in bu durumda yavaş olmasını bırakın, çalışıyor olmasına dua edin..

Halen ayakta olan bağlantının 80%'i e-mail dispatchler için kullanılıyor.. Eğer TT'nin tüm yurt dışı çıkışları kullanılmaz hale gelseydi, bir facia meydana gelebilirdi.. Bankacılık işlemleri, online siparişler, medikal iletişim vs.

Yine ucuz atlatıldı diye düşünüyorum..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Bütün sistem çökseydi çok daha hayırlı olurdu bizim için en azından öyle bir tepki gelirdi ki; telekom, mecburen yeni bir sistem için çözüm bulmak zorunda kalırdı!! şimdi nasıl olsa 200mbitlik hat hala çalışıyor diye s.klemiyorlar bile *****ler!!!

• +1 Divinity :))
  • 213.243.30.8 80. port yanlız gitgide daha çok kişi öğrediğinden gitgide kötüleşiyor.
  • aslında bu adamlara kalsa hiç tamir etmezler 200Mbit ile idare ettirirler ama yunanistanın falanda dağılmış mecburen tamir edilecek heralde
  • +1 -1
  • ADSL bağlıyım ve hala hotmail açılmıyor, yahoomailde sürünüyor tabi yuh bee
  • [url][/url]http://web3.ttnet.net.tr/uplink.html

Slm.Bu linkten çöküşü net olarak görebilirsiniz.Açılan sayfada sol üstteki total'e basınca geçen çarşambadan sonra müthiş bir düşüş olduğunu göreceksiniz.İnşallah yakında düzelir...
  • Yok millet.. daha uzun süre düzeleceği yok bu bağlantının.. Üstelik Telekomdan düzgün bir açıklama bile gelmiyor.. En son hürriyet gazetesinde çıkan bir habere göre 6 Haziran'da düzelecekmiş ama hiç sanmıyorum.. İtalya - Fas arasında kopan kablo hattını düzeltmek için daha araştırma ekipleri yola çıkıyormuş.. kolaymı deniz altı hattını düzeltmek?

Superonline, E-Kolay, NetONE gibi ISS'lerin özel uydu hatları onların abonelerini biraz daha rahatlatıyor ama ttnet, kablonet ve adsl abonelerinin durumları çok kötü..

ilgili linkler:
    [:(!]Basit bir hesapla türkiye günde $60Milyon zarar ediyor..
    http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=7232
    [:(!]Arıza 6 hazirana kadar sürecek
    http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~12@nvid~272099,00.asp

Bu arızadan Türkiye dışında bir çok ülke daha etkileniyor. Fakat onlarda böyle bir facia yaşanmıyor, çünkü onlarda bizim bazı özel ISS'lerimiz gibi sorunun uzun süreceğini anladıkları anda uydu bağlantılarını arttırarak internet erişimlerini güçlendiriyorlar.

İşin komiği bu sorunlardan populer basınımızda hiç bahsedilmiyor. Halbuki iş hayatında derin bir sancı yaşanmakta.. Ben bile evde adsl başında mail alır/atarken kanser oluyorum. Birde şirketim olsa heralde telekomu bombalardım! [stmd]

Bence basına baskı yapmalıyız, sorunun ciddiyetini yansıtmalı, haber yapmalarını sağlamalıyız.. Bu nedenle aklıma gelen bir kaç populer yere mail attım, sizde aynı mailleri atın, yeni yerler bulun buraya gönderin bizde atalım vs.. telefon edelim, fax çekelim.. başka türlü olacak gibi değil...

Kanal D - sayfanın en altında mail adresi var, tıklayınca form açılıyor.
    ATV - Yayın yönetim birimi: oalpturk@atv.com.tr tel:+90-212-3470677
    Star -http://www.star.com.tr/?bolum=iletisim sayfasında form var
    Ntv - Guncel@ntvmsnbc.com
    Milliyet - mozen@milliyet.com.tr editörlerden Mehmet Özen
    Hurriyet -http://www.hurriyetim.com.tr/bizeulasin/1,,p~7,00.asp burda form
    var
    Radikal -http://www.radikal.com.tr/iletisim.php adresinde form var

Şimdilik yoruldum.. sonra devam edicem.. uğraşabilirseniz sizde hepsine
    gönderin derim.. siteleri hızlı açılıyor..

/// Ben böyle bir yazı gönderdim.. ::
    Cezair depremi nedeniyle türkiye-yurtdışı internet hatlarında meydana gelen %90'lık aksama yaklaşık 5 gündür sürmekte ve halen bu problemin kısa zamanda düzeleceği ile ilgili bir açıklama yapılmış değil. Bu sorun Tüm türkiyeyi ciddi biçimde etkilemekte. Bu haberlerin basında çok daha yoğun biçimde işlenmesi gerektiğini, ancak bu biçimde bir miktar ciddiyet oluşabileceğini düşünüyorum. Haber programlarınızda Telekom ve internet problemlerine daha
    fazla yer verirseniz çok seviniriz.

Ayrıca şöyle bir telefon listesi buldum, yarın bir kaçını aramayı
    düşünüyorum:

Show

Tel: (212) 355 01 01
    Fax: (212) 280 11 91

atv

Tel: (212) 291 10 00
    Fax: (212) 315 98 76

Kanal D

Tel: (212) 215 51 11
    Fax: (212) 215 21 95

CNBC-e

Tel: (212) 330 01 01
    Fax: (212) 330 01 10

Kanal 6

Tel: (212) 448 80 00
    Fax: (212) 448 93 64

CNN Türk

Tel: (212) 478 50 00
    Fax: (212) 478 52 05

NTV

Tel: (212) 335 00 00
    Fax: (212) 330 00 50

TRT

Tel: (312) 490 43 00
    Fax: (312) 428 10 00

Star

Tel: (212) 448 80 00
    Fax: (212) 448 91 14

• Bu kadar etikeleyeceğini hiç düşünmemiştim. Acaba ne kadar sürede düzelecek...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.