Şimdi Ara

ttnetin kazık faturaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vostro 1015

quote:

Orijinalden alıntı: Baba/Hakkı

Anlamadığım husus 2mbıt sınırsız kullanıyorum 63tl biri bir rakam , bu ay ödemem gereken miktar 70tl gözüküyor

nasıl oluyor bu yaa korkmaya başladım benimkisiayda 49 sabit sınırsız nasıl 60 70 olur

Sizin tarifeniz 1mbıt sınırsızdır benbim kullandığım 2mbıt sınırsız...
  • KOTA AŞIMLARININ ARTIK ÇOK DAHA YÜKSEK OLMASI NEDENİ BASİT. ÇÜNKÜ AYNI DURUM BENDE DE VAR.
    İNTERNETTE DOLAŞIRKEN BİR VİDEO GÖRDÜNÜZ MERAK EDİP AÇTINIZ..
    VİDEO ATIYORUM 10 DK. LIK
    SİZ DAHA 10.SANİYEDE VİDEOYU BEĞENMEYİP KAPATTINIZ...
    ANCAAAAK ARTIK 8MB HIZLA BAĞLANANLAR VİDEO YU AÇAR AÇMAZ HEMEN VİDEONUN 10 DK LIK KISMI İNİYOR VE KOTADAN ÇOK FAZLA YEMİŞ OLUYOR.

VEE KOTA AŞIMI ÇOK FAZLA FİYAT GELİYOR..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Anlamadığım husus 2mbıt sınırsız kullanıyorum 63tl biri bir rakam , bu ay ödemem gereken miktar 70tl gözüküyor

detayları yazsanız birde faturanızda ne var ne yok görelim.İlk fatura mı mesela bu? Ya da gecikmiş ödeme oldu mu önceden yada tarife mi değiştirdiniz vb şeyler.

Detay yazacak birşey yok 7 aydır aynı tarifeyi kullanıyorum , faturamı bir ay geriden ödüyorum ama bu ayın faturası yine 63tl , faiz oranı olsa bile bu kadar olmaz , anlamadım gitti...

faturanıza baktınız mı hıc.bılmıyorum dencek bısı yok cunku faturayı ıncelersınız anlarsınız olmadı koyun bız yorumlayalım.5 yıldır 1 kurus fazla ödemedım.sıze kasıtları olmayacagına göre mutlaka mantıklı acıklaması vardır.faturanıza bakmazsanız olmaz ama muallakta kalıyor neden fazla geldıgı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

detayları yazsanız birde faturanızda ne var ne yok görelim.İlk fatura mı mesela bu? Ya da gecikmiş ödeme oldu mu önceden yada tarife mi değiştirdiniz vb şeyler.

Detay yazacak birşey yok 7 aydır aynı tarifeyi kullanıyorum , faturamı bir ay geriden ödüyorum ama bu ayın faturası yine 63tl , faiz oranı olsa bile bu kadar olmaz , anlamadım gitti...

faturanıza baktınız mı hıc.bılmıyorum dencek bısı yok cunku faturayı ıncelersınız anlarsınız olmadı koyun bız yorumlayalım.5 yıldır 1 kurus fazla ödemedım.sıze kasıtları olmayacagına göre mutlaka mantıklı acıklaması vardır.faturanıza bakmazsanız olmaz ama muallakta kalıyor neden fazla geldıgı.

Fatura gönderim uygulaması bitti diyebiliyorum , internet üzerinden ve cep telefonuma maıl gönderiliyor ,
    bunun dışında yeni bir tarifeye geçmedim , kotasız paket kullanıyorum , sadece belki geç ödemeden faiz çalışmış olabilir diyeceğim ama faiz oranı kaç olursa olsun bu kadar tutar yükselmez ,

Konu hakkında kendilerini aradım ama öyle bir santral kurmuşlarki yanılmıyorsam 3 tuşuydu görevli yada operatörede bağlanamıyorum ,
    Siz eğer fatura özetimi bulabileceğim yer biliyorsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba/Hakkı -- 1 Ağustos 2010; 0:38:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: N.forest

KOTA AŞIMLARININ ARTIK ÇOK DAHA YÜKSEK OLMASI NEDENİ BASİT. ÇÜNKÜ AYNI DURUM BENDE DE VAR.
    İNTERNETTE DOLAŞIRKEN BİR VİDEO GÖRDÜNÜZ MERAK EDİP AÇTINIZ..
    VİDEO ATIYORUM 10 DK. LIK
    SİZ DAHA 10.SANİYEDE VİDEOYU BEĞENMEYİP KAPATTINIZ...
    ANCAAAAK ARTIK 8MB HIZLA BAĞLANANLAR VİDEO YU AÇAR AÇMAZ HEMEN VİDEONUN 10 DK LIK KISMI İNİYOR VE KOTADAN ÇOK FAZLA YEMİŞ OLUYOR.

VEE KOTA AŞIMI ÇOK FAZLA FİYAT GELİYOR..

Mantıklı para yolma yöntemi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fatura gönderim uygulaması bitti diyebiliyorum , internet üzerinden ve cep telefonuma maıl gönderiliyor ,
    bunun dışında yeni bir tarifeye geçmedim , kotasız paket kullanıyorum , sadece belki geç ödemeden faiz çalışmış olabilir diyeceğim ama faiz oranı kaç olursa olsun bu kadar tutar yükselmez ,

Konu hakkında kendilerini aradım ama öyle bir santral kurmuşlarki yanılmıyorsam 3 tuşuydu görevli yada operatörede bağlanamıyorum ,
    Siz eğer fatura özetimi bulabileceğim yer biliyorsanız sevinirim.

ttnetten online işlem merkezine giriniz.orada fatura kısmı var gelen tüm faturalar ordan görülüyor.Ben gayet rahat biçimde faturalarımı hatası olmadığı halde mutlaka heray kontrol ederim oradan.Sizde tabiki girip bakabilirsiniz ttnet online işlem merkezinden.

http://www.ttnet.com.tr/

Sayfanın en üstünde tepesinde göreceksiniz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 1 Ağustos 2010; 14:17:56 >

• birşey indirmeme rağmen 65 falan geliyordu banada sürekli sounda sınırsıza cevirdik 45 sabit fiyat olması lazımken 47-49-50 falan geliyor 4-5 ayda bir 45 geliyo ne biçim sınırsız anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathvalley
    birşey indirmeme rağmen 65 falan geliyordu banada sürekli sounda sınırsıza cevirdik 45 sabit fiyat olması lazımken 47-49-50 falan geliyor 4-5 ayda bir 45 geliyo ne biçim sınırsız anlamadım

faturalarınıza ttnetin sitesinden online işlem merkezinden bakabilirsiniz.Faturada yazar nerden ne eklenmiş diye.İlk fatura yüksek gelmiştir tarife değiştirince bu normal düşük tarifeden yüksek tarifeye geçerken gün hesabı yapılıyor çünkü.Sonraki faturalarınızda hata olması düşük ihtimal vardır mutlaka açıklaması geç ödeme yada ücretli ek servis gibi şeyler.
  • quote:

quote:

birşey indirmeme rağmen 65 falan geliyordu banada sürekli sounda sınırsıza cevirdik 45 sabit fiyat olması lazımken 47-49-50 falan geliyor 4-5 ayda bir 45 geliyo ne biçim sınırsız anlamadım

faturalarınıza ttnetin sitesinden online işlem merkezinden bakabilirsiniz.Faturada yazar nerden ne eklenmiş diye.İlk fatura yüksek gelmiştir tarife değiştirince bu normal düşük tarifeden yüksek tarifeye geçerken gün hesabı yapılıyor çünkü.Sonraki faturalarınızda hata olması düşük ihtimal vardır mutlaka açıklaması geç ödeme yada ücretli ek servis gibi şeyler.

faturalardan bakıyorum KDV ve ÖİV vergileri sürekli değişiyor bu ne biçim vergi sistemi anlamadım güya sabit fiyattı tarifeyi geçerken

• quote:

quote:

quote:

faturalardan bakıyorum KDV ve ÖİV vergileri sürekli değişiyor bu ne biçim vergi sistemi anlamadım güya sabit fiyattı tarifeyi geçerken

Demek ki başka şeylerde var onlarında vergisi binmiş faturaya tamamen bakarmıısnız vergileri falan geçin normal kullanımlar olarak neler var.Alt tarafında da ek kullanımları not eder.Caps koymak istemiyorsanız elle yazın tek tek.Maksat size yardımcı olalım nerde hata var bunu ortaya çıkaralım.Madem şikayetçisiniz enazından tespit edelim.Tespit etmeden sorunu çözemeyiz.Bende artmayan bu ücretin size ne gibi kastı olabilir ki sizde sürekli artsın değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 1 Ağustos 2010; 15:24:54 >

• Haziran ayı

ttnetin kazık faturaları

Temmuz ayı faturası

ttnetin kazık faturaları

kaç lira gelecekse onu söyleseler keşke ilk başta yalanın bini 1 para telefon ediyorlar 8 mb a kadar internetiniz hızlanacak tarifeye geçilsin mi vs . tamam dedik hiç bir hızlanma yok bu ne saçmalıktır.

Ayrıca 2 ay önce bir arıza olmuştu ve ttneti aradım durumu aktardım yani bir donanım hasarlıydı bana yetkililere bildirildiğini ertesi günü evde olmamı yetkililerin modemi vs .kontrol edeceklerini söylediler
    iyi tamam dedik 3.5 ay oldu daha ne gelen var ne giden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Şahin -- 1 Ağustos 2010; 15:55:00 >

• quote:

Haziran ayı

ttnetin kazık faturaları

Temmuz ayı faturası

ttnetin kazık faturaları

kaç lira gelecekse onu söyleseler keşke ilk başta yalanın bini 1 para telefon ediyorlar 8 mb a kadar internetiniz hızlanacak tarifeye geçilsin mi vs . tamam dedik hiç bir hızlanma yok bu ne saçmalıktır.

Ayrıca 2 ay önce bir arıza olmuştu ve ttneti aradım durumu aktardım yani bir donanım hasarlıydı bana yetkililere bildirildiğini ertesi günü evde olmamı yetkililerin modemi vs .kontrol edeceklerini söylediler

Faturalara bakarken sizin gözünüze birşey çarpmadı mı ? 2 faturada da gecikme bedelleri var.Kullanım ücretleri kısmına bakarsanız göreceksiniz zaten 50 likte 4 küsür tl gecikme bedeli var diğerinde de 1 küsür tl var.Yani faturalarınız normal siz gecikmeli ödemişsiniz önceki faturalarınızı ondan gecikmne bedelleri bu faturalara yansımış.Faturalarınızı son ödeme tarihinden önce öderseniz bu problemle karşılaşmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 1 Ağustos 2010; 15:57:22 >

• tamam onlara lafım yokta kdv öiv vergileri neye göre artıyor veya azalıyor ben bi tarafımımı da yırtsam 45 tl SABİT FİYAT bana gelmeyecek bu vergiler ne için değişiyor bunu açıklarsan aklımdaki soru işaretleri kaybolacak
  • quote:

tamam onlara lafım yokta kdv öiv vergileri neye göre artıyor veya azalıyor ben bi tarafımımı da yırtsam 45 tl SABİT FİYAT bana gelmeyecek bu vergiler ne için değişiyor bunu açıklarsan aklımdaki soru işaretleri kaybolacak

İyide vergilerdeki fark o gecikme bedellerine göre değişmiş toplanıyor farkında değilmisiniz ? iki faturanızın vergi eklenmiş halleri arasında ki farkta gecikme bedelleri arasındaki farkla eşit.Biraz toplama çıkarma yaparsanız anlarsınız.Çünkü gecikme bedelinin de net halini oraya koyup üstüne vergileri ekliyorlar.Adsl kullanımının net hali 36,84 tl misal o 2 faturada da aynı.Olayı değiştiren gecikme bedellerindeki fark.Siz faturalarınızı zamanında öderseniz 1 kuruş fazla gelmeden faturalarınızı ödersiniz.Siz herhalde gecikmelide ödesem bana 45 tl gelir sanıyorsunuz epey geç ödemişsiniz misal daha önceki faturayı ki 4 tl üstüne vergileride koyunca 5 tl civarı gecikme bedeli yansımış.Yoksa 45 küsür öderdiniz.

Hata yok faturalarda.

Zaten şurdan bile hesap edebilirsiniz normalde adsl kullanım ücretinin net hali 36,84 tl iki faturada da görülüyor bu miktarın % 18 ve % 5 ini alıp 36.84 tl ye ekleyince 45.31 tl gibi bir meblağ çıkıyor ortaya bu da 1 mbit limitsizin vergiler dahil hali.Yani sorun yok.Sorun tamamen sizin önceki faturalarınızı gecikmeli ödemenizden kaynaklı bunların üstüne eklenmiş gecikme bedelleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 1 Ağustos 2010; 16:14:15 >

• quote:

quote:

tamam onlara lafım yokta kdv öiv vergileri neye göre artıyor veya azalıyor ben bi tarafımımı da yırtsam 45 tl SABİT FİYAT bana gelmeyecek bu vergiler ne için değişiyor bunu açıklarsan aklımdaki soru işaretleri kaybolacak

İyide vergilerdeki fark o gecikme bedellerine göre değişmiş toplanıyor farkında değilmisiniz ? iki faturanızın vergi eklenmiş halleri arasında ki farkta gecikme bedelleri arasındaki farkla eşit.Biraz toplama çıkarma yaparsanız anlarsınız.Çünkü gecikme bedelinin de net halini oraya koyup üstüne vergileri ekliyorlar.Adsl kullanımının net hali 36,84 tl misal o 2 faturada da aynı.Olayı değiştiren gecikme bedellerindeki fark.Siz faturalarınızı zamanında öderseniz 1 kuruş fazla gelmeden faturalarınızı ödersiniz.Siz herhalde gecikmelide ödesem bana 45 tl gelir sanıyorsunuz epey geç ödemişsiniz misal daha önceki faturayı ki 4 tl üstüne vergileride koyunca 5 tl civarı gecikme bedeli yansımış.Yoksa 45 küsür öderdiniz.

Hata yok faturalarda.

Zaten şurdan bile hesap edebilirsiniz normalde adsl kullanım ücretinin net hali 36,84 tl iki faturada da görülüyor bu miktarın % 18 ve % 5 ini alıp 36.84 tl ye ekleyince 45.31 tl gibi bir meblağ çıkıyor ortaya bu da 1 mbit limitsizin vergiler dahil hali.Yani sorun yok.Sorun tamamen sizin önceki faturalarınızı gecikmeli ödemenizden kaynaklı bunların üstüne eklenmiş gecikme bedelleridir.

teşekkürler

• Önemli değil.

Diğer sınırsız kullanıyorum ama böyle böyle fatura geldi diyen arkadaşlar varsa dediğim gibi öncelikle faturalarını iyice incelesinler ne nerden eklenmiş diye.Mutlaka açıklaması vardır.Gördüğünüz üzere arkadaşın faturası tamamen gecikme bedellerinden ötürü yüksekmiş.Sizin faturalarınızın da mutlaka açıklaması vardır.

Kotalı kullanıcıya birşey diyemiyorum çünkü kotayı aşınca haliyle fazla fatura gelecektir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 1 Ağustos 2010; 16:37:05 >
  • quote:

Haziran ayı

ttnetin kazık faturaları

Temmuz ayı faturası

ttnetin kazık faturaları

6. ayda ödenmemiş fatura borcun yüzünden dostum öyle görünüyor..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.