Bildirim
Ttnetten kurtulup Turknete geçme
Collonil Waterstop 33030001008 ayakkabı kremi pürüzsüz deri 75 ml (0), Açık kahverengi, Ölçü Birimi : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B00GSR1O4U?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bölgenizde port azlığı var. Hattınızı kapatmadan direk geçiş yapacaksınız, yoksa VDSL portunuzu kaybedersiniz.
-
Bölgenizde VDSL port kalmamış, sistem otomatik ADSL veriyor, geçiş için portla beraber abonelik taşıma yapmanız lazım yoksa size gidip Turknet ADSL verirler sürünürsünüz -
Cevaplar harika oldu .Hemen başvuruda bulunuyorum şimdi nakil için :) -
Sakın iptal ettirmeyin Hizmetinizi taşıyın. Detaylar PM den..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 17 Ocak 2022; 20:51:10 > -
Merhabalar, sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. TurkNet olarak tüm kullanıcılarımıza ulaşabilecekleri maksimum hızları vermeye çalışıyoruz. İsterseniz size ulaşabileceğimiz GSM numaranızı isim ve soy isim bilgisi ile bana özel mesaj üzerinden iletin. Ben sizi aratarak daha detaylı bilgi verdirmeye çalışayım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turknet statik ip
- modemden cızırtı gelmesi
- pon ışığı yanmıyor
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- ev interneti başka operatöre taşıma
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- zyxel modem kurulumu
- turknet fiyat 2024
- internetim çok yavaş
- türk telekom port açma ücreti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X