Şimdi Ara

Tüccar olmak isteyenlere Taktikler & Öneriler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
27.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni yere carşaf gibi sericek tg bi kere önüme cıksa tgde görüşücez kim kimi yer sarıo o zman
  • cok güzel olmuş ellerine sağlık
  • çok teşekkürler güzel olmuş ama bence yinede lvl30 dan önce meslek pek mantıklı değil eğer yanınızda sizi korucak biri yoksa
  • züpper olmush emeğine sağlık.. bilmediğim ne çok shey warmısh.. xD
  • Hazırlayana helal olsun çok güzel olmuş.
  • Ben ÇoooK Beğendim Oyuna Yeni Başlayanlar için bir Kılavuz olmuşsun

Trşekkür Ederim Bilgiler İçin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLIS

Neye ban?
  • sabah saatlerinde ortalık sakinken trade yapmak en iyisi 1gidiş 1dönüş oh be trade tamamladım demesi güzel
  • 20-25 lvl adamda hp taş çatlasa 1600dür dedin ayıp ettin...2.4k hp var 27 lvl im

ayrıca herkes thief olamaz bunu da bilin taktiklerinizi öğrendik iyi oldu çok sagolun 32 den düşük arklar bna kervan çekerken pm atın ben sizi korurum 5yıldıs-4yıldız-3 veya 2 yıldız farkmaz ama 1 olmasın ya çok ezüq
  • saolguzel paylaşım için
  • Yemin Ederim Çok Şey öğrendim Bundan sonra :)En uzak en kıytı yollardan gitcem:):):) Ve Masterimla
  • harika olmuss tbr
  • arkadaslar cabal onlinela ilgilenen yokmu yaaa takas var takas silkroadda 30 level -cabal online 1 level
    lutfeeeeeen cok sıkılıom
  • ya bu arada mu online guselmiii ??? merak ediom şimdi oynasam dier oynadıım oyunları bırakırım

Tüccar olmak isteyenlere Taktikler & Öneriler
  • ya rreessiim nasıl konuluoooo uff herkes koymus ben koyamıom

Tüccar olmak isteyenlere Taktikler & Öneriler
  • çok güzel olmuş
  • o kadar güzel hortlatmışsın ki konuyu konu mu daha güzel yoksa hortlatman mı annayamadım..helal 15 numarasın..
  • ne var yani yararlı değilmi yani
  • güsel olmuş beni yakından ilgilendiriyor.çünkü kervan lvl 4 benim.bu bilgiler yinede iyi oldu.emeğe saygı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.