Şimdi Ara

Tudor sabote ediliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gecen hafta 2tane yediniz ilk yari. Ilk yari sabote ettiler. Ikinci yari da sabote etmediler ozaman.

Besiktas macinda da ikinci yari sabote ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cdemir kullanıcısına yanıt
    Hala buralarda olduğunuzu görmek güzel. Arada kaliteli kişilerin yorumuna denk gelmek iyi oluyor.
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    İste Türk futbolunun özeti yazdiklarinin altina imzami atarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Hala buralarda olduğunuzu görmek güzel. Arada kaliteli kişilerin yorumuna denk gelmek iyi oluyor.

Teşekkürler :)

Genelde sadece okuyorum. Arada yorum yapıyorum böyle ;)
  • sorunun teknik direktörlerde değil de bu çapsız yönetimde olduğunu daha ne zaman anlayacaksınız ?

florya ve riva'yi rezil etmek , avrupa şampiyonu olmuş basketbol takımını 3. lig seviyesine çekmek , diğer tüm branşlarda gözle görülür başarısızlıklar...

galatasaray spor klübünden bahsediyoruz beyler...

kolay değil böyle yönetmek. sonra guardiola'yı takımın başına getirsen ne yazar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

sorunun teknik direktörlerde değil de bu çapsız yönetimde olduğunu daha ne zaman anlayacaksınız ?

florya ve riva'yi rezil etmek , avrupa şampiyonu olmuş basketbol takımını 3. lig seviyesine çekmek , diğer tüm branşlarda gözle görülür başarısızlıklar...

galatasaray spor klübünden bahsediyoruz beyler...

kolay değil böyle yönetmek. sonra guardiola'yı takımın başına getirsen ne yazar ?

Yahu konuyu Tudor çerçevesinde açıp, sonradan yönetime bağlıyorsun ve diyorsun ki kimse bunu görmüyor mu ?

Kim yönetimi savunuyor ya ? Kim ? kimse...

Tudor konusunda savunmalar ve savunmak için çabalar artık insanların zekasıyla dalga geçmek oluyor.

Futbolcular sabote ediyor mu ? Evet ediyor, etmek zorunda kalıyor. Fakat mevzuyu öyle bir ele alıyorsun ki, Tudor müthiş işler yapıyor fakat futbolcular hop sen napıyorsun diyor :) Der gibi yazma...

Bu takımı 4-2-3-1 ile lige hazırlıyor ve başlatıyorsun, hatta ona göre transferler yapıyorsun. Bunun üzerine güzel verim alıyorsun, hem futbolcular hem taraftar takımı benimsiyor kabul ediyor. Herkes ne yapması gerektiğini biliyor.

Lakin ilk büyük maçında 3'lü defansa dönmek istiyorsun 7 8 haftadır 4-2-3-1 oynayan takıma yapıyorsun bunu, tabi cezasını çekiyorsun. Sonra tekrar eski sistemine dönüyorsun fakat bir anda çift forvete dönüyorsun, baktın olmadı tekrar eski sisteme ve yine en son 3'lü sisteme dönüyorsun. Bunlar yarım sezonda oluyor be kardeşim.

Bu tabloda futbolcuların adapte olmasını nasıl bekliyorsun ? Futbolcular ne yapacağını şaşırıyor.

Hiç kimse mantıklı bir argüman sunamadı yazmışsın, daha ne yazayım ? Yeter be kardeşim, sürekli ilgi çekmek için muhalefet etmeyi bırakın, madem tudor böyle müthiş adam onun gittiği takımı tutarsınız. Bi arada böyle Vitorcu vardı :)

• matrax33 kullanıcısına yanıt
    Ağzını topla. Şikayet ettim. Senin gibi dengesizlerle uğraşacak vaktim yok.
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    hacı sen futbol konuşma yazma çizme. senn zamanına da yazık senin yorumları okuyan bizim zamanımıza da.
  • cdemir kullanıcısına yanıt
    Kızma abi latife yapıyorum :)
  • Rahatladınız mı tudor düşmanları

• fatih terim lobisinin gücünü gösteren vaka

ulan adamı psikolojik baskı altına alıp buhrana soktular, futbolcular oyun oynamadı ne yaptı ne etti terimin arzusunu yerine getirdiler. şimdi sıra terimi ısrarla getirme tiyatrosunda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Tudorspor sen hala burda mısın? Kıçına tekmeyi vurduk senin Tudor’un :) Artık o nereye sen oraya

Sen kimsin ya seni ciddiye alan mı var? Zavallı bir işsiz güçsüz adamsın gelip burda ego tatmini yapıyorsun..

Ok Tudorspor. Ben işsiz güçsüzüm. Her hafta usanmadan 2-3 tane Tudor konusu açan sen değilsin benim ehehe

Bence artık konu açmayı bırak. Bu konu resmi Tudorspor konusu olsun, sen burada bütün sezon takıl. Karabük’e falan dönerse maçlarını yorumlarsın.

• quote:

quote:

quote:

Tudorspor sen hala burda mısın? Kıçına tekmeyi vurduk senin Tudor’un :) Artık o nereye sen oraya

Sen kimsin ya seni ciddiye alan mı var? Zavallı bir işsiz güçsüz adamsın gelip burda ego tatmini yapıyorsun..

Ok Tudorspor. Ben işsiz güçsüzüm. Her hafta usanmadan 2-3 tane Tudor konusu açan sen değilsin benim ehehe

Bence artık konu açmayı bırak. Bu konu resmi Tudorspor konusu olsun, sen burada bütün sezon takıl. Karabük’e falan dönerse maçlarını yorumlarsın.

Tamam öyle yaparım...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.