Şimdi Ara

...TÜKENDİ... TRENDYOL 100/40 TANE 15 TL - STOK:3 >HIZLI VE GÜVENİLİR< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    iyi de bu alt limitsiz kupon, hoşgeldin çıkmadan müşteri memmuniyeti olarak gelen alt limitsiz 25 kuponlar 12,5-15 arası gidiyordu. dün 2 liraya satılan kupon bugün 10 liraya satılmaz tabi ama hoşgeldin olayı bittiyse bu fiyatlara satılacak sonuç olarak.

fiyatın çok düşmesinin sebebi de 1000 kota olması, en çok ben satayım diye 10 tanesini 10 liraya falan verenler vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Aralık 2020; 13:16:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

iyi de bu alt limitsiz kupon, hoşgeldin çıkmadan müşteri memmuniyeti olarak gelen alt limitsiz 25 kuponlar 12,5-15 arası gidiyordu. dün 2 liraya satılan kupon bugün 10 liraya satılmaz tabi ama hoşgeldin olayı bittiyse bu fiyatlara satılacak sonuç olarak.

fiyatın çok düşmesinin sebebi de 1000 kota olması, en çok ben satayım diye 10 tanesini 10 liraya falan verenler vardı.
    müşteri memnuniyeti kuponunun piyasası hakkında bilgim yok ama doğrudur. Bana kalırsa dediğim gibi 1-2 tlden satmak yerine en başından beri en azından 4-5 tlye satılsaydı kimsenin şuan böyle şikayetçi olacağını düşünmüyorum bu kuponlar 15tlye satılsada alanı çıkar nede olsa 25 tl indirim yapıyor kafadan 10 tl indirim eder zaten
  • R10 üyeliğim var. Bazı konularda alt limit koymuşlar. Mesela logo yaptırmak minimum 50 TL. Daha ucuza yapılmasın kalite artsın diye sabit fiyat belirlemişler. Ucuza satan ceza alıyor. Burda herkes 4-5 TL ye satabilecekken herkes 1.5 TL ye satıyor. Sadece kuponu alan kazanıyor. Satanın emeğine değmiyor. Bazı insanların vakti 1 tl kadar ucuz demek ki o fiyatlara düşmesine neden oluyorlar. Luck runs hocama katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luck runs out kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar neden yapmadiysak
  • Kampanya bittiyse iyi oldu böyle. Her fırsatta çek satıcılarına sallayan, 5 dk geç cevap verince tatava eden, binlerce liralık alışveriş yapıyormuşcasına 25 kuruş pazarlığı eden, satılan hesabın direk şifresini değiştiren arkadaşlar trendyoldan artık normal fiyattan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
  • bbillybutcherrx kullanıcısına yanıt
    +1. Ayrıca yarın tavan yapacağı söyleniyor arkadaşlar, ben 100 lot aldım bile
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    arz fazla talep az ise fiyat düşer şimdi arz azaldı fiyat da arttı

• Bu kuponlar birden nekadar yükseldi helal olsun size
  • Trendyol varmı

• Kupon var mı

• PM'den dönüş yapıldı
  • Herşeyde geçer mi
  • kupon mevcutmu ?
  • DM'den dönüş yapıldı.
  • Kupon var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanslan -- 31 Aralık 2020; 17:54:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.