Şimdi Ara

Tükendi Xiaomi Mi 8 128 GB Siyah Cep Telefonu (İthalatçı Garantili) Trendyol 2.319 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
2.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı yardımdan sordum mail ile dönüş sağladılar

• Ben iptal yaptım

• Iptal ettirip kupon falan istemek lazım bence, ya da gondermelerini sağlayıp geri dönüş yaptıralım, üçkağıtçılar ya...

• Ulen serefiszler lite olsa, lite im fiyati ne zaman 3400 lira olmus da o paradan 2400 e düşmüş, Assaglik adamlar. Yuklenin beyler bu iğrenç satici ile çalışmanin bedelini trendyol ödesin, iyice cocuk oyuncagi yaptılar ya

• Trendyol ile dün yazismamda mi 8 yollanacağı söylenmisti. İzleyelim bakalım, eğer lite yollayacaklarsa firmaya zarar vermek adına bende bütün yolları kullanmayı düşünüyorum

• Ben canlı desteğe sordum farklı bir ürün gelirse napıcam diye. Kargocuya tutanak tutturun dedi. Uğraşmamak için ben iptal yaptım.Bilginiz olsun.

• Iptal yapmayın beyler firma ile ugrasalim derim, hem trendyol hem ceppaket ile, ulen 2400 e lite diyor, bir de ithalatci garantili, köylü kurnazlari sizi. Gondersinler elinize gelsin trendyoldan hesabini soralim
    .

• Mahkemeye verin arkadaşlar, hatta telefonu başka mağazadan alacağınızı ve aradaki fark için icra takibi yapacağınızı yazın trendyola. Ben başka bir ürün için hepsiburada'ya fiyat doğru mi diye sordum. Doğru dedikleri için sipariş verdim. Sonra iptal edildi. Göndermeyeceklerini anlayınca da ürünü başka internet sitesinden aldım ve aradaki miktar için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Sonuç lehime çıktı. İtiraz etmediler ama ödeme yapmadılar. İcra takibi ile tahsilat yaptım. Avukat da 400 lira civarı almıştı bu takipten.
  • arkadaşlar bende dün migrostan mi 8 aldım 2999TL ye bugün aradılar. Yok efendim bir kişi almış o da bozuk olduğu için iade etmiş o gözüküyormuş stokta. Halbuki 2-3 adet bile sipariş versen alabiliyorsun stokta yok demiyor. Şimdi fiyatlar 500-600 artmış bu konuda nasıl bir hak talebi yapabilirim.
  • Benim ürün kargoya verilmiş bakalim ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTsubasa483

Benim ürün kargoya verilmiş bakalim ne olacak
    Benim üründe kargoya verilmiş. Müşteri hizmetleri aradı, ürün ismi yanlış girilmiş, muhtemelen farklı ürün gelecek dedi. Bakalım ne gelecek

• hakkan058 H kullanıcısına yanıt
    Fiyati da mi yanlis girilmiş 3400 yerine 2400
    Tükendi Xiaomi Mi 8 128 GB Siyah Cep Telefonu (İthalatçı Garantili) Trendyol 2.319 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 3 Mayıs 2019; 10:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

Mahkemeye verin arkadaşlar, hatta telefonu başka mağazadan alacağınızı ve aradaki fark için icra takibi yapacağınızı yazın trendyola. Ben başka bir ürün için hepsiburada'ya fiyat doğru mi diye sordum. Doğru dedikleri için sipariş verdim. Sonra iptal edildi. Göndermeyeceklerini anlayınca da ürünü başka internet sitesinden aldım ve aradaki miktar için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Sonuç lehime çıktı. İtiraz etmediler ama ödeme yapmadılar. İcra takibi ile tahsilat yaptım. Avukat da 400 lira civarı almıştı bu takipten.
    bu yöntemi yapın beyler. ben hepsiburada için buna benzer işlem yapmıştım. icra gideceğini anlayınca resmen yalvara yalvara istediğim monitörü vermişlerdi :)))
  • Gönderici firma olan ceppaket ile görüştüm. Bizim zaten mi8 satışımız yok dedi. Biz trendyolda mi8 lite satışı yapıyoruz dedi. Yani yarın mi8 gelme ihtimali yok gibi bisey

• Satış sözleşmesinde ne yazıyorsa onu göndermek zorunda değiller mi? Sıcak fırsatlarda dolaşan forumdaşlar ne zaman bu kadar çabuk vazgeçer oldu, hakkınızı arayın, daha önce yine trendyol üzerinden başıma geldi ama faturayı dahi farklı ürün için kesmişlerdi zaten içime sinerek almamıştım direkt iade ettim. Onda da iade sebebi olarak hatalı ürün işaretlemiştim süreç uzayınca yaptığım görüşmelerde teyit alınıyor vs dediler biraz bastırınca bir haftanın sonunda konuşmanın gerçekleştiği gün iadem yapıldı.

• Ben de müşteri hizmetlerine sordum teyit etmeleri için. Size mail ile dönüş yapacağız dediler. Gelen mail aşağıdaki gibi. Lite modeli gönderilmişse bu maili delil olarak kullanabilir miyim arkadaşlar?

Tükendi Xiaomi Mi 8 128 GB Siyah Cep Telefonu (İthalatçı Garantili) Trendyol 2.319 TL

• Pes etmek yok ben uzatacagim bu isi, 3400 liralik telefon bin lira yazilsa tamam hata da, 3400 yazip ustune çarpı çekmek bildiğin kasit, yanlis yazim degil

• Tamda tahmin ettiğimiz gibi mi8 lite geldi. Bunların hepsi üçkağıtçı firma. En iyisinin ........

• Bana da mi 8 lite geldi. Ne yapmamız gerekiyor arkadaşlar resmen dalga geçiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.