Şimdi Ara

tüketici hakem heyeti çok saçma bir mesele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben dün tüketici hakem heyetine başvurdum telefon 4 kere servise gitti aynı sorundan ve halada aynı sorunlar mevcut başvurduktan sonra bilirkişiye gönderdiler beni ve bilirkişi telefonu inceledi ve sorunlu oldugunu fabrikasyon hatası oldugunu rapor edecem dedi ben tüketici hakem heyetine başvururken telefon satış sözleşmesi tutanak ilk sahibinin hesabına parayı yatırdıgıma dair makbuz ve ilk sahibinin göndermiş oldugu kargo fişiyle birlikte fatura servis formlarını felan hepsini teslim ettim ben ilk sahibine 500 tl yatırıp aldıgımdan dolayı bana 500 tl iade edilirmiş fatura tutarı 1099 tl bu iade edilmezmiş 500tl iade edilirmiş böyle bir saçmalık varmı anlaşmazlık tutarına 500tl yazdı başına gelen varmı acil yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire06

arkadaşlar ben dün tüketici hakem heyetine başvurdum telefon 4 kere servise gitti aynı sorundan ve halada aynı sorunlar mevcut başvurduktan sonra bilirkişiye gönderdiler beni ve bilirkişi telefonu inceledi ve sorunlu oldugunu fabrikasyon hatası oldugunu rapor edecem dedi ben tüketici hakem heyetine başvururken telefon satış sözleşmesi tutanak ilk sahibinin hesabına parayı yatırdıgıma dair makbuz ve ilk sahibinin göndermiş oldugu kargo fişiyle birlikte fatura servis formlarını felan hepsini teslim ettim ben ilk sahibine 500 tl yatırıp aldıgımdan dolayı bana 500 tl iade edilirmiş fatura tutarı 1099 tl bu iade edilmezmiş 500tl iade edilirmiş böyle bir saçmalık varmı anlaşmazlık tutarına 500tl yazdı başına gelen varmı acil yardım

2ci el galiba telefon ama garantisi var?Siz kaç para ödediniz telefona?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben telefona 500 tl ödedim ilk sahibinden aldım fatura vatan computer ve tutar 1099tl aldıgıma dair cep telefonu satış sözleşmesi tutanak var ve ilk sahibinin bana telefonla birlikte gönderdigi satış sözlesmesi tutanak kargo fişi var ve onun hesabına yatırdıgım mabuz var 500 tl hepsini verdim bu şekilde söylediler 1099tl değil 500 tl iade alırsın diye böyle saçmalık olrmu
  • quote:

ben telefona 500 tl ödedim ilk sahibinden aldım fatura vatan computer ve tutar 1099tl aldıgıma dair cep telefonu satış sözleşmesi tutanak var ve ilk sahibinin bana telefonla birlikte gönderdigi satış sözlesmesi tutanak kargo fişi var ve onun hesabına yatırdıgım mabuz var 500 tl hepsini verdim bu şekilde söylediler 1099tl değil 500 tl iade alırsın diye böyle saçmalık olrmu

Biraz saçma.olmuş dediğiniz gibi.

• sizin başınıza geldimi böyle bir olay
  • quote:

sizin başınıza geldimi böyle bir olay

Gelmedi.

• napmam lazım ya valla kafam karışık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.