< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüketici Hakem Heyeti Süreç (2. sayfa)
-
-
Rica ederim hocam. Operatörlerden hizmet alarak mobil imza da kullanılabilir çok daha düşük maliyetle; başlıkta yazılanlardan faydalanacak arkadaşlardan benim gibi süreci elektronik ortamda halletmek isteyenler için belirtmek istedim.
-
Bu başlık altında sizin anlattıklarınızdan pek çok kişi faydalanacaktır hocam hiç şüpheniz olsun. Yıllar sonra bile biri ttnet ve tüketici hakem heyeti süreci hakkında bilgi sahibi olmak istediğinde bu konu parıl parıl parlayacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüketici hakem heyeti lehime karar verdi ve ttnet'in itiraz süresi geçti. Bu iş bitti. İlk mesaja karar formunu ve süreci ekledim. Yardımların için tekrar çok teşekkür ederim hocam. Sen olmasan icra olayında ne yapacağımı bilemezdim @penguinn
-
aynı durumda şuan vodafonenet ile yaşıyorum 1275 tl cayma bedeli çıkarmış bana neye istinaden artık bilmiyorum... dandirik bi jetfatura ödeme sistemi var 1 ay giremediğim oluyor siteye.. Abonelik sözleşmeniz ve bu sözleşmelere bağlı taahhütleriniz, abonelik sözleşmesini imzaladığınız tarihten sonra en geç 3 ay içerisinde görüntülenebilir duruma gelecektir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. böyle bir yazı alıyorsunz.. tam şark kurnazı bunlar hakem heyetine başvuru yaptım sonuç savunma istendi diyor beklemedeyim
-
24 aylık taahhüt vardı 1 yılı dolmuş 7 ay mı ne kalmış. Ayrıldım 1000tl küsür ceza kesti ttnet. Hakem heyetine başvurduk (online çalışmadı! Ne hikmetse) elle başvuru yaptık.
1 yıl geçti yeni karar çıktı, uygunsuz bulmuşlar para iadesini.
Hakem heyetine bak sen.
Kimi kime şikayet ediyoruz ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niçin ayrılmıştınız hocam? Ayıplı/kusurlu hizmet vb sebepleriniz var mıydı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Internet sürekli kesiliyordu. Dsl işte. Fiber evime kadar geliyor ona geçtim farklı firmaya. Neyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Türk telekom taahhüt nedeniyle 3 bin küsür cayma bedeli yansıtıldı
Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaptım, sorum şu,
THH nin kararını bekleyene kadar, faturayı ödememeli mi, yoksa icra zart zurt işleri ile uğraşmamak için ödeyip, lehime karar çıkarsa geri alabilir miyim,
Ne tavsiye edersiniz
-
Öncelikle Türk telekoma itiraz talebiinizi iletin sonuç alamadıysanız tüketici mahkemesine başvurun. İtiraz talebi eğer Türk telekom'a iletmemişseniz size fatura edilen tutarı kabul etmiş sayılırsınız.
Parayı ödemelisiniz. Karar çıkana kadar size çünkü tanzim için işlemler başlatılır. Hukuk bürosuna aktarılırsa avukatlık icra vs giderleri eklenir ödeyeceğiniz meblağnın üzerine. THH sizin lehinize karar vermesi durumundan ödeme yapmış olduğunuz tairih itibariyle yasal faiz oranlarıyla tarafınıza iade edilmesini sağlayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 3 Ocak 2025; 17:16:55 > -
Cevabınız
Teşekkür ederim
Ofise gittim itiraz için ama benden itiraz dilekçesi falan almadılar ödemek zorundasınız deyip kestirdi
Dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X