Garanti bankasından Az önce avans hesaptan 2.99 oranıyla 3 ay vadeyle taksitli nakit avans kullandım. (Kişiye özel) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivyalı_Geralt1 -- 23 Ağustos 2024; 16:24:31 > |
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (833. sayfa)
-
-
Ziraat avantajlı digital kredi veriyor . 3.99 dan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4.79 bende oran. Yeni müşteri oldunuz siz galiba.
-
Sabahleyin sms geldi 4.79 oranla 12 aya kadar taksitli nakit avans kullanabilirsiniz diye. Taksitlendirme işlemine bakarken öylesine 3 taksit seçtim 2.99 oranı görünce nakit avansı kullandım. Uzun süredir avans hesabı kullanmıyordum belki kişiye özel vermişlerdir.
-
Aynen olabilir. Güzel oran hayırlı olsun
-
Teşekkür ederim.
-
Bana 5 orandan veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 23 Ağustos 2024; 16:12:33 > -
25 bin TL mi veriyor ?
-
Üst limitin ne kadar olduğunu bilmiyorum hocam. Benim avans hesap limitim 10bin tl olduğu için 10 bin tl kullandım.
-
Merhabalar. 200 bin lira ihtiyacımız var ama 24 ayda ödememiz lazım. Aynı veya farklı bankadan 100 bin + 100 bin çeksek olur mu, buna izin verirler mi?
-
Kredi puanınız uygunsa çekebilirsiniz. Her bankanın kendi içinde limiti var 50 bin 36 ay 100 bin 24 ay diye.quote:
Orijinalden alıntı: hayalci79Merhabalar. 200 bin lira ihtiyacımız var ama 24 ayda ödememiz lazım. Aynı veya farklı bankadan 100 bin + 100 bin çeksek olur mu, buna izin verirler mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi o zaman, teşekkürler 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben iki bankadan aynı anda çektim.Hatta diğer bankalarda sırada bekliyor kredi vermek için
-
Teşekkürler hocam. Bugünlerde sık sık kredi mesajları gelmeye başladı nedense. Belki internette çok araştırdığım içindir.
İş Bankası'ndan taşıt teminatlı araç kredisi mesajı geldi, 100 bin lira üzerine 24 veya 36 ay kredi veriyorlarmış. Faiz oranını bilmiyorum ama..
-
Arkadaşlar Garanti bana 3.99’dan 100 bin kredi veriyor. Oran piyasa şartlarında uygun sanırım değil mi? Bir de hayat sigortası geri alınabiliyor mu?
İhtiyaç varsa oran uygun. Sigorta geri alınabiliyor. Uygulamasından poliçe iptal üzerinden ilerliyorsunuz, 4 güne yatıyor iade.quote:
Orijinalden alıntı: Delpo41
Arkadaşlar Garanti bana 3.99’dan 100 bin kredi veriyor. Oran piyasa şartlarında uygun sanırım değil mi? Bir de hayat sigortası geri alınabiliyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oran oyunu olabilir bunu anlamak için diğer bankalarla karşılaştırın toplam geri ödeme ben çok rast geldim
örnek
a bankası 3.99 oran toplam ödeme 180bin
b bankası 4.25 oran toplam ödeme 173bin
gibi dikkat edin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kontrol ettim hocam 100 bin 24 ay geri ödeme 173 bin şeklinde çektim.
İng de iyice şeysini çıkarmış her ay 12 bin harca diyor.
-
Sacmalamislar iyice
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X