Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: -PoseidoN- Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.530
Cevap
971
Favori
2.704.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
Giriş

Müşteri özelinde tanımlama olduğu için kredi tutarı vadesini söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.faiz oranında daha düşük fiyatlama yapabiliyoruz bazen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paramedik86 P kullanıcısına yanıt

Korkacak bir durum yok mobilde mesela 4.85 faiz görüyorsunuz bazen sistemsel daha düşük tanımlı olanı seçebiliyoruz.kredi tutarı vade ve müşteri özelinde değişkenlik gösteriyor.

• labidu kullanıcısına yanıt

anladım teşekkür ederim hocam. karar vereyim de bi ne yapacağıma size yazayım.

• Bugün 48.000 tl 32 ay vade 3,64'ten çektim mecbur olarak. Sigorta cayma talebi oluşturdum garanti bankasın'dan bakalım ne zaman arayacaklar. Kredi Kartı yapılandırma için çektim aslında, aylık 300 tl ödemem yükseldi ama sicilde yapılandırma görünsün istemiyorum artık.

• Araştırmalarım sonucu fibabankayı uygun gördüm şuan. 250bin 24 ay vade ile 3.32den veriyor. Ama cep telefonu sigortasi ve hayat sigortası kesintisi yapıyor ele 232 civarı geçiyor. Sormak istediğim fibadan bu ürünleri iptal ettiren oldu mu , ediliyor mudur
    Teşekkürler

• on banktan sigortayı geri alan oldu mu??

• Bana da kredi lazım da belki Ramazana özel kampanya yapan vs olur diye bekliyorum. Geçen aylarda Garanti 2,50'den vermişti. Yine buna benzer bir oran olsa iyi olacak.

• incebellicambardak İ kullanıcısına yanıt

Evet ayrı ayrı MH ve uygulamadan oluyor

• Opt kullanıcısına yanıt

Hocam sikayetvarda hayat sigortası vb iptal olunca faizin ve geri ödemenin yukseltildigiyle ilgili sikayetler var, o yüzden emin olamadım

• Opt kullanıcısına yanıt

Valla son kursunu attin fibaya.

250 3.24 ten aldim sozlesmeyi detayli okudum

Police iptal edilirse oran artar bilgisi yok ona guvenerek cektim sikayet vara yazdim kem kum ettiler sonuclandiramadilar edevletten yazdim sozlesmede bilgi yok ustune dusulurse alinir

• 
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.