Şimdi Ara

***TÜKETİCİ YASASI DER Kİ*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: OnKaPLaN

bilgisayar sektöründe daha çok teknik servisler ile ilgili hükümler bizi tatmin edecektir.

arkadaşlra blki daha önce benzerlerini çok duydunuz blki ama başım açok ilgnç bi olay geldi....

ank.da çankayadaki teknosadan geçen sene 300ytl değernde jbs marka hoparlör seti aldm bunlar küçük değil büyük kolanlordan 5 adet toplamda
    ön kolonlar 1,5m uzun merkez yatay olanalrdan, boyutlar gözünüzün önünde canlansn diye diyorum,
    ben yaklaşk iki ay kullandktan sra bi gün yiğenm basların ortasnda bulunan tiz kısmına bu ne diye parmağını sokunca
    hoparlörün tizleri gitti ani öndeki tek kolonun....

bnde kolonu ambalajına koyupğ değim yerndeyse hamal misali arbam olmdğı için izmir cad.teknosa ya götürdm(kızılayda oldğu için çankayadan çok daha yakn bilmeyenler için sölüyorum)

bana ordan vay efendm çankayaya götüreceksn filan dediler, ısrar ettm tartştm hatta neredyse kavga edecektm bu gibi durumlrda çabk sinirlenrm ve asla susup çekp gitmem
    ,
    neyse izmr cad. teknosa da ürünü garantiye göndermeyi kabl ettiler, fima beyaz bil. ist.da,
    bnde tamam dedm 15güne dönş yapılacak dediler...

1hfta snra uğrdm(bi hfta içinde kaç kere aradğımı sölemyrm) bnm kolon yolda kargo sırasnda hasar görmiş ve de kullanılamaz hale gelmş,
    ne olacak dedğimde bana prosedürlern hallomasını bekliyoru tutanak filan gibi, snra size sıfırını verecelkler dediler bnde açıkçası sesimi çıkarmadm sıfırı geleceği için, velhasılı kelam yaklaşk 1ay snra kolon geldi(tabi bu arada beyaz bilg. ve de teknosayla kaç kere görüştm bilmyrm ama az uğraşmadm)
    ben sevine sevine kolonu aldm yine hama gibi sırtımda kolumla molumla taşıdım eve tekrar, evde kolonu açnca şok oldum tabi,
    kolon ayn bnm bozulan kolon gibi ses veriyodu, hatta içinden kırık prça sesi geliyosu şangur şungur....

tekrar aldm teknosaya gittim, vay efendm yolda düşürmşsünzdr filan dediler, dedm kndi elleimle taşdm diynce, bi şey diyemedler ve de tekrar beyaz göndermeye razı oldular ve tekrar gönderildi bnm talihsiz kolon(gerçi bnde öle oluyorm ama nyse)

nyse yaklaşk bi ay snra tekrar geldi bizm kolon ama bu sefer de sadecee tiz kısmı değiştirilmş olarak ve de oraya bi koruma takılmş olarak, yani diğeri ile aynı görünmde de değildi artk,

ben bu sefer kolonu direk götrmeyp denemlrini sitedm teknosadan ve bu sefer normldi alıp eve gittim ama bu seferde ambalajı tam açınca şok oldum,
    kolon hasarlydı darbe almştı tekrar solğu teknosada aldm, tabi bana orda yine problem çıkardılar vay efendim sen çankayadan aldn niye buraya getirdn biz zornlu değilzki artk filan dediler, bnde ben türkiyede teknosanın olduğu her yerden hak talep edebilirim diyince, koona tekrar ist. yolu görndü,
    bu arada kolondan ank.da olsa beyaz verecek ama teknosanın elnde hiç kalmamş,

beyaz bilgisayar bu sefer benden kolonların hepsini istedi,
    kndileri bana tüm kolonu set olarak sıfır olark direk adresime göndreceklerdi, bnnde kabul eder gibi oldm ama etmedm
    nyse ben bu sefer ist.da teknosanın müşteri temsilceleri ve de beyazı müşt. temsicileri ile birebir görüşüp durumu aktardm ve de artk yasal yolara başvuracağımı söyledm,
    böyle diyince hemn çözm buldular vede para iaddesi yaptıalr tabi ki binlerce özür dileyerek,
    valla cebimi bile bulup beni defalarca aradıklarını bilirim

böyle işte, çok başım ağrıdı, teknosa dan bi daha alltın olsa almam,
    ama gördm kü kuyruklarına basnca çok güzl yola geliyolar,

• SAĞOL ÇOK AYDINLATICI BİR BİLGİ
  • Üst konu olmadı mı hala
  • sağlık olsun .......

eksik çok....tam metni bulabilir isem (mevzuatı) eklerim.
  • arkadaşlar ben tüketici kanunu şimdi buldum ve çıktısınıda aldım nette var bence herkes okumalı hakkımızı bilelim ve sonuna kadar arayalım üst konu olmasıda bencede çok önemli forum üyelerinin duyarlılığını gösterir ve birbirimize örnek oluruz saygılarımla
  • güzel bilgiler saol
    yaklaşık 3-4 hafta önce microsoft klavye seti aldım yükleme menusunde türkçe yok madem türkiyeye satıoyusn Korsan klavyede alamayız türkçesinide yapsana ingilizcem var ama yinede o kdar para ödüyoruz hakkımızı almalyız
  • arkadaşlar haklısınız....hakkınızı kimseye yedirmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.