Şimdi Ara

TUL VTX 3D HD4870 149$ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tul vtx sadece rusya ve turkiye pazarina daha ucuz fiyata urun sunmak amaciyla powercolor tarafindan kurulmus, maliyeti de dusuk yani, avrupali yada amerikali kaladar para yok bizde ondan boyle bi strateji uygulamislar :P...garantisi varmi var, 4870 mi 4870, arkasinda da powercolor var, almamak icin neden yok...
  • PCB komponenet kalitesi nedir acaba kullanan arkadaşlardan yorum alalım.
  • 512mb 4850 Vapor-x'e 250 lira vereli 1 ay oldu şimdi olsa bu kartı alırdım
  • tul x1950pro kullanan kişiler var ve onlar bana bir sorun yaratmadıklarını söyledi kullananlarda call of duty2 zero toleranxe clanı TUL VE POWER CUP (2006-2007) KATILDILAR oradan TUL X1950PRO KAZANDILAR ve hala kartı kullanıyorlar
  • bekleyin dx11 arifesinde daha bircok kartın fiyatı dusecek..
  • Siparişini iki gün önce vermiştim ve dün kart kargoyla elime ulaştı, Nova kartı aynı gün kargoya veriyor. Pek inceleme fırsatım olamadı fakat şunu söyleyebilirim kartın soğutması yeterli 80 C üzerini görmedim daha Kartın, standart 4870 fen farkı olarak gpu hızı 770 mhz olarak geliyor. Yalnız bir eksisi kutu içeriği yetersiz bu fiyatada o kadar olacaktır herhalde. Katrtın içerisinde molex güç dönüştürücüler(1 adet bile) yok alacak arkadaşlar kendini ona göre hazırlamalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

Şaşırılıcak bir durum yok, ATI firması geçtiğimiz aylarda iki kez 4800 serisi kartlarda indirim yapmıştı. Bu indirimler ilk etapta ülkemiz elektronik piyasasına yansımadı.
    TUL 4800 serisi sanırım son bir hafta içerisinde ülkemize giriş yaptı. ucuz seviyelerden satılmasının sebebi budur. Yani bizler aslında bir ay önce yapılmış indirimi yeni yeni hissediyoruz
    eğer ebay gibi uluslararası alışveriş sitelerini takip ederseniz uzun bir süredir XFX, Evga gibi markaların da aynı fiyat seviyelerinden satıldığını görürsünüz.

ÖRNEĞİN HD 4870 1GB modeli tıkla

Ebay ile türkiyedeki fiyatlar aynı olamaz zaten, malum yüksek vergiler ve yüksek distibritör karlılığı..

• yalnız zengin bir kutu içeriği beklmeyin cf. köprüsü yok mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 11 Temmuz 2009; 18:40:47 >
  • bununla ilgili araştırma veya bilgi sahibi olan kimseler varmı acaba ?? neyin nesidir neden bu kadar ucuzdur ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: eccifb

bununla ilgili araştırma veya bilgi sahibi olan kimseler varmı acaba ?? neyin nesidir neden bu kadar ucuzdur ??
    Verilen cevaplarda yazıyor zaten neden okumadınız? TUL Powercolor'un sahibi veya Powercolor TUL'un sahibi burası belli değil fakat Powercolor kaliteli marka burası belli. Yani TUL'un kartları da güzel, kaliteli ve fiyatları ucuz tek kötü yanı kutu içerikleri zayıf.
  • haklısın dikkatsizlik ettim... fakat bir sorum olacak kutu içeriğinden beklenti nedir? kartı versin sürücü cdsi çıksın yetmiyormu ?? sihirli cin çıkmasını bekleyenmi var yoksa ?( kimse alınmasın lütfen sadece latife yapmak istedim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eccifb

haklısın dikkatsizlik ettim... fakat bir sorum olacak kutu içeriğinden beklenti nedir? kartı versin sürücü cdsi çıksın yetmiyormu ?? sihirli cin çıkmasını bekleyenmi var yoksa ?( kimse alınmasın lütfen sadece latife yapmak istedim)

Aynen öyle, kart ve cd çıksın ben başka bişi istemem. ama bazı arkadaşlar varki illa dört dörtlük her şeyi tam olacak istiyor, onun için de gider 50$ fark verirsin asus gigabyte alırsın. Arıca crossfire köprüsü sapphire lerde dahi çıkmıyor, hatta bazı sapphire modellerinde molex kablo da çıkmıyor (örneğin 4830).
    Yani bi kablo olayını bu kadar abartanlara sesleniyorum "abartmayın".

• Aslında bu tip indirimlerin sıkça olması gerekir ama ülkemizde ki satıcılar maalesef indirim yapmıyor yeteri kadar.
  • Fiyatların inmesi gayet güzel. Ama 4850 gibi bir kart hala her oyunda iş görüyor...
  • Nası yani :S TUL vtx 4890da da mı cf köprüsü çıkmıyor :Shttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4855
  • Böyle tanınmadık markalardan uzak durulmalı bence,çünkü arkasında powercolor var denmiş fakat böyle yan kuruluşlar genellikle maliyeti düşürmek için kurulurlar ve mesela powercolor adı altında daha kaliteli bileşenler kullanılır çünkü markanın zarar görme ihitmali vardır fakat tul vtx zarar görsede farketmez çünkü sadece türkiye ve rusya'da var olan bir markadır ve maliyet düşürülmek için daha kalitesiz bileşenler kullanılır.Bana kalırsa 10-20 dolar daha fazla verin bilindik markalara yönelin,ayrıca yeni nesil kartlar 2-3 aya kadar gelir bu kartların fiyatları daha da düşecekitr.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

Tul , Powercolor un sahibidir , yani eski saglam bir marka.
    Tr de Palit gibiF/P bir devrim hazırlanıyor , Tul Fiyatarı cazip olacak.

Kart alacak olan degerlendirebilir hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoNGBoLT

Nası yani :S TUL vtx 4890da da mı cf köprüsü çıkmıyor :Shttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4855

Hacı başlık 4870 başlığı ne bilek 4890 da çıkıyomu çıkmıyo mu... Bilgi vermek için söledik sadece, benim işime yarayıp yaramadığından değil zaten olsada kullanmam da millet takılmış cf. köprüsüne, 4870 512 mb ' da çıkmıyor, hani alacak olanlara bilgi niyetinde , şahsi fikrim ben zaten cf. yapmayı düşünmüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: atabanli

Böyle tanınmadık markalardan uzak durulmalı bence,çünkü arkasında powercolor var denmiş fakat böyle yan kuruluşlar genellikle maliyeti düşürmek için kurulurlar ve mesela powercolor adı altında daha kaliteli bileşenler kullanılır çünkü markanın zarar görme ihitmali vardır fakat tul vtx zarar görsede farketmez çünkü sadece türkiye ve rusya'da var olan bir markadır ve maliyet düşürülmek için daha kalitesiz bileşenler kullanılır.Bana kalırsa 10-20 dolar daha fazla verin bilindik markalara yönelin,ayrıca yeni nesil kartlar 2-3 aya kadar gelir bu kartların fiyatları daha da düşecekitr.

Malzeme kalitesi iki markada da aynı..

• quote:

Orjinalden alıntı: atabanli

Böyle tanınmadık markalardan uzak durulmalı bence,çünkü arkasında powercolor var denmiş fakat böyle yan kuruluşlar genellikle maliyeti düşürmek için kurulurlar ve mesela powercolor adı altında daha kaliteli bileşenler kullanılır çünkü markanın zarar görme ihitmali vardır fakat tul vtx zarar görsede farketmez çünkü sadece türkiye ve rusya'da var olan bir markadır ve maliyet düşürülmek için daha kalitesiz bileşenler kullanılır.Bana kalırsa 10-20 dolar daha fazla verin bilindik markalara yönelin,ayrıca yeni nesil kartlar 2-3 aya kadar gelir bu kartların fiyatları daha da düşecekitr.

Bence bu ülkede markadan çok ürünü ithal eden firmaya bakmak lazım. Biz bu forumda ne sapphire alıpda rezil olanları gördük.
    TUL VTX 3D markasını Çözüm Bilgisayar getiriyormuş, bu firma hakkında hiç kötü bir yazı görmedim bi kere de işim düşmüş idi, foxconn anakartım bozulmuş aldığım firma kapanmıştı. götürdüm çözüm e adamlar baktılar arızalı hemen alıp oradan yenisini verdiler. öle 30 gün bekleme falan olmadı çok da memnun kalmıştım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.