Şimdi Ara

tulpar 4.1 gtx 970m sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bazılarınız bilirhttp://www.userbenchmark.com/ adındaki sitede dünyanın her tarafından kullanıcılar donanımlarını test ediyor ve sonuçlar siteye kaydediliyor. bu sayede sizin cihazın muadillerine göre daha iyi mi kötü mü olduğu hakkında bilgi sahibi oluyorsunuz.

benim sıkıntım şu ki benchmarkı çalıştırınca(sağ yukarda benchmark kısmı var siz de yapabilirsiniz), benim gpu çalışmaya geçmiyor gtx 970m yerine intel hd graphics çalışıyor sonuç olarak da bu canavar için cihazınızın grafik/oyun performansı düşük gibi komik yorumlarda bulunuyor :) diger donanımlarım ile ilgili sıkıntım yok ssd cpu hdd performanslarım ortalamanın üzerinde diyebilirim. var mı bu sorunun çözümü

• Swanford kullanıcısına yanıt
    Nvidia kontrol panelinden varsayılanı Nvidia olarak ayarladınız mı Nvidia kartını gördü bende gerçi Gtx 870m var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı sorunu yaşadım 3d ayarların yönetilmesi kısmından ayarladım ama testte yine aynı sonuc çıktı
  • evet az önce yaptım bende yine intel graphics çalıştı
  • Ben de gördü ama yüzde 51.8 gibi bir puan çıktı. 63 civarı alan da var 30 civarı da. Anlamadım. Arka planda birşey inmesi falan mı etkiliyor acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko1903 -- 14 Mart 2015; 12:08:51 >
  • beko1903 B kullanıcısına yanıt
    neresini anlamadınız. elektronik biraz şans işidir. tüm kartların aynı seviyede olmasını beklemiyordunuz heralde
  • merhaba

belirttiğiniz siteye girdim programı kullandım nvidia gtx970 olarak görünüyor problem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neyse ben pes ettim artık :) oyunlarda vesaire beni memnun ettigi sürece daha fazla teste tabii tutmanın anlamı yok bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.