Şimdi Ara

TULPAR T7 V2.4.1 almaya karar verdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sowyet

quote:

Orijinalden alıntı: PryZeX

http://www.notebookcheck-tr.com/AMD-Radeon-R9-M290X.111137.0.html Burda zaten performansı ve sundugu özelliklerin benzer oldugunu söylüyor.8970 ile aynıymış zaten sadece biraz performansı yüksek azıcıkta olsa birde farklı isimle piyasaya sürülmüş R9 M290x niye böyle bişey yapmışlarki onu cözemedim

o politika yeni diyerek yeniden satmak için, nvidia da yapıyor aynısını hangisinin özellikleri daha iyiymiş azıcık da olsa

R9 M290x HD 8970 e göre 5 10 fps fark var aralarında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

quote:

http://www.notebookcheck-tr.com/AMD-Radeon-R9-M290X.111137.0.html Burda zaten performansı ve sundugu özelliklerin benzer oldugunu söylüyor.8970 ile aynıymış zaten sadece biraz performansı yüksek azıcıkta olsa birde farklı isimle piyasaya sürülmüş R9 M290x niye böyle bişey yapmışlarki onu cözemedim

o politika yeni diyerek yeniden satmak için, nvidia da yapıyor aynısını hangisinin özellikleri daha iyiymiş azıcık da olsa

R9 M290x HD 8970 e göre 5 10 fps fark var aralarında

Hangisi daha hizli demek istediniz ve hangi kaynakta gordunuz hocam merak ettim. Bende almayi dusunuyorum bu cihazi ama bu durum canimi sikiyor vazgecmek uzereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgili forumdaslar T7 2.4.1 alma arefesindeyim. Bu cihazi kullanan arkadaslardan yorumlarini bekliyorum. Ozellikle ekran karti m290x yerine 8970cikiyormus bu cok onemli bir husus ve monster icin rezalet bir durum acikcasi. Bir de Cihazin kasa kalitesi kalinligi nasildir ayrica ses yuksekligi ve kalitesi hakkinda degerli yorumlarinizi bekliyorum... Cvp yazan tum arkadaslara simdiden cok tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta mağazadan aldım. Alırken görevli arkadaşa sordum. Ekran kartı HD8900 serisi gözüküyor diye. Evet,yazılımdan kaynaklı öyle dedi. Anlamış değilim.
    Alıcak arkadaşlara tereddüt etmesin bence. 1 haftadır kullanıyorum. Crysis 3 Ultra, Far Cry 3 Ultra, Need For Speed Rivals Ultra, COD MW3 Ultra ayarlarda akıcı oluyor. Nedense Crysis 3 te bölüm geçişlerinde kasma problemi yaşıyorum. Onun dışında ses sistemi gerçekten muhteşem. Çok net ve yüksek ses veriyor. Kasa olarak sağlam ve şık bir duruşu var. Tek şikayetçi olduğum nokta adaptörü oldu aşırı büyük ve ağır. Eğer bilgisayarı sürekli yanınızda taşıycaksanız sıkıntı yaratabilir. TURBO FAN özelliği çok iyi, anında cihazı soğutuyor. sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
  • bu cihazla şu anda diablo 3 oynayan arkadaş var mı acaba forumda ?
  • aslında durum kısaca şu bende v2.1 olanı mevcut ki aynı grafik işlemci spesifikasyonalrına sahip bu model vs durumu tek bir olay directx versiyon desteği farkı var ikisi arasında chipset kıl tüy yün hepsi aynı. 6 ay güncel versiyonu kartın kısaca r290.

ve lakin bende ya kartın blizzard (hatta daha spesifik olursak diablo 3) durumu var AMD grubunun versiyonalrının alayını denedim betalar dahil. ki çoğu forumda bu sıkıntı WoW da vs dede oluyor bu kartla ama en azından wowda 60 fps civarına gelebilmişler yanlış hatırlmayorsam okuduklarımı.

ya da d3 te normalde high - ultra ayarlarda 40 civarı olan fps anlık 3-8 fps iniyor aynı anda tabi dikkatimi çeken en önemli olay asıl soğutucu olan turbo fanın kendini kısa süreli devre dışı bırakıyor olması...ama önce fps düşüyor ondan sonra fan duruyor sıralama bu şekilde. teknik servise gitme ya da gönderme fırsatım olmadı şimdiye kadar ama benim için en önemli done diablo3 bu cihazda doğru düzgün performans alamıyorum ve 2 yıllık asus multimedya cihazımda çok daha mutluyum malesef :) çözüm bilen bulan varsa aydınlatsın, diablo 3 oynayacak olanlar da 30 dakika denemeden amd li bir kasaya girmesinler :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.