Şimdi Ara

Tulpar t7 v2.6 kullananlara sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aslında t7 v3.1.1 alacaktim (tasarımı daha şık duruyor, hafif, kasası aliminyum, 3 fanlı gibi avantajlarından dolayı) ama stokları bitti. Uzun bir süre geleceginide sanmıyorum. Bu konuda monster açıklama yaparsa sevinirim.
    Stok bitince v2.6ya yöneldim ve aklimda birkaç soru işareti var.

Ilk olarak öğrenciyim ve yurtta kullanacağım genellikle yatakta dizimin üstünde olacak (arkadasimda abra a7 3.1 var onu kullanırken 2.9kg olmasına rağmen bacaklarım ağrıyor bir sure sonra ve fazla ısınıyor bacakları terletiyor) ağırlığı çok mu fazla dizüstünde kullanmak icin ve agir oyunlarda alt tarafa cok sicak üflüyor mu? cok rahatsiz edici oluyor.

Genel olarak ısınma sorunu var mı? oyunlardaki max degerlerini verebilirseniz sevinirim.
    Kasa kalitesi nasıl plastik kasa olmasi korkutuyor beni 2 yil sonra catlama yada soyulma olur mu?

Suanlik aklima gelenler bunlar eksisi artısı yorumlarinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu güncel

• Aleti yeni aldım 2-3 gündür kullanıyorum ve kasa buz gibi 0 ısınma 0 fan sesi. Battlefield 4 ü ultrada oynuyorum. Pirize takılı iken 60-90 fps sadece pil ile 40-50 fps alıyorum. Kasası MSI kasa olduğu için çok sağlam sıkıştırılmış plastik çevresi, darbelere karşı dayanıklı. Ağırlık konusuna gelicek olursak 4 kg ciddi bir miktar tabi uzun süre bacak üstünde kullanılması sonucu ağrı yapar. Size önerim bu hastahanelerde kullanılan tek bacaklı açılıp kapanabilen yatak için masalar var onlardan alabilirsiniz kullanım açısından işinize çok yarar çokta pahalı değiller. koçtaş gibi bir yerde bulabilir yada direk marangoza kendiniz yaptırırsanız istediğiniz ölçülerde olur ufakta eğim verir klavye kullanımı rahat olur ve daha ucuza gelir.

Ayrıca arkadaşınızın notebook u yatakta kullanırken ısınması çok normal çünkü fan çıkışları kapanıyor yorgan çarşafla. Ayrıca kumaş soğuk bir zemin değil masa gibi o yüzdende ısınır.

Kısaca alet süper tam bir "canavar" ağırlığı sizi korkutmuyorsa pişman olmazsınız. Sırt çantası hediyesi var ve çok kullanışlı kolayca taşımayı sağlıyor bu da ufak bir not :)

• Cevap icin tesekkur ederim
    Oyunlardaki performansi konusunda suphem yok zaten. Yani internette takilirken fan sesi falan yok. Oyunlarda sicaklik rahatsiz edici seviyeye gelmiyor. Kasasi saglam diyorsunuz. Suanlik tek korkum ağırlığı ve kalinligi ama 3.1 olan stoga girmez kolay kolay mecburen bunu alacagim gibi. @qaniX

• Yanında verdikleri sırt çantası taşımayı cidden çok kolaylaştırıyor bizzat test ettim :D
  • Teşekkür ederim ben bi kac gune karar verecem. Buyuk ihtimal alacam bu makineyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TULPAR T5 V4.1.1 Sorun
    10 yıl önce açıldı
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.