yok sormadan söylüyor adam işte pratikse nabalım quote:Orjinalden alıntı: M£L!H quote:Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom Beğenmedim Sana fikrini soran mı oldu Çok güzel olmuş ellerine sağlık
La bide beğenmedim diye yazıyorlar ya...tövbe tövbe beğenmediysen yazma birader...MOLOZ quote:Orjinalden alıntı: SinapS quote:Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom Beğenmedim ben de begenmedim Hocam eline sağlık güzel olmuş dewamını getir bekliyoruz
quote:Orjinalden alıntı: _AutoCad_ La bide beğenmedim diye yazıyorlar ya...tövbe tövbe beğenmediysen yazma birader...MOLOZ quote:Orjinalden alıntı: SinapS quote:Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom Beğenmedim ben de begenmedim Hocam eline sağlık güzel olmuş dewamını getir bekliyoruz Neden?Beğenenler niye yazıyor?Onlarda yazmasın ozaman? İsteyen istediğini yazar..Bende hiç beğenmedim,Ama espri anlayışına veriyorum güzel diyenlerin...
quote:Orjinalden alıntı: _AutoCad_ La bide beğenmedim diye yazıyorlar ya...tövbe tövbe beğenmediysen yazma birader...MOLOZ quote:Orjinalden alıntı: SinapS quote:Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom Beğenmedim ben de begenmedim Hocam eline sağlık güzel olmuş dewamını getir bekliyoruz Sensin la moloz adamlar düşüncelerini söyleyince molozmu oluyorlar. MOLOZ Sen bu işleri bırak git şantiyede projeni çiz.Nete girmiş birde